Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

soffty tebrik ederim canım

2 öğün yaptığım ve protein eksik kalmasın diye 2 yumurta yedim. Reçel de şeker var maalesef. Tatlı isteğimi kessin diye yiyorum onu da.

K
Kahvaltı yapıyorum. Evdekilerle sofraya oturmadim, patates kizartmistim. Dolaptaki kabaklar kötü olmuş, yarısıyla yemek yaptım, yarısını da rendeledim, mücver yapacağım çocuklara. İsim de anca bitti.
KOlay gelsin canım hep aynı bu kadınların haliafiyet olsun. Bugünü kabak günü ilan ediyorum diyosun

ben napıyorum bacı.her odaya bir şişe su koyuyorum her gözüm çarptığında içiyorum.yoksa bende unutuyorum su içmeyi

2 öğün yaptığım ve protein eksik kalmasın diye 2 yumurta yedim. Reçel de şeker var maalesef. Tatlı isteğimi kessin diye yiyorum onu da.
Seker yemesen keske tatli istegini kesmez seni kısır döngüye sokar seker.tatli ihtiyacini tarcınlı sütle giderebilirsin.hem tok tutar hem tatli ihtiyacını giderir hemde metebolizman hızlanįr

Seker yemesen keske tatli istegini kesmez seni kısır döngüye sokar seker.tatli ihtiyacini tarcınlı sütle giderebilirsin.hem tok tutar hem tatli ihtiyacını giderir hemde metebolizman hızlanįr
o gün tv de denk geldim.tarçın diyette daha acıktırıyormuş.dr söylüyordu.şaşırdım ben de tam tersini biliyordum

o gün tv de denk geldim.tarçın diyette daha acıktırıyormuş.dr söylüyordu.şaşırdım ben de tam tersini biliyordum

Benim muzlu kakao tarifimde var canım cikolata isterse dilimliyorum muzu buzdolabi posetine koyup üzerine bir cay kasigi kakao.üst tarafini baglayip salliyorum poseti muzlara kakao yapisiyor.tadi tam bitter cikolata.zaten sekeri bıraktıgında herseyin tadini farkediyorsun meyvenin ..bir tane hurma yesen tatli yemissin gibi oluyor.tarcįn yillardir diyetlerde var.bilmiyorumki zaten diyetisyenlerin bir dedigi digerini pek tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…