Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

A
Her akşam o sayfaya düzenli olarak yazacağım tabi ama sizin menüleri gördükçe kendimi çok yiyor gibi hissettim fikrinizi alayım dedim şu an işteyim eve gidince tekrar tartılıp o şekilde yazacağım evet ismimin altına yazmak iyi bir seçenek hep gözümün önünde olur teşekkürler :)

Bugün ilk günün böcegim. Akşam bakalım ne yemişsin ne icmissin. Beslenme şekli kiloya göre farklılık gosteriyor. Biz bir kaç kişi kalori sayacı kullanıyoruz. Bu sayaç içinde kaç Gr protein, karbonhidrat ve yağ aldığın da yazıyor. Oranları, normal degerleri var. Ben oradan da takip ediyorum.
Gelelim sana. Hoşgeldin. Sen kimsin, kimlerdensin? İn misin cin misin? Çoluk çocuk eş var mi? Nerde yaşar, neler yaparsın?

Ay bu kalori sayacı nasıl bir şey ki benim de ihtiyacım var öyle bir şeye.
Hoşbulduk :) Eskişehir'de ikamet ediyorum. Okumaya gelmiştim ama hep çalışmak zorunda olduğum için bitiremedim sürüncemde yani okul. 6 günlük nişanlıyım :) Lojistik firmasında çalışıyorum. Nişanlım patronumdu eskiden. Sanırım artık ben de patroniçe olacağım Onun dışında işte diyet yapmak değil de sağlıklı beslenmeyi yaşam şeklim olarak belirlemeyi istedim. Oldum olası tombul bir kızdım. Artık bu betimlemelere son vermeye geldim aranıza

Ben de senle aynı basladım buraya. Ben de oldum olasi tombuldum. Kızkardeşlerimin ısrarıyla diyete basladim hala da bırakmadım. 2 ay oldu takıma geleli bana çok faydasi oldu 85.5 tan 77.3 e geldim baksana

tabi canım pazar akşamı haber bekleriz senden merakta bırakma. İyi yolculuklar güle güle git güle güle gel. Dikkat et oralarda bu hafta az gitmiş geri almayalım onuda olurmu
Çok teşekkür ederim. İnş dikkat ederim. Önceki gibi değilim gruptan çok şey öğrendim. Ama emzikli olunca bayağı baskı görüyorum malesef. Yemelisin yemelisin

Ben de senle aynı basladım buraya. Ben de oldum olasi tombuldum. Kızkardeşlerimin ısrarıyla diyete basladim hala da bırakmadım. 2 ay oldu takıma geleli bana çok faydasi oldu 85.5 tan 77.3 e geldim baksana
Tabi insan fikir alışverişi yapmak istiyor. Bir de ben bütün gün hep kamyoncularla tırcılarla iç içeyim. Kadın muhabbetine hasret kaldım valla.

Tabi insan fikir alışverişi yapmak istiyor. Bir de ben bütün gün hep kamyoncularla tırcılarla iç içeyim. Kadın muhabbetine hasret kaldım valla.
Bana bak arı, tombul mombul yazıp 60 kiloyum 55 istiyorum dersen seni Porsuk'a atarım he. Hele bir aralık ver bize.

Ben seni dün de sordum ondan önceki gün dekız seni ilgi manyağı yapacam dur dahagözüm üzerinde kaçamazsın@florence_N

Bu hafta noldu anlamadım. Dikkat ettim yediklerimmm ama listenin ucu kaçtı, çok oldu paylasmadigim. Vakit az geldi resmen..
Işte bak bi hafta uzKlaştın neler oldu gordün mü ben listeye gel diye dört gozle bekliyom sen inadına tersini yapıyonsu iç su şu ödemlerin gitsin. Kilo almış olamazsın ona inanmıyom zaten hepsi ödem

Bana bak arı, tombul mombul yazıp 60 kiloyum 55 istiyorum dersen seni Porsuk'a atarım he. Hele bir aralık ver bize.
ya keşke öyle olsaydım da porsuğa kendim atlardım valla. Şu an gramını bilmiyorum ama 86 kiloyum. Aslında zayıflamaya karar verdiğimde 92 kiloydum. Ama boyum kısa o yüzden 100 kilo gözüküyor olabilirim 1. 60 boyum var. Hedefim 60 kilo olmak ilk önce. Yani 26 kiloluk bir yolum var.düğünüme 5 ay var. 5 ayda verilir mi sizce 26 kilo? Hadi en kötü 15 olsun

Her ay dört kilo versen eder 20 kilo.Ama ilk aylarda daha fazla veriliyo o yüzden bence rahatlikla verirsin duraklama yaşamazsan. Ben 2 ayda 8 kilo 700 gr verdim.

Haftada 1 verirsen 20 kilosu gider düğüne kadar. Boyun da kısa değil ayrıca. Türk kadını ortalamasinin üstünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…