Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende bu gün dondurma yedim çok canım çekti ip atlayayım 500 parktada hareketler yaptım. Yarın büyük bir beklentim yok belki yarım kilo. Şımardım iyice yarım kilo beni mutlu etmiyor

Afiyet olsun cok güzel dengeli menü olmuş bence :)

Sen cokmu az yiyon banamı öyle geliyor :)
Afiyet olsunn..

Yaaa dediğin gibi herşey masraf ama inşallah gönlünce olur canım. Senin içine sinsin de önemli olan o bence. Doğru diyosun adı konsun sende rahat edersin ama yinede cok fazla uzamaz inşallah düğün.
Öyle tanıdıklarım oldu cok uzayıncada sıkıntı oluyor dediler hep.

Herşey dahil 500 cok iyi geldi bana fiyat olarak..
Allah yardımcınız olsun gönlünüzce bi iş bulursununuz inşallah kafanız rahatlar en azından

12 nisan perşembe menü

Sahur saat 3.00

1 kase yoğurt
2 yk yulaf
Domates salatalık
1 avuc ceviz

İftar saat 20.00

1 kase domates çorbası
4-5 yk karnabahar yemeği
2 yk kuru börülce yemeği
4-5 yk salata

Su 1.5 lt

12 nisan perşembe menü

Sahur saat 3.00

1 kase yoğurt
2 yk yulaf
Domates salatalık
1 avuc ceviz

İftar saat 20.00

1 kase domates çorbası
4-5 yk karnabahar yemeği
2 yk kuru börülce yemeği
4-5 yk salata

Su 1.5 lt
Bak bak bana az mı yedin diyene bakasıl sen bir şey yememişsin cnm. Afiyet olsun

Yarına çiğköfte yicem valla koydum kafaya aşırı fena canım çekiyo. Biri yapsa da yesem en güzeli aslında. Dısardakileri de begenmiyom

Ewet cnm yük olmayim diye düsunmegönlune gore yap her seyi
Sağolun insallah herşeyin hayırlısı

12Nisan menu
Sabah 9.0
6 adet fıstık,2 incir
11 civar
3 yk Yumurtalı ıspanak, 1 adet haslanmıs yumurta, 10 adet yeşil zeytin, bir dilim ekmek, üç lokma zeytinyağ bandım,
Ara
6 sıkım çiğköfte yeşillik
Akşam 6.0

Bir kase mercimek çorba, iki sıkım köfte, pizza dilim kadar Patatesli omlet (rendelenmiş patates,sucuk,kaşar peynir,yumurta)
2buçuk litre su

Menünü beğendim canım. Perşembe aksami patates olmayaydı iyiydi ama yine de güzel menü. Özellikle canımın çigkofte çektigi şu günlerde herkesin çiğköfteden bahsetmesi çok hoş. Ben yarına saklıyorum ciğkofte hakkimi

Canım zeytini bol tüketiyorsun dikkat ediyorumda suyunu iyi iç olurmu 3lt olsun günlük en az 10bardak. Su tutar birde zeytin çok mu tuzlu bilmiyorum ama perşembeleri dikkat et olurmu

Spor ve menü listelerini sona bıraktım o yüzden yarın insallah yetiştiririm. Hafta içi vaktim olmadı puf

Canım zeytini bol tüketiyorsun dikkat ediyorumda suyunu iyi iç olurmu 3lt olsun günlük en az 10bardak. Su tutar birde zeytin çok mu tuzlu bilmiyorum ama perşembeleri dikkat et olurmu
Teşekkür ederim canm. Yeşil zeytin kendim yapıyorum ailemin zeytinagaclari var. Zeytin zamanı çizip kuruyorum .acisuyunu alıp az tuzlayıp dolaba kaldırıyorum.su konusunda daha dikkatli olurum. Ok

Teşekkür ederim canm. Aslında haklısın sütlü olduğum icnkendime kıyak geçtim. Eşim yanımda yerken canım çekti. Köfteyi de sütüm artar Die yedim bide çok severim . İnş yersin. Çiğköfte of harika bi şey. Her ay mutlaka yaparım. Buarada teşekkür ler bu grup bana iyi geldi.hakkaten hepinizden Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…