- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
banada aa ne güzel zayıflamışsın diyene direk 18 diyorum. sormadan aa dese 18 lütfen diyorum hahahahaAy evet yaama ben de şu an senin kilonda olsam tişört bastırırım valla seninki çok normal yine
banada aa ne güzel zayıflamışsın diyene direk 18 diyorum. sormadan aa dese 18 lütfen diyorum hahahaha
Darısı başıma inşallahbanada aa ne güzel zayıflamışsın diyene direk 18 diyorum. sormadan aa dese 18 lütfen diyorum hahahaha
ya senin profil fotografın çok tatlışDarısı başıma inşallah
Dün face'de bir video görmüştüm, orada da kedi lahana yiyorduya senin profil fotografın çok tatlış
hahahaha çok tatlı ya aklıma garfield geldi . oda şişman lazanya yiyo falan onuda takıma alalımDün face'de bir video görmüştüm, orada da kedi lahana yiyordu
valla kaptan çoğu zaman giriyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum ara ara yazıyorum bir iki kişi yazıyor çok çok.bence yeni bir düzenleme yapmalısın.halbuki katılım olsa motivasyon tavan yapacak herkesde.Bu hafta yüzdelerimiz genel olarak çok düşük.Sebebinin katılım azlığından olduğunu düşünüyorum. Bazılarınız sadece menü yazıp kaçıyor mesela. Buna bir dur denmeli diye düşünüyorum. Akşam yazacağım gerekeni.
Yaz geliyor kızlar ramazanda bazılarımız verecek ama çoğumuz almaya ve daha çok yemeye müsait olucak o yüzden ramazan gelmeden ne versek kar.Günlük güneşlik artık hava çıkın temiz hava alın yürüyüş yapın egzersiz yapın. Bu sene bu takımdakilerin senesi. Karar verdik emin olduk kendimizden ve niyet ettik. Tam gaz kararımızın arkasındayken eliminden gelenin en iyisini yapalım. Göreyim sizi 12. takımın nadide çiçekleri. Gül bahçesine girseniz ayırt edilemez her birinizin güzelliği. Güzelliğinize güzellik katın bu sene sizin seneniz olsun.
hoşgeldin canımZayıflamaya başladığım ilk günler o kedi gibiyim valla. Haşlanmış ıspanak falan yiyordum ama hakikaten bu kadar rezil bir tat olamazbulutungokyuzu çok güzel motive ediyorsun valla yanlışlıkla 40 kiloya bile düşebilirim bu motiveyle :))
Hoşbulduk canım valla bugün takıma alındığımdan beri çok iyi hissediyorum kendimi. Baya mutlu oldum yani. Çok teşekkürler herkese :)hoşgeldin canımhepbirlikte birbirimize destek le ideal kilolarımıza ineriz inşallah
kilo verdikçe daha da iyi hissedersin canımHoşbulduk canım valla bugün takıma alındığımdan beri çok iyi hissediyorum kendimi. Baya mutlu oldum yani. Çok teşekkürler herkese :)
Ufak hedefler koymak daha motive edici gerçekten ay hepimiz istediğimiz kiloya erişiriz inşallllaaahkilo verdikçe daha da iyi hissedersin canımbayrama az kaldı.bayram için hedef koy kendine
canım sakalım yokki sözüm dinlensinvalla kaptan çoğu zaman giriyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum ara ara yazıyorum bir iki kişi yazıyor çok çok.bence yeni bir düzenleme yapmalısın.halbuki katılım olsa motivasyon tavan yapacak herkesde.
Geçmiş olsun cnm. Merak ediyodum kız kaç kilo oldun diyekızlar sabah tartılamadım oğlum ateşlendi gece.sabaha kadar başında bekledim.gece eşimde işte sabah 7 de kalktım götürdüm hasteneye.ilaç yazdı dr.bugün sapıttım yine abuk subuk şeyler yedim.akşamüstü yürüyüşe çıkacam inşallah.pazartesi tartı yüzümü güldürür inşallah.wc sıkıntımda var bu ara
Merhaba sanırım zayiflamaya hazır cenesi düşük bir siskoya ihtiyacınız var geliyim mi?valla kaptan çoğu zaman giriyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum ara ara yazıyorum bir iki kişi yazıyor çok çok.bence yeni bir düzenleme yapmalısın.halbuki katılım olsa motivasyon tavan yapacak herkesde.
Gecmis olsun canım gece bir bardak suya 4 tane kuru kayisi koy sabah acken suyu ic kayisilari ye.birazda yedigin yesillik miktarini artimani tavsiye ederim.kızlar sabah tartılamadım oğlum ateşlendi gece.sabaha kadar başında bekledim.gece eşimde işte sabah 7 de kalktım götürdüm hasteneye.ilaç yazdı dr.bugün sapıttım yine abuk subuk şeyler yedim.akşamüstü yürüyüşe çıkacam inşallah.pazartesi tartı yüzümü güldürür inşallah.wc sıkıntımda var bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?