- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Ewet cnm yük olmayim diye düsunmeKız dur daha nişanı diyom
Nasıl erkek tarafı yapamz yük olmayayım anlamında mı
sen sınavları okudun mu çocukları çok bekletme
12 Nisan Perşembe menü ;
Kahvaltı 06.00;2 yk yulaf
1,5 sb süt
8 badem
Tarçın
Ara 09.30;yeşil çay
Öğlen ;1 porsiyon karnabahar pane
Yoğurtlu lahana
Yarım börek
Ara17.00;dondurma
Akşam 18.30 ;1 kase çorba
3 yk lahana kavurma
Ara 21.30; bir büyük fincan sade türk kahvesi
3 lt su
Adetim bugün hala gelmedi ..
12 nisan persembe menüm
08.00
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
1 çeri domates
12.00
1 kase yayla çorbası
17.15
1 kase yayla çorbası
1 kase karnıbahar haşlama/2 kasık yogurtla
4 köfte firinda yağsiz(kibrit kutusu büyuklugunde)
Allah izin verirde kısmet olursa kendimizi toparlar ikimizde bir işe girebilirsek temmuz ortası temmuz sonu gibi düşünüyoruz. Söz nişan isteme birlikte evde yapmayı düşünüyoruz sadece.
Yalnız sen ne sordun ben ne anlatıyorum neyse dur anlatayım
Nişan ve evlilik arası uzun sürecek muhtemelen. Ama aileler sıkıntı yapmadığı sürece bizim için sorun yok. Çünkü ben 97liyim o 96lı yaşımız büyük değil hoş acelemizde yok. Adı konsun herkes bilsin diye nişanı erken düşündük çünkü 2,5seneyi geçti birlikteyiz ikimizinde yeterli olgunluğa eriştiğimizi düşünüyorum şu aşamada yani ve yani ben yan yana yürümeye bile çekiniyorum biri görse ne diycez diye çok kasılıyorum utanıyorum.
Olası masrafları düşündük ki hala oda bende işsiziz malesef
Çiçek
Çikolata
Onun benim kıyafetlerimiz
Benim kardeşimin annemin onun babası annesi kardeşinin kıyafetleri
Nişan masası kiralamak istiyorum fiyat araştırdım çok uçuk fiyatlar. Ama ümraniyede herşey dahil 500e buldum ki ben herşeyden istemiyorum.
Pasta
İkramlıklar
Hediyelik magnet düşünüyorum en mantıklısı
Nişan tepsisi
Yüzüklerimiz ve takı vs bunları bir arkadaşımın babası altın imalat gibi bir yerde çalışıyor. Sağolsun benden gelin alın dedi.
Takı set istemiyorum onun yerne günlük kullanabileceğim bir kolye küpe aldalar yeter.
Yüzüklerimizide 1000tl yi geçeceğini sanmıyorum. Beğendiğim modelleri attım fiyat vericekler bana bugün yarın
Damat ve gelin bohçası nişandan öncemi sonramı bilgim yok abartıda düşünmüyoruz.
Erkek arkadaşımın arkadaşı var fotografçı oda sağolsun ben gelir çekerim video fotograf dedi.
Başka ne kaldıki bu kadar sanırım
Bak bak bana az mı yedin diyene bak12 nisan perşembe menü
Sahur saat 3.00
1 kase yoğurt
2 yk yulaf
Domates salatalık
1 avuc ceviz
İftar saat 20.00
1 kase domates çorbası
4-5 yk karnabahar yemeği
2 yk kuru börülce yemeği
4-5 yk salata
Su 1.5 lt
Bak bak bana az mı yedin diyene bakasıl sen bir şey yememişsin cnm. Afiyet olsun
Ewet cnm yük olmayim diye düsunmegönlune gore yap her seyi
Sağolun insallah herşeyin hayırlısıAfiyet olsun cok güzel dengeli menü olmuş bence :)
Sen cokmu az yiyon banamı öyle geliyor :)
Afiyet olsunn..
