Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bulutum coşmuşssun maşallah yaahaftalık spor resmen

sağol canım ya ınş koruya bilirim isin asli dengeleye bilmekte
buraya sık sık ugramaya gelmeye çalışıcam alıştım sizlere bulutun nişanını compeng hamile oluşunu görmeden bırakmam tabi senin de altili rakamlarini gormeden gitmem
güzel dostluklar kurduk burda uzaklardanda olsa hayatımızın içine aldık üzüldük sevindik bi anda kopamam

Günaydın kızlar.
Birkaç gündür giremedim annem ameliyat oldu bu hafta da birkaç gün yine uğrayamayabilirim hastanedeyiz . Umarım daha da iyi olcak . bulutungokyuzu
canim cok gecmis olsun benim annemde olmuştu aman ameliyattan sonra ilaçlarını ihmal etmesin biz öyle bi hataya düşmüştükte

Günaydın kızlar.
Birkaç gündür giremedim annem ameliyat oldu bu hafta da birkaç gün yine uğrayamayabilirim hastanedeyiz . Umarım daha da iyi olcak . bulutungokyuzu
Geçmiş plsun canıö insallah daha iyi olur. Biliyorum durumu o yüzden önemli değil en kısa sürede annen iyileşir sende dönerdin umarım

İnsallah korursun kuzu. Evet çok seviyoruz seni valla salonda olsa nişanım kesin çağırırdım. Kınama artıkın allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…