Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya kızlar bir şey soracağım size. Ben yemek yapma konusunda çok zorlanıyorum. Işten 5te çıkıyorum. Trafikti alışverişti derken eve gelmemiz bazen 7yi buluyor. O saatte o kadar aç oluyoruz ki hemen pratik bir şeyler yapmak istiyorum ama yine neredeyse 1 2 saat sürüyor. O yüzden bazen tostla geçiştiriyoruz. Akşamdan yarınki yemeği hazırlama olayına alışamadım bir türlü. Bir de öğlen iş yerinse her gün farklı yemek yiyoruz. Öğlen yediğini akşam yemez benimki. Aklıma yemek gelmiyor inanır mısınız ya sürekli taze fasulye yapmak istiyorum hem basit hem lezzetli diye. Yemek konusu dert valla bana da.

aynen öyle.tek bildiğim kilolardan bıktım artıkk yaa.bir an önce gitsede koruma dönemine geçsem diyorum...diyorum da yapışmış sankii

bende çalıştığım sıra öyleydi canım yaa çok zor.ama önceki günden yapmalısın yada ben 3 günlük yapar saklama kabına koyardım izin günümde.3 gün kafadan rahat çok çok salata yapardım yanına.sende öyle yapabilirsin

Seker yemesen keske tatli istegini kesmez seni kısır döngüye sokar seker.tatli ihtiyacini tarcınlı sütle giderebilirsin.hem tok tutar hem tatli ihtiyacını giderir hemde metebolizman hızlanįr
Onu da denedim canım. Tarçın bana kesinlikle yaramıyor. İlk başta kesiyor ama bir kaç saat sonra resmen saldiriyorum resmen.

İnternetten araştır bir. Bazı hatunlar soğanı dograyip derin dondurucuya alıyormuş. Akşamdan yemeğinin malzemelerini dil, doğra dolaba koy. İşten gelince elini oyalamaz. Hatta soğanı yağda kavur domatesle. Hazırda beklesin dolapta.

Ben
Kızlar gece yemesini nasıl engelleyebiliriz böyle saldırırcasına aç olmasada insan yiyor yani vardı içinizden aynı şeyi yaşayan beni aydınlatır mısınız
süt iciyorum.sıcak süt.icince yirmi dakika bekle.süt yoksa yogurt.kesinlikle yemek yememeliyiz.bide saldiriyorsak gece yemeye gün boyu düzgün bir diyet yapmamisizdir.ya doyurucu degildir.yada aksam yemegi cok erken yenilmistir.

Canım ben de aynı durumdaydım bu sene çoook rahatım amaher şey buzlukta olucak gülüm. Bamya, fasulye, bezelye , batbunya, balık, tavuk, kofte... sebzeyse zaten kolay. yağ salca sogan uclusu hooop ne istersem onu cikariyom buzluktan oldu mu sana yemek.
Ya da balik tavuk kofte bunları atiyom firin tepsisine yanina bir sogani böl dörde , domateste aynı sekilde kabugunu bile soymam 1 sarimsak 1 patates azicik zeytinyagi baharatlar hooop firina..
Karnibahar haşla brokoli haşla yogurtlayıp ye. Ya da onlar haslanirken bir kösede (besamel sos yap 5 dk sürer ) dok haşlanmiş sebzelerin ustune hooop firina... inan bizim okuldaki ogretmenler salatalarini bile önceden yapiyolaryemekleri iki günlük yap öyle yürümez o iş. Itiraz ederse eşin sen yap bakalım 2 gün de bi de ben yiyim de. Ben valla hemen gosteririm mutfağın yolunu

Mantıklı valla ben calısmįyorum ama bu buzluk isinden kışın cok rahat ettim.kadınız diye hem calis hem ev isine koş.yapısmıs bu ev ve yemek isi üzerimize.bide begenmesin.valla iyi yaparsın begenmese yolla gitsin bakalim eşin ne yapacak.

Yolla gitsin derken tabi mutfaga yemek yapmaya @Edebiye 006

Yolla gitsin derken tabi mutfaga yemek yapmaya @Edebiye 006
ewden de yollarım kız ben. Begenmiyosn git anan yapsın derim şimdiye kadar hiç begenmemezlik etmedi ama sagolsun. Benim bile yiyemedigim şeyler de yaptim zamaninda olmamiş demedi ses cikarmaz eline saglik der kalkarben kendimi elestiririm hemen ondan önce

Masallah ozaman.Allah bozmasin.benimkide yemistir en olmadik yemeklerimi ama dalgasınıda gecmistir herzaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…