- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Tabi canım kuralları okudun mu ilk sayfadaki onları okuyup kabul ettikten sonra katılabilirsinGünaydın canlar takımda yer var mı
Selam canim hoşgeldinGünaydın canlar takımda yer var mı
Tabi canım kuralları okudun mu ilk sayfadaki onları okuyup kabul ettikten sonra katılabilirsin
okuduktan sonra kendini bi tanıt zuzu kimsin kimlerdensinAyy çok teşekkür ederim hemen okuyup geliyorum
Herşeyi regliye bağlayın her şeyiGünaydın kızlarDun gece 9 da yattım. uykumu alıp kalktim fena artilardayim kaptan duymasın. Regl olacam sanırım
Okudum maşallah nazi kampı gibi kim koydu bu kuralları. Neyse uyacağız mecbur.okuduktan sonra kendini bi tanıt zuzu kimsin kimlerdensingüncel kilo/hedef kilo/boy/yaş
Sen nerdeydiinn gittin gelmediin özlettin kendiniAyy çok teşekkür ederim hemen okuyup geliyorum
Okudum maşallah nazi kampı gibi kim koydu bu kuralları. Neyse uyacağız mecbur.
Ben ev hanımıyım. 165 boyum. Şu an 62 kiloyum hedefim 8 ay sonra 72 inşallah
Amaan kaptanım bi duysan kilomu gebertirsin heralde beniHerşeyi regliye bağlayın her şeyibende iki üç gibi yatardım 11bucukta yattım keyifsizliğim üstümde birkaç gündür
dalga mı geçtin ya bizle anlamadım kız kilo almaya mı calisiyon yanlış gruptasın bacim o zmn biz vermeye çalisip alanlardaniz
Bebiş mi geliyorOkudum maşallah nazi kampı gibi kim koydu bu kuralları. Neyse uyacağız mecbur.
Ben ev hanımıyım. 165 boyum. Şu an 62 kiloyum hedefim 8 ay sonra 72 inşallah
Evet dördüncüBebiş mi geliyor
Sakin sakin ama bak edebiyye tanımadı beniAnka nı ekürüsi
O da ne dimekse
Çabuk
Heyecan yaptım
BiliyordumEvet dördüncü
Onun kadar olamam yaaBiliyordum
Anananesinin torunu
Reglim gecikti dedin ayrıldın ya
İçime kurt düştüydü
Çok sevindim sen de sevin
Kızın olur sağlıklı olur inşallah
O zaman sporunu takip edicem senin her gün 250puanlık istiyorum bakAmaan kaptanım bi duysan kilomu gebertirsin heralde beni@florence_N ile çok dalga geçtim basima geldi
Iyi kekledin beni yaaEvet dördüncü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?