- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
Abbbooww var ya hiç su içmiyom hicEki Görüntüle 2136543 su diyetimizde de hayatimizdada cok önemli.su icmeyi unutmayalim
Ewet cnm kurallar arasinda var önceden herkes birbirinin menüsünü yorumlardı ama bahar geleli hepimiz saldık resmenMenü yorumlamak birinci sayfadaki kural kisminda vardi o yuzden verilenlere fikir verdim.sizde benimkini yorumlarsaniz sevinirim.
Yorumlanacak bir sey yokmuş kiMenüm: sahur : 1 haslanmis yumurta kk peynir iki dilim tt ekmek
Iftar :bir kepce tarhana corbasi,köz patlicandan karniyarik.salata.2tane hurma
Su:2.5 litre
Spor:30+30 ]
Yarinda oruc olacagim sonra rütin diyetime dönecegim.
bulutungokyuzu
Insallh öyledir cnm
Afiyet olsun miniş minişim13 Nisan cuma menum
Sabah 9:30
1 kk süzme peynir
2 YK lor
8 siyah zeytin
1 YK ekşi dut reçeli
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Akşam 17:30
1.5 kase bol yeşillikli kısır
Sınırsız marul
2 bardak ayran
Sürahiye suyun icine bir limonu biraz sık ve kabuklariyla icine at tadi icilebilr oluyor.bende icemiyordum.su onemli canim.zayiflayamayiz ki icmezsek.Abbbooww var ya hiç su içmiyom hicbugün yine 1 litre içmisimdir ama normalde bazen 2 bardakla günü bitiriyorum. Bir turlu bu aliskanligi kazanamiyorum ya. Çok canım sıkılıyor. Daha geçenngün böbrek ağrisindan kıvrandım resmen ama yine de akıllanmadim
Afiyet olsun cnm12nisan menu
Sabah 1 kucuk tost tam bugday ekmegi ilw
3 zeytin
Öğle
4 çiğköfte
1 bardak ayran
Ara 1 avuc cig kuruyemis
1 elma
Aksam 1 kase ezogelin çorbası
1 avuc ici kadar pide
13 nisan menu
Sabah 1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
Yesillik domates salatalik
1 bardaj süt
Öğle
1 tabak hunkarbegendi
Yarim kase yarmali nohutlu bir corba
Ara 1 avuc cig kuruyemis
1 elma
Aksam
4 kasik kadar ciger sote
1 kase yogurt
Saol canımYorumlanacak bir sey yokmuş kiafiyet olsun cnm çok güzel menü Allh kabul etsin orucunu
Yapıyom cnm öyle yapiyom da okulda çay kahveden suya firsT kalmiyor.onlar su yerine geçmiyor demiSürahiye suyun icine bir limonu biraz sık ve kabuklariyla icine at tadi icilebilr oluyor.bende icemiyordum.su onemli canim.zayiflayamayiz ki icmezsek.
Benim esimde öğretmen.cay kahve cok iciliyor okulda malum ders anlatirken bogaz gidiyor.ama malesef su yerine gecmiyor.üstelik bagirsaklarda suyun emilimini azaltiyor böylece ictigin suyuda kaybettiriyor.bence kendini su icin biraz zorla.Yapıyom cnm öyle yapiyom da okulda çay kahveden suya firsT kalmiyor.onlar su yerine geçmiyor demiewe gelince de içesim gelmiyor bir şey
Balyapansinekti sanırım canım.Karsimdaki edebiyat ögretmeni olunca yazım yanlıslarımı düzelteyim dedim.Aaa bugün biri daha gelmişti kimdi ya? Sinek gibi bir şeydi adı
bulutungokyuzu [/USER]
13 nisan spor listesi
1.compeng 1 saat yuruyus
60 puan
2. EDEBIYE006
25 MEKIK 25 PUAN
300 BÖLGESEL 60 PUAN
30 DK YURUYUS 30 P.
TOPLAM 115 PUAN
3.bulutungokyuzu
750 Bölgesel 150
100 mekik 100
40 dağ turmanışı 40
100 jj 100
20dk eliptik 60
10dk bisiklet 20
10dk hit cardio 40
45sn plank 45
45 squat 45
100 step 20
Toplam 680
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?