- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Masallah ozaman.Allah bozmasin.benimkide yemistir en olmadik yemeklerimi ama dalgasınıda gecmistir herzaman.
valla öyle diyordu adam hatta bir kaç şeyle birlikte saydı siyah lahanadan tarçından vs uzak durmalı diyet yapanlar dedi.ve tarçın tüketiminden sonra yemeye saldırma olur gibisinden de konuştuŞaka nasıl kız biz hep tatlı isteğini bastırsın diye kullanıyoruz. Görüyomusun
bennnnKızlar gece yemesini nasıl engelleyebiliriz böyle saldırırcasına aç olmasada insan yiyor yani vardı içinizden aynı şeyi yaşayan beni aydınlatır mısınız
ahaa dr da öyle dedi aynenOnu da denedim canım. Tarçın bana kesinlikle yaramıyor. İlk başta kesiyor ama bir kaç saat sonra resmen saldiriyorum resmen.
38 beden pantolon aldım koydum dolaba o pantolona girmek istiyorum yaaGider gider.beraber yollayacagiz o pis yaglari insallah.
Ne güzel bak amacında hazır.gireceksin o pantolona sana güveniyoruz38 beden pantolon aldım koydum dolaba o pantolona girmek istiyorum yaagidip gelip bakıyorum pantolona içim gidiyor içimm ahh
Buradayim beybisinerdesiniz millet
Baklagilleri ve taze fasulyeyi haslayip koyuyorumda sogan hic denemedimEvet dondurucuya koymak çok pratik oluyor gerçekten. Yarın ne bulursam haşlayıp dondurucuya atayım barionların çözülmesini beklemem gerekmiyor değil mi mesela soğanı falan da doğrayıp atsam dondurucuya baklagilleri falan.
Pişirirken çözünmesini beklemek gerekiyor mu yoksa direkt pişirebiliyor muyuz?Baklagilleri ve taze fasulyeyi haslayip koyuyorumda sogan hic denemedim
Valla soğanı atmadim hic bilmiyom zamaninda sarimsaklari maydonozu bile buzluğa atmistim ama.ne bulurssn haşla koy ewe gelince yemegin hazır... köfteyi de öyle yap tavugu da baliğı da... hemen az zeytinyagi gezdirip atiyom firinaEvet dondurucuya koymak çok pratik oluyor gerçekten. Yarın ne bulursam haşlayıp dondurucuya atayım barionların çözülmesini beklemem gerekmiyor değil mi mesela soğanı falan da doğrayıp atsam dondurucuya baklagilleri falan.
Cözülmesini bekliyorum canım.ise giderken buzdolabina indir biraz erimis olur sen gelene kadarPişirirken çözünmesini beklemek gerekiyor mu yoksa direkt pişirebiliyor muyuz?
Bende cok severim kuymak ama diyetteyken olmaz ki tereyagi var kasar var,misir unu var.sebzede olsa diyetinde13 nisan menü
Kahvaltı saat 12.00
1 dilim tam buğday ekmeği
4-5 yk kuymak
Domates, salatalık
1 avuçiçi ceviz
Ara saat 15.00
1 fincan kahve
Akşam saat 17.30
1 kase yulaflı yoğurt
Ara saat 22.00
1 fincan kahve
Su 1.5lt
Iyi yapmissin canım.Bende yürüdüm geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?