- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Geçmiş olsun. Peki ilaçlar iştahını açıyor mu. Ben o kadar çok bilmiyorum hatta hiç bilgim yokKuzum benim tiroidlerim çalışmıyor haşimato var. Euthrox kullanıyorum. Regl düzensizliğim falan yoktu. Kilo veremiyordum ve aşırı şişkinlik vardı. Saçlarım dökülüyordu. Tahlillerde ortaya çıktı.
Valla ben 2 senedir kullanıyorum. Ömür boyu da kullanacağım. Ama hiç iştah açmadı bende. Aksine kilomu kontrol etmekte çok faydalı. Bir dönem bıraktığımda kilo aldım ama ilaç kullanırken hiç almıyorum aksine kilo veriyorum diyetle desteklersem. Tabi kişiden kişiye göre değişir. İlaç yan etkileri biraz placebo etkisi oluyor. Psikolojik yani.Geçmiş olsun. Peki ilaçlar iştahını açıyor mu. Ben o kadar çok bilmiyorum hatta hiç bilgim yok
Spor salonunda ve yapabilecek olduğum hareketleri evde yapıyorum atmak istedim. Beli içlerinden ilginizi çekip yapmak istediğiniz olur.
Kol
Karın
Bacak
Sıkılaştırma hareketleri geneli. Ağırlıkla yapılan hareketler çok rahat pilates bandıyla yapılıyor. Tavsiye ederim..
İlgilenen olursa miktarlarınıda yazarım..
Eki Görüntüle 2136986 Eki Görüntüle 2136987 Eki Görüntüle 2136988
Üsttekinde çok zorlandığım için yarı ondan yarı altyakinden yapıyorumEki Görüntüle 2136989
Alttaki sumo squat. Normal bacaklar yan yana olan klasik squat dış buda iç bacak çalıştırıyormuş.Eki Görüntüle 2136990 Eki Görüntüle 2136991
Altyakinde çok zorlanıyprum ne kadar zorlanırsam o kadar etkili diye düşünüyorum.Eki Görüntüle 2136992 Eki Görüntüle 2136993 Eki Görüntüle 2136994 Eki Görüntüle 2136995 Eki Görüntüle 2136996
Alttaki resim yarım mekik. Bundan 55 yapıyorum
Tam mekik 45 yapıyorum faydasını gördüm alt karında Eki Görüntüle 2136997 Eki Görüntüle 2136998 Eki Görüntüle 2136999
Alttaki resimde çok zorlanıyorum. Çöm zıpla yat üç şınav çöm zıpla yat üç şınavEki Görüntüle 2137000
Alttaki dağ tırmanışı. Ama düz değilde bacaklar yanlara doğru yapılan daha etkiliymiş bunu öğrendim.Eki Görüntüle 2137001
Buda gögüs sıkılaştırma hareketi. Pozisyon bayanlarda farklı düz yatarak yapıyorum ben evdede yapıyorum.Eki Görüntüle 2137002
Eki Görüntüle 2137004
Bunlar haricinde 100step 15dk eliptik 10dk bisiklet 10-15dk interval koşu bandı yapıyorum..
Selam kizlarrrmusssmutlu kacamaksiz pazarlar
Bu hafta sizinle yarisalim mi
Bakalim kimin yuzdesi daha yuksek olacak
Sakin sakin ama bak edebiyye tanımadı beni
Rekabet herzaman iyidir :) kaptaniniz ne der bakalim ona gore yarisirz :)Süpersin canım cok sağol bayıldımmm:)
Eriyip bitmişsindir sen bu hareketlerle:)
Dağ tırmanışını yapıcam inşallah bacaklara faydadı olur eminim.
Bence cok güzel oluuurr bi canlılık gelir bizim takımada:)
Oo tabi çok iyi olurSelam kizlarrrmusssmutlu kacamaksiz pazarlar
Korktular yenilmektenOo tabi çok iyi olur. Kızlar bize meydan okuyorlar yinede sesiniz çıkmıyor ne dersiniiizz
Bana uyar kaptanimiz da tmm dedigine göre yarış başlasınSelam kizlarrrmusssmutlu kacamaksiz pazarlar
Tmm derim benOo tabi çok iyi olur. Kızlar bize meydan okuyorlar yinede sesiniz çıkmıyor ne dersiniiizz
Ha ha haaaaaKorktular yenilmektenondan cekildiler kenara kara kara dusunuyolar napsak diye
İstediğin zaman paylaşabilirsin unuttuysan tabi tarihte yazKaptanim dunun menusunu paylasmayi unutmuşum şimdik paylasiyim mibulutungokyuzu
Hahaha yook valla olmaz öyle şey ben güveniyorum takımımaaaaKorktular yenilmektenondan cekildiler kenara kara kara dusunuyolar napsak diye
Saat kuralı kalkti mi kaptanim?İstediğin zaman paylaşabilirsin unuttuysan tabi tarihte yaz
Hep senin rüyan yüzünden zaten biz ne güzel kavga edip duruyordukAnka sen misin? Kız sen benim rüyaya inanmıyodun bak çıktı işte
Ooooo yarış mı var. Anam siz 3 kişisiniz nasıl olcak o işSelam kizlarrrmusssmutlu kacamaksiz pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?