Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hosbuldum canımInsallah hepimiz beraber ineriz istedigimiz kiloya canım

Kızlar kizlaaarrr ah kızlar vah kızlarrr.gözlemlerim neticesinde bu hafta bizden bi cacık olmayacağı kanısına vardım Dereceye giremedik galiba dostlar. Canlanın azcık daa

12nisan menu
Sabah 1 kucuk tost tam bugday ekmegi ilw
3 zeytin

Öğle
4 çiğköfte
1 bardak ayran

Ara 1 avuc cig kuruyemis
1 elma

Aksam 1 kase ezogelin çorbası
1 avuc ici kadar pide

13 nisan menu

Sabah 1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
Yesillik domates salatalik
1 bardaj süt

Öğle
1 tabak hunkarbegendi
Yarim kase yarmali nohutlu bir corba

Ara 1 avuc cig kuruyemis
1 elma

Aksam
4 kasik kadar ciger sote
1 kase yogurt

Afiyet olsun tatlım.bence aksam yemeklerine salata ve yogurt ekle.birde nacizhane fikrim.corba karbonhidrat,pide karbonhitrat.corbayla salata ve yogurt yersen hem daha doyurucu olur.hemde yogurt icindeki kalsiyum sayesinde kilo vermede yardimci olur.

Allah kabul etsin canım. Gayet güzel gitmiş 6kilo bence geriside gelecek

13 Nisan cuma menum
Sabah 9:30
1 kk süzme peynir
2 YK lor
8 siyah zeytin
1 YK ekşi dut reçeli
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek

Akşam 17:30
1.5 kase bol yeşillikli kısır
Sınırsız marul
2 bardak ayran

Arkadaşlar paylaşımlar iyice azaldı. Kimse spor yapmıyor. Menüler düzenli paylaşılmıyor. Yaz geliyor artık toparlayın kendinizi lütfen sabahta yazdım bunları. Bayram hedeflerimiz vardı böyle nasıl ulaşacağız hedeflerimize. Artık cumaları sporu 250 kalan ve 3 gün menü paylaşmayan ceza alacak. Sonraki hafta yine kendini toplamazsa diskalifiye olacak. Burada takımız lütfen paylaşımlarımızı çoğaltalım menü ve sporlarımızı aksatmayalım.

soffty bu gün mezun oldun. Çok azimliydin yüzden hep yüksekti ne gerekiyorsa yaptın her sözü dinledin çokta tatlı bir kadınsın kalmanı isterdim ama tabi hedefine ulaşman beni çok mutlu etti hep uğra buralara hatırlat kendini bekleriz ama takıma katılmaya gelmezsin tekrar insallah böyle kalırsın kuzum. Maşallah 41kere

Menülerde B bibliyofil_k I icecandy tomrs
Sağolun kızlar menü paylaşımlarınız çok iyi. Ciddiye alıyorsunuz takımı bu başarılı olacağınızı gösteriyor

Sporlarda isim saymak istemiyorum herkes kendini biliyor ve görüyor. En az 250puan olucak. Bu hafta duruma göre haftaya ceza vereceğim

13 nisan cuma menüm

08.00
1 haslanmis yumurta
Yarım kk suzme peynir

13.00
7 çiğköfte/Marul/1 lavaş

18.00
1 kase tarhana çorbasi
1 dilim ekmek
1 kase suzme yogurt
1 kase patlican biber közlemesi salatası
Yarım porsiyon turna balıgi(çok azdı 3 kk gibi)

Soffty kuzum tebrikler inşallah kilolarını korur ve sağlıkla yasamini sürdurursun Çok aklı basında bir insan oldugunu düsünmüsümdür hep burda oldugun sürece Bu izlenimi taaaa uzaklardan verdin konuşmalarınla menülerinle. Örnek alınacak kızsın vesselam. Yalnız bırakma bizi gel soffty

13 Nisan cuma menum
Sabah 9:30
1 kk süzme peynir
2 YK lor
8 siyah zeytin
1 YK ekşi dut reçeli
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek

Akşam 17:30
1.5 kase bol yeşillikli kısır
Sınırsız marul
2 bardak ayran
Kahvaltı güzel bence ama yumurtanin biri fazla onun yerine domates salatalik biber cok faydali olur. Dut recelinde seker yok degil mi? Bence ögle vaktine kuruyemis,ayran süt yada sütlü sekersiz kahve,kuru meyve yiyebilirsin.kisiri bende cpk severim sisirir ama bugun cuma olabilir afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…