Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bu hafta yüzdelerimiz genel olarak çok düşük. Sebebinin katılım azlığından olduğunu düşünüyorum. Bazılarınız sadece menü yazıp kaçıyor mesela. Buna bir dur denmeli diye düşünüyorum. Akşam yazacağım gerekeni.

Yaz geliyor kızlar ramazanda bazılarımız verecek ama çoğumuz almaya ve daha çok yemeye müsait olucak o yüzden ramazan gelmeden ne versek kar. Günlük güneşlik artık hava çıkın temiz hava alın yürüyüş yapın egzersiz yapın. Bu sene bu takımdakilerin senesi. Karar verdik emin olduk kendimizden ve niyet ettik. Tam gaz kararımızın arkasındayken eliminden gelenin en iyisini yapalım. Göreyim sizi 12. takımın nadide çiçekleri. Gül bahçesine girseniz ayırt edilemez her birinizin güzelliği. Güzelliğinize güzellik katın bu sene sizin seneniz olsun.

valla kaptan çoğu zaman giriyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum ara ara yazıyorum bir iki kişi yazıyor çok çok.bence yeni bir düzenleme yapmalısın.halbuki katılım olsa motivasyon tavan yapacak herkesde.

kızlar sabah tartılamadım oğlum ateşlendi gece.sabaha kadar başında bekledim.gece eşimde işte sabah 7 de kalktım götürdüm hasteneye.ilaç yazdı dr.bugün sapıttım yine abuk subuk şeyler yedim.akşamüstü yürüyüşe çıkacam inşallah.pazartesi tartı yüzümü güldürür inşallah.wc sıkıntımda var bu ara

hoşgeldin canımhepbirlikte birbirimize destek le ideal kilolarımıza ineriz inşallah

***12. Takım 565. Etap***

soffty (56.5/55,8/0,7/%1,24)
mrv2855 (73/72,7/0,3/℅0,41)
bulutungokyuzu (65/64,7/0,3/%0,46)
compeng (66,9///) sabit
elifff_9595 (68,5/67,6/0,9/%1,31)
Edebiye 06 (77,9/77,3/0,6/%0,77)
karamelli_turta (55,3/55,1/0,2/%0,36)
deyno (69,8///) Bildirim yapmadı
tomrs (72,3/72/0,3/%0,41)

12. Takim Ortalamasi: 0,551

Yeni Üyeler:
ICanDoThis (bk:73,1/72,2/gnc: )
afatmas(82,7/82,7/) sabit
icecandy (bk: 149,2 /gnc:141.7 /3.4 / %2.34)

Mezunlar ve İzinliler
Florence_N (73.5/73.7/-0.2)
@DeryaOnDiet (67.5/
@asya _01(79,1/

Geçmiş olsun cnm. Merak ediyodum kız kaç kilo oldun diye niye yazmadın yaaa

valla kaptan çoğu zaman giriyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum ara ara yazıyorum bir iki kişi yazıyor çok çok.bence yeni bir düzenleme yapmalısın.halbuki katılım olsa motivasyon tavan yapacak herkesde.
Merhaba sanırım zayiflamaya hazır cenesi düşük bir siskoya ihtiyacınız var geliyim mi?

Gecmis olsun canım gece bir bardak suya 4 tane kuru kayisi koy sabah acken suyu ic kayisilari ye.birazda yedigin yesillik miktarini artimani tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…