- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
Çook geçmiş olsunGünaydın kızlar.
Birkaç gündür giremedim annem ameliyat oldu bu hafta da birkaç gün yine uğrayamayabilirim hastanedeyiz . Umarım daha da iyi olcak .bulutungokyuzu
Geçmiş olsun cnmGünaydın kızlar.
Birkaç gündür giremedim annem ameliyat oldu bu hafta da birkaç gün yine uğrayamayabilirim hastanedeyiz . Umarım daha da iyi olcak .bulutungokyuzu
Ben de aynen şiş hissediyorum ve hemen artı gordün tabiki...Günaydın kızlaarkendimi şiş hissediyorum bugün ama tartıda bir fazla göremedim. Tam 86.0 bu sabah itibariyle.
Bulutum coşmuşssun maşallah yaabulutungokyuzu [/USER]
13 nisan spor listesi
1.compeng 1 saat yuruyus
60 puan
2. EDEBIYE006
25 MEKIK 25 PUAN
300 BÖLGESEL 60 PUAN
30 DK YURUYUS 30 P.
TOPLAM 115 PUAN
3.bulutungokyuzu
750 Bölgesel 150
100 mekik 100
40 dağ turmanışı 40
100 jj 100
20dk eliptik 60
10dk bisiklet 20
10dk hit cardio 40
45sn plank 45
45 squat 45
100 step 20
Toplam 680
Aynen katılıyorum yaa hepsine
Gecmis olsunGünaydın kızlar.
sağol canım ya ınş koruya bilirim isin asli dengeleye bilmekteSoffty kuzum tebriklerinşallah kilolarını korur ve sağlıkla yasamini sürdurursun Çok aklı basında bir insan oldugunu düsünmüsümdür hep burda oldugun sürece Bu izlenimi taaaa uzaklardan verdin konuşmalarınla menülerinle. Örnek alınacak kızsın vesselam. Yalnız bırakma bizi gel soffty
canim cok gecmis olsun benim annemde olmuştu aman ameliyattan sonra ilaçlarını ihmal etmesin biz öyle bi hataya düşmüştükteGünaydın kızlar.
Geçmiş plsun canıö insallah daha iyi olur. Biliyorum durumu o yüzden önemli değil en kısa sürede annen iyileşir sende dönerdin umarımGünaydın kızlar.
Ya benimde bir kilo dünkü gibi spor yapsam her gün kesin giderdeCuma günü için kilo hedefleriniz kac kızlar
Benim 88 yani iki kilo vermek istiyorum..
İnsallah korursun kuzu. Evet çok seviyoruz seni valla salonda olsa nişanım kesin çağırırdım. Kınama artıkın allah nasip edersesağol canım ya ınş koruya bilirim isin asli dengeleye bilmekte
buraya sık sık ugramaya gelmeye çalışıcam alıştım sizlere bulutun nişanını compeng hamile oluşunu görmeden bırakmam tabi senin de altili rakamlarini gormeden gitmem
güzel dostluklar kurduk burda uzaklardanda olsa hayatımızın içine aldık üzüldük sevindik bi anda kopamam
Azimlisin masallah kaptanım yaparsın senYa benimde bir kilo dünkü gibi spor yapsam her gün kesin giderde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?