ınş canım isin asli sabırlar sebat etmekte ilk iki ay ciss coss etmezsen işi rayına oturtursunsoffty masallah canım darısı basımıza insallah.
Ben de 1.5 kilo vermek istiyorum canım. Yetti artikCuma günü için kilo hedefleriniz kac kızlar
Benim 88 yani iki kilo vermek istiyorum..
Tarçınlı kurabiye /elmalı kurabiye/tahinli kurabiye?kızlar yarın kv köye gidecek benden tatlı kurabiye istedi ne yapayim aklıma bu şey gelmiyor
Tatlı turü istiyorsan ben gelin pastasi yapiyom ya da ağlayan pasta?kızlar yarın kv köye gidecek benden tatlı kurabiye istedi ne yapayim aklıma bu şey gelmiyor
Verecegiz canımBen de 1.5 kilo vermek istiyorum canım. Yetti artik
tahinli yola dayanmaz ufalanir elmalı hem göze hem mideye hitap ediyor kararım elmalidan yana oldu teşekkürler canisiTarçınlı kurabiye /elmalı kurabiye/tahinli kurabiye?
canım uzun yol olduğu için bunlar dayanmazTatlı turü istiyorsan ben gelin pastasi yapiyom ya da ağlayan pasta?
İnşallahVerecegiz canım
sağol canım ya ınş koruya bilirim isin asli dengeleye bilmekte
buraya sık sık ugramaya gelmeye çalışıcam alıştım sizlere bulutun nişanını compeng hamile oluşunu görmeden bırakmam tabi senin de altili rakamlarini gormeden gitmem
güzel dostluklar kurduk burda uzaklardanda olsa hayatımızın içine aldık üzüldük sevindik bi anda kopamam
2 öğün yaptığım ve protein eksik kalmasın diye 2 yumurta yedim. Reçel de şeker var maalesef. Tatlı isteğimi kessin diye yiyorum onu da.Kahvaltı güzel bence ama yumurtanin biri fazla onun yerine domates salatalik biber cok faydali olur. Dut recelinde seker yok degil mi? Bence ögle vaktine kuruyemis,ayran süt yada sütlü sekersiz kahve,kuru meyve yiyebilirsin.kisiri bende cpk severim sisirir ama bugun cuma olabilir afiyet olsun.
Kahvaltı yapıyorum. Evdekilerle sofraya oturmadim, patates kizartmistim. Dolaptaki kabaklar kötü olmuş, yarısıyla yemek yaptım, yarısını da rendeledim, mücver yapacağım çocuklara. İsim de anca bitti.
KOlay gelsin canım hep aynı bu kadınların haliKahvaltı yapıyorum. Evdekilerle sofraya oturmadim, patates kizartmistim. Dolaptaki kabaklar kötü olmuş, yarısıyla yemek yaptım, yarısını da rendeledim, mücver yapacağım çocuklara. İsim de anca bitti.
ben napıyorum bacı.her odaya bir şişe su koyuyorum her gözüm çarptığında içiyorum.yoksa bende unutuyorum su içmeyiAbbbooww var ya hiç su içmiyom hicbugün yine 1 litre içmisimdir ama normalde bazen 2 bardakla günü bitiriyorum. Bir turlu bu aliskanligi kazanamiyorum ya. Çok canım sıkılıyor. Daha geçenngün böbrek ağrisindan kıvrandım resmen ama yine de akıllanmadim
Seker yemesen keske tatli istegini kesmez seni kısır döngüye sokar seker.tatli ihtiyacini tarcınlı sütle giderebilirsin.hem tok tutar hem tatli ihtiyacını giderir hemde metebolizman hızlanįr2 öğün yaptığım ve protein eksik kalmasın diye 2 yumurta yedim. Reçel de şeker var maalesef. Tatlı isteğimi kessin diye yiyorum onu da.
bende pazara çıkacam birazdan bende kabak yapacam diyorumK
KOlay gelsin canım hep aynı bu kadınların haliafiyet olsun. Bugünü kabak günü ilan ediyorum diyosun
o gün tv de denk geldim.tarçın diyette daha acıktırıyormuş.dr söylüyordu.şaşırdım ben de tam tersini biliyordumSeker yemesen keske tatli istegini kesmez seni kısır döngüye sokar seker.tatli ihtiyacini tarcınlı sütle giderebilirsin.hem tok tutar hem tatli ihtiyacını giderir hemde metebolizman hızlanįr
Canim kabak istedi benimde.cok seviyorum.siz nasıl pisiriyorsunuz?bende pazara çıkacam birazdan bende kabak yapacam diyorumdün tam fiyaskoydu sapıttım valla
o gün tv de denk geldim.tarçın diyette daha acıktırıyormuş.dr söylüyordu.şaşırdım ben de tam tersini biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?