- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
Hosbuldum canımCanım hoşgeldinben şaka yapiyorsun sanmistım. Gezmeye geldin takıliyon buralarda diye dusunmustum aramiza hoşgeldin tekrar. 1. Sayfadaki linkte takim menülerimiz adli bölüme menülerimizi yaziyoruz. Buraya da yaziyoruz tabi günlük menümüzü. Ayrica sporumuzu da burada paylaşıyoruz. Kısa zamanda hedefine ulaşırsın insallah cnm.
Bence dereceye girmek icin önümüzdeki cuma cok güzel bir tarih.Kızlar kizlaaarrr ah kızlar vah kızlarrr.gözlemlerim neticesinde bu hafta bizden bi cacık olmayacağı kanısına vardımDereceye giremedik galiba dostlar. Canlanın azcık daa
İnsallah canımBence dereceye girmek icin önümüzdeki cuma cok güzel bir tarih.
Afiyet olsun tatlım.bence aksam yemeklerine salata ve yogurt ekle.birde nacizhane fikrim.corba karbonhidrat,pide karbonhitrat.corbayla salata ve yogurt yersen hem daha doyurucu olur.hemde yogurt icindeki kalsiyum sayesinde kilo vermede yardimci olur.12nisan menu
Sabah 1 kucuk tost tam bugday ekmegi ilw
3 zeytin
Öğle
4 çiğköfte
1 bardak ayran
Ara 1 avuc cig kuruyemis
1 elma
Aksam 1 kase ezogelin çorbası
1 avuc ici kadar pide
13 nisan menu
Sabah 1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
Yesillik domates salatalik
1 bardaj süt
Öğle
1 tabak hunkarbegendi
Yarim kase yarmali nohutlu bir corba
Ara 1 avuc cig kuruyemis
1 elma
Aksam
4 kasik kadar ciger sote
1 kase yogurt
İnsallah yorulduğumuz kadar karşılığınıda alırızİnşallah kaptan Azmine hayranım
Allah kabul etsin canım. Gayet güzel gitmiş 6kilo bence geriside gelecekMenüm: sahur : 1 haslanmis yumurta kk peynir iki dilim tt ekmek
Iftar :bir kepce tarhana corbasi,köz patlicandan karniyarik.salata.2tane hurma
Su:2.5 litre
Spor:30+30 ]
Yarinda oruc olacagim sonra rütin diyetime dönecegim.
bulutungokyuzu
Insallah kaptanimAllah kabul etsin canım. Gayet güzel gitmiş 6kilo bence geriside gelecek
Kız hastahaneye gittim tartımı aklımdaydı bacı.pasa ateşte yandiGeçmiş olsun cnm. Merak ediyodum kız kaç kilo oldun diyeniye yazmadın yaaa
Kahvaltı güzel bence ama yumurtanin biri fazla onun yerine domates salatalik biber cok faydali olur. Dut recelinde seker yok degil mi? Bence ögle vaktine kuruyemis,ayran süt yada sütlü sekersiz kahve,kuru meyve yiyebilirsin.kisiri bende cpk severim sisirir ama bugun cuma olabilir afiyet olsun.13 Nisan cuma menum
Sabah 9:30
1 kk süzme peynir
2 YK lor
8 siyah zeytin
1 YK ekşi dut reçeli
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Akşam 17:30
1.5 kase bol yeşillikli kısır
Sınırsız marul
2 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?