- 9 Şubat 2018
- 680
- 722
- 18
- 29
Hayır canım kalkmadı ama unutursan özel sebeplerden yazamazsanda hani ay geçti yazmayayım demeyin menüde ama sporda yazmak yok 11den sonraSaat kuralı kalkti mi kaptanim?
Canım ne kahvaltı yeterli ne akşam yemeği bence sencede öyle değil mi15 nisan menü
Kahvaltı saat 12.00
1 haşlanmış yumurta
Bol domates
1 avuç içi ceviz
1 maden suyu
Ara saat 15.00
1 fincan yeşil çay
Akşam saat 16.30
1 kase çorba
1 kase salata
4-5 yk yoğurt
3 hurma
Su 1.5 lt
Bak ya napiyim piknik şeysi
hadi bakalim gorelim ozmn 12. takimin gucunu :)Hahaha yook valla olmaz öyle şey ben güveniyorum takımımaaaa
bu hafta 5 yada 6 kisi olcaz canimOoooo yarış mı var. Anam siz 3 kişisiniz nasıl olcak o iş
Oooo aldın yeni üyeleri arkana hodri meydan diyosun hadi bakalım kızlar 12. Takım şaha kalksın bu haftahadi bakalim gorelim ozmn 12. takimin gucunu :)
bu hafta 5 yada 6 kisi olcaz canim
Canimmmm biz yaris dedik mi akan sular durur. Gel bak takima herkes spordaBana uyar kaptanimiz da tmm dedigine göre yarış başlasın
Tmm derim ben
Ha ha haaaaabiri yarış mı dedi bak yeneriz karişmam
Sahada kalksaniz deparda atsaniz biz yencezOooo aldın yeni üyeleri arkana hodri meydan diyosun hadi bakalım kızlar 12. Takım şaha kalksın bu hafta
Valla herkes sporda maşallah bizde ne yaptıklrını bilen yokOooo aldın yeni üyeleri arkana hodri meydan diyosun hadi bakalım kızlar 12. Takım şaha kalksın bu hafta
Ee yawru sen listede değil misin? Paylasima baktim geldim de biCanimmmm biz yaris dedik mi akan sular durur. Gel bak takima herkes sporda
İzine ayrıldığı kiloya dönmeyi bekliyor.Ee yawru sen listede değil misin? Paylasima baktim geldim de bi
Yok canim bej izindeyimEe yawru sen listede değil misin? Paylasima baktim geldim de bi
Kaç kilon kaldıYok canim bej izindeyim
Giderek artiyo :/ suan 3 kilom var vermem gereken. Cok bunalmistim 1 hafta ugramadim buraya diyetten uzaklastim cuma gunu tekrae basladim simdi azimli bi sekilde devam ediyorum insallah eb jisa zamanda listeye girebilirimKaç kilon kaldı
Hep senin rüyan yüzünden zaten biz ne güzel kavga edip duruyorduk3 gün şeyden nasıl oldu anlamadım
Girersin inşallah canım yaparsın senGiderek artiyo :/ suan 3 kilom var vermem gereken. Cok bunalmistim 1 hafta ugramadim buraya diyetten uzaklastim cuma gunu tekrae basladim simdi azimli bi sekilde devam ediyorum insallah eb jisa zamanda listeye girebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?