Hamur isinden uzak kalirsan yeterli gelir sana. Saglikli beslen yaz geldi sebzeler meyveler cogaldi boool boool ye :) birazda yuryus yaparsan hersey yolunda giderGirersin inşallah canım yaparsın sen
Ben de yarın başlayacağım baya cıvıttım ben de ama böyle giderse 90 la giderim doğuma. Kendime gelip sağlıklı beslenmem lazım
Ben hiç meyve sevmem yiyemem. Ay canın sürekli ekmek yiyor somun somun yiysim varHamur isinden uzak kalirsan yeterli gelir sana. Saglikli beslen yaz geldi sebzeler meyveler cogaldi boool boool ye :) birazda yuryus yaparsan hersey yolunda gider
Bebis icin yersin azcik ucundanBen hiç meyve sevmem yiyemem. Ay canın sürekli ekmek yiyor somun somun yiysim varama yarından itibaren yemicem inşallah
Canım şaşkınlığımı mazur gör .. Kız isteyerek mi geldi bebiş nasıl cesaret ettin :))Ben hiç meyve sevmem yiyemem. Ay canın sürekli ekmek yiyor somun somun yiysim varama yarından itibaren yemicem inşallah
Ben zaten ilk hamileliğimde 12 ikinci de 7 üçüncüde 11 aldım çok almıyorum bakalım bunda nasıl olacak...Bebis icin yersin azcik ucundanekkek falan fazla yeme bebege bi faydasi yokm kilo vermek kolay degil biliyosun onun icin max 7 8 kiloyla hamileligi bitirsen 40 ciktikdan sonra eski kilona donersin :)
Yazdım ya kız kaza oldu diye ne cesaretiCanım şaşkınlığımı mazur gör .. Kız isteyerek mi geldi bebiş nasıl cesaret ettin :))
Evet kaptanım cuma 1 saat yürüdümPamukseker19 sende spor yapmıştın sanki menü sonunda görmüştüm bu listeye ekleyip paylaçabilirsin. Birde beni etiketlemeyi unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?