- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Buyur gel cnmMerhaba sanırım zayiflamaya hazır cenesi düşük bir siskoya ihtiyacınız var geliyim mi?
Canım keşke daha önce söyleseydin. Hedef kilon kaçtıbulutungokyuzu kaptanim beni mezun eder misin
Canım hoşgeldin 7ci takımdaymışsın sanırım değil miGecmis olsun canım gece bir bardak suya 4 tane kuru kayisi koy sabah acken suyu ic kayisilari ye.birazda yedigin yesillik miktarini artimani tavsiye ederim.
Evet kaptanim.ama kabul ederseniz buradan devam etmek istiyorum.Canım hoşgeldin 7ci takımdaymışsın sanırım değil mi
Kaptan okey derse buradayimBuyur gel cnmçenesi düsük kısmına ihtiyacımız var ewet konuşak azcık yaa
55 di canım olmuyorum listeler 8 de kapanmıyor muCanım keşke daha önce söyleseydin. Hedef kilon kaçtı
Listeye girmeden takım değişikliği yapmak istedin galiba dimibulutungokyuzu canım yedinci takimda listeye girmedim.daha once 9. Takimdan saglik problemleri nedeniyle izinli ayrilmistim.
Hallettim canım isteğini belirttim55 di canım olmuyorum listeler 8 de kapanmıyor mu
Evet canımListeye girmeden takım değişikliği yapmak istedin galiba dimi
Tamam o zaman listeye girmediysen sorun yok tabiki ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirterek katılabilirsin aramızaEvet canım
O zaman hosbuldum kaptanTamam o zaman listeye girmediysen sorun yok tabiki ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirterek katılabilirsin aramıza
İnşallah kaptan Azmine hayranımÖlüyorum kızlar yaptığım hareketleri size bir atsam bu ne dersiziniz insallah faydası olurda kollarım bacaklarım sıkılaşır
Hoşgeldin aramıza. 1. Sayfayı okudun mu iyice?Menüm: sahur : 1 haslanmis yumurta kk peynir iki dilim tt ekmek
Iftar :bir kepce tarhana corbasi,köz patlicandan karniyarik.salata.2tane hurma
Su:2.5 litre
Spor:30+30 ]
Yarinda oruc olacagim sonra rütin diyetime dönecegim.
bulutungokyuzu
Okudum canim sen söyleyince gördüm menü paylasim alanimiz varmis.Hoşgeldin aramıza. 1. Sayfayı okudun mu iyice?
Canım hoşgeldinOkudum canim sen söyleyince gördüm menü paylasim alanimiz varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?