Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Iyi kekledin beni yaa gözün aydın, saglıkla mutlulukla kucagina alirsin insallah
amin inşallah

Nettin bizsiz çok mu özledin uzakran da olsa takip ettin mi de bakim
Hep gözüm üstünüzdeydi

Kız anka, isim degistirmissin.
Aynen değişiklik oldun dedim :))

Sende 1 fazla abartma yahu

Şakaaaa
Yok canım hayatta inanmam, naptın kız sen banlıykene
Banlıykene yapmadım şoktayken banlandım
Yaaaa o anka mı yaaa jetonum yeni düstü yaaaa neler oluyorrrr
hemen unutmuşsun beni

Kızzz Anka ayy çok sevindim yaaaa. Demek 4. Geliyo haa hayalim valla helal kız. Ben saglik problemlerinden cesaret edemiyom
Ben de cesaretle yapmadım zaten

bizsiz çok boş kalmış bi bebe daha yapmaya karar vermiş baksana
Sizle olmuş o ben de anlamadım nerden nasıl kaçtı

Hayırlı olsun canım. Kaç haftalık?

Selam kızlaar bugün elma sirkeli ballı ılık su içmeye başladım aç karna. Hormon ilacımı aldım, 15 dk sonra elma sirkeli ballı suyu içtim, 15 dk sonra da kahvaltı yaptum. Annem yıllardır formunu bu suyla koruyor inşallah bende de işe yarar

@Pamukseker19 sende spor yapmıştın sanki menü sonunda görmüştüm bu listeye ekleyip paylaçabilirsin. Birde beni etiketlemeyi unutmayın

Ay ben yeni düzene alışamadım unutmuşum etiketi sağol

Anka yaaaaa hoşgeldiiin hadi hayırlı olsun cok sevindim sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah
Bende diyorum kaptan geldi profil aynı ama başka birimi acaba tereddüt ettim baktım edebiyede anlamamış :)

Hoşbulduk canımöm çok sağol
Edebiye unutmuş beni

Okudum maşallah nazi kampı gibi kim koydu bu kuralları. Neyse uyacağız mecbur.

Ben ev hanımıyım. 165 boyum. Şu an 62 kiloyum hedefim 8 ay sonra 72 inşallah
anka kaptan vardı bir tane.. neyse ki gitti.. sus ses etme de duyar falan geri gelir şimdi

Canım hormon ilacını ne için kullanıyorsun. Benimde hormon bozukluğum çıktı tabi reglyken yine gel başka testlerde yapalım dediler. O yüzden hemüz ilaç tedavisine başlamadık

Canım hormon ilacını ne için kullanıyorsun. Benimde hormon bozukluğum çıktı tabi reglyken yine gel başka testlerde yapalım dediler. O yüzden hemüz ilaç tedavisine başlamadık
Kuzum benim tiroidlerim çalışmıyor haşimato var. Euthrox kullanıyorum. Regl düzensizliğim falan yoktu. Kilo veremiyordum ve aşırı şişkinlik vardı. Saçlarım dökülüyordu. Tahlillerde ortaya çıktı.

Kuzum benim tiroidlerim çalışmıyor haşimato var. Euthrox kullanıyorum. Regl düzensizliğim falan yoktu. Kilo veremiyordum ve aşırı şişkinlik vardı. Saçlarım dökülüyordu. Tahlillerde ortaya çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…