Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Şaka nasıl kız biz hep tatlı isteğini bastırsın diye kullanıyoruz. Görüyomusun
valla öyle diyordu adam hatta bir kaç şeyle birlikte saydı siyah lahanadan tarçından vs uzak durmalı diyet yapanlar dedi.ve tarçın tüketiminden sonra yemeye saldırma olur gibisinden de konuştu

Kızlar gece yemesini nasıl engelleyebiliriz böyle saldırırcasına aç olmasada insan yiyor yani vardı içinizden aynı şeyi yaşayan beni aydınlatır mısınız
bennnngece ne kadar uyanık kalırsan o kadar saldırırsın önüne geçilmiyor ya ben oğlanın uyku düzenini değişmeye çalışıyorum işte.erken yatarsam problem yok

Baklagilleri ve taze fasulyeyi haslayip koyuyorumda sogan hic denemedim

Valla soğanı atmadim hic bilmiyom zamaninda sarimsaklari maydonozu bile buzluğa atmistim ama.ne bulurssn haşla koy ewe gelince yemegin hazır... köfteyi de öyle yap tavugu da baliğı da... hemen az zeytinyagi gezdirip atiyom firina

Ben geldiiiiim şükür evime kavuştum:)))
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefa getirdiniz canlanmış bizim takım ölü gibiydi

soffty canım tabrik ediyorummm inşallah koruyabilirsin kilonu asıl mesele şimdi başlıyor galiba:) darısı bizim başımızaa..özletme kendini ara sıra gel vakit buldukca:)

bulutungokyuzu canım gece yemeklere saldırmamak için en baştaki sorun uyku düzeni bence. Onu düzelttinmi cok daha rahatlıcaksın insan uyanık olunca enerji harcıyor sonrada aklına yemek geliyor doğal olarak..bide cok enteresan o saatte insan direk tatlı ve paketli ürünlere yöneliyor yemek meyve ve sağlıklı şeyler aklının ucundan bile geçmiyor

13 nisan menü

Kahvaltı saat 12.00

1 dilim tam buğday ekmeği
4-5 yk kuymak
Domates, salatalık
1 avuçiçi ceviz

Ara saat 15.00

1 fincan kahve

Akşam saat 17.30

1 kase yulaflı yoğurt

Ara saat 22.00

1 fincan kahve

Su 1.5lt

Bende cok severim kuymak ama diyetteyken olmaz ki tereyagi var kasar var,misir unu var.sebzede olsa diyetinde
cok iyi olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…