Yaaa dediğin gibi herşey masraf ama inşallah gönlünce olur canım. Senin içine sinsin de önemli olan o bence. Doğru diyosun adı konsun sende rahat edersin ama yinede cok fazla uzamaz inşallah düğün.
Öyle tanıdıklarım oldu cok uzayıncada sıkıntı oluyor dediler hep.
Herşey dahil 500 cok iyi geldi bana fiyat olarak..
Allah yardımcınız olsun gönlünüzce bi iş bulursununuz inşallah kafanız rahatlar en azından
Yok cnm bıraktim ben emzirmeyi ilaç kullandigim içinSağol ablada sen emziriyodun öyle hatırlıyorum ondan dedim :))
Menünü beğendim canım. Perşembe aksami patates olmayaydı iyiydi ama yine de güzel menü. Özellikle canımın çigkofte çektigi şu günlerde herkesin çiğköfteden bahsetmesi çok hoş. Ben yarına saklıyorum ciğkofte hakkimi12Nisan menu
Sabah 9.0
6 adet fıstık,2 incir
11 civar
3 yk Yumurtalı ıspanak, 1 adet haslanmıs yumurta, 10 adet yeşil zeytin, bir dilim ekmek, üç lokma zeytinyağ bandım,
Ara
6 sıkım çiğköfte yeşillik
Akşam 6.0
Bir kase mercimek çorba, iki sıkım köfte, pizza dilim kadar Patatesli omlet (rendelenmiş patates,sucuk,kaşar peynir,yumurta)
2buçuk litre su
Canım zeytini bol tüketiyorsun dikkat ediyorumda suyunu iyi iç olurmu 3lt olsun günlük en az 10bardak. Su tutar birde zeytin çok mu tuzlu bilmiyorum ama perşembeleri dikkat et olurmu12Nisan menu
Sabah 9.0
6 adet fıstık,2 incir
11 civar
3 yk Yumurtalı ıspanak, 1 adet haslanmıs yumurta, 10 adet yeşil zeytin, bir dilim ekmek, üç lokma zeytinyağ bandım,
Ara
6 sıkım çiğköfte yeşillik
Akşam 6.0
Bir kase mercimek çorba, iki sıkım köfte, pizza dilim kadar Patatesli omlet (rendelenmiş patates,sucuk,kaşar peynir,yumurta)
2buçuk litre su
Lavaşsız ye kız bol kıvırcıklıMenünü beğendim canım. Perşembe aksami patates olmayaydı iyiydi ama yine de güzel menü. Özellikle canımın çigkofte çektigi şu günlerde herkesin çiğköfteden bahsetmesi çok hoş. Ben yarına saklıyorum ciğkofte hakkimi
Teşekkür ederim canm. Yeşil zeytin kendim yapıyorum ailemin zeytinagaclari var. Zeytin zamanı çizip kuruyorum .acisuyunu alıp az tuzlayıp dolaba kaldırıyorum.su konusunda daha dikkatli olurum. OkCanım zeytini bol tüketiyorsun dikkat ediyorumda suyunu iyi iç olurmu 3lt olsun günlük en az 10bardak. Su tutar birde zeytin çok mu tuzlu bilmiyorum ama perşembeleri dikkat et olurmu
Teşekkür ederim canm. Aslında haklısın sütlü olduğum icnkendime kıyak geçtim. Eşim yanımda yerken canım çekti. Köfteyi de sütüm artar Die yedim bide çok severim . İnş yersin. Çiğköfte of harika bi şey. Her ay mutlaka yaparım. Buarada teşekkür ler bu grup bana iyi geldi.hakkaten hepinizden Allah razı olsunMenünü beğendim canım. Perşembe aksami patates olmayaydı iyiydi ama yine de güzel menü. Özellikle canımın çigkofte çektigi şu günlerde herkesin çiğköfteden bahsetmesi çok hoş. Ben yarına saklıyorum ciğkofte hakkimi
evet ins yarin da oruçlu olcamCanım yarın neden bildirim yapamayacaksın sabah oruçlumu olucaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?