Aynı seyleri yasiyoruz şu an. Benim ew aldı başını gidiyor. Eşim gelsin ben de girişecem işemutfakta yemek yapmaya çalışıyorum kız istiyor ki yanimda otur ev supurulecek kaç gündür süpürge acmadim orhangazi bekliyorum gelsin okuldan kızı oyalasin
Şu adamlar zaten bi denileni hemen yapsalarev o kadar pis ki boya yaptırmayı düşünüyorum o yüzden temizliğe giresemiyorum adamda ağırdan alıyor evden soğudum resmen herşey üstüme geliyor
aynen ya evde bazı değişikler yapmak istiyorum kadın halimle olmuyor erkek işi bazları düşünüyorum düşünüyorum öyle kalıyorŞu adamlar zaten bi denileni hemen yapsalarohhh mis olur miss
Allah izin verirde kısmet olursa kendimizi toparlar ikimizde bir işe girebilirsek temmuz ortası temmuz sonu gibi düşünüyoruz. Söz nişan isteme birlikte evde yapmayı düşünüyoruz sadece.Evet canım bi değişiklik oldu güzel oldu tabi:)
Senin nişan tarihi bellimi?
evet yaa sorma mahfoldum bugüngeçmiş olsun adet mivalla beslenmeme dikkat ediyorum ama spor sadece yürüyüşle kaldım
Aaa hedefine ulaşmışsin yaaabulutum bi şey yazmadın ama ben gine kilomu yazayim kaynamasin arada 55.8
Bence de oyle. Zaten hareket yapinca bölgesel gln her yerim agriyo. En iyisi yuruyusevet yaa sorma mahfoldum bugünayy en iyisi o bana göre yürüyüş sporun şahı
Dugunde takilacak altinlar var cnm. Gerci onlar erkek tarafini ilgilendiriyor ama.Allah izin verirde kısmet olursa kendimizi toparlar ikimizde bir işe girebilirsek temmuz ortası temmuz sonu gibi düşünüyoruz. Söz nişan isteme birlikte evde yapmayı düşünüyoruz sadece.
Yalnız sen ne sordun ben ne anlatıyorum neyse dur anlatayım
Nişan ve evlilik arası uzun sürecek muhtemelen. Ama aileler sıkıntı yapmadığı sürece bizim için sorun yok. Çünkü ben 97liyim o 96lı yaşımız büyük değil hoş acelemizde yok. Adı konsun herkes bilsin diye nişanı erken düşündük çünkü 2,5seneyi geçti birlikteyiz ikimizinde yeterli olgunluğa eriştiğimizi düşünüyorum şu aşamada yani ve yani ben yan yana yürümeye bile çekiniyorum biri görse ne diycez diye çok kasılıyorum utanıyorum.
Olası masrafları düşündük ki hala oda bende işsiziz malesef
Çiçek
Çikolata
Onun benim kıyafetlerimiz
Benim kardeşimin annemin onun babası annesi kardeşinin kıyafetleri
Nişan masası kiralamak istiyorum fiyat araştırdım çok uçuk fiyatlar. Ama ümraniyede herşey dahil 500e buldum ki ben herşeyden istemiyorum.
Pasta
İkramlıklar
Hediyelik magnet düşünüyorum en mantıklısı
Nişan tepsisi
Yüzüklerimiz ve takı vs bunları bir arkadaşımın babası altın imalat gibi bir yerde çalışıyor. Sağolsun benden gelin alın dedi.
Takı set istemiyorum onun yerne günlük kullanabileceğim bir kolye küpe aldalar yeter.
Yüzüklerimizide 1000tl yi geçeceğini sanmıyorum. Beğendiğim modelleri attım fiyat vericekler bana bugün yarın
Damat ve gelin bohçası nişandan öncemi sonramı bilgim yok abartıda düşünmüyoruz.
Erkek arkadaşımın arkadaşı var fotografçı oda sağolsun ben gelir çekerim video fotograf dedi.
Başka ne kaldıki bu kadar sanırım
sen sınavları okudun mu çocukları çok bekletmeYine kimseler yok napıyonuz anlamıyom ki
Canım yarın neden bildirim yapamayacaksın sabah oruçlumu olucaksıniftarı yaptım biraz hazmedeyim sonra mutfaga gecicem
Kız dur daha nişanı diyomDugunde takilacak altinlar var cnm. Gerci onlar erkek tarafini ilgilendiriyor ama.
Aaa sen nişan için gerekenleri yazmişssin pardonher seyi dusunmuşsun bunlar bacım yapilacaklar. Gönlüne göre yap her seyi aman erkek tarafi yapamaz diye dusunme. Ben öyle yaptim çogu şey icimde kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?