- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Hahaha, dün sana dedim bugün ben yazmışım yanlış yere yorumu.Of evet ama etle hiç aram yok benim mecbur kalmasam ağzıma sürmem. Yarın daha hafif öğünler yapmam gerek.
Efendim gülüm
Sporda varsa süper menü afiyet olsun canım16 nisan menü
Kahvaltı saat 9.30
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurtadan omlet
Domates, salatalık
4-5 ceviz
Öğle saat 13.30
1 kase sebze corbası
Ara saat 16.00
1 fincan sütlü kahve
Akşam saat 18.50
1 kase yoğurtlu kabak salatası
5-6 yk ıspanak yemeği
Su 2lt
Süpersin canimbulutungokyuzu
16 nisan spor ve su listesi
1.elifff_9595
1000 bölgesel 200
300 mekik 300
30 sn plank
40 dk eliptik 120
30 dk yürüyüş 30
Toplam 680 puan
Su 2lt
Yolculuk ne kadar surecek canımKızlar bilgisi olanlara bir sorum olacak. Bebekle uçak yolculuğu yaptiniz mi hiç? Bizim birlikte ilk ucak yolculuğumuz olacak ben çok panik yaptım daeşim de olmayacak bi sıpa bi ben
Özletme kendiniKızlar ben yarin istanbula uçuyore. Haberiniz ola. Bu kiz kardeşim hayirlisyla bi doğursaydifazla giremeyebilirim yani. bulutungokyuzu
1 bucuk saat surecek insallahYolculuk ne kadar surecek canım
Ben burdan ayrı kalamiyom gelirim dayanamamÖzletme kendini
Senin beni ne kadarlık ti ki? Ben 5 aylıkken gittim Adana-İstanbul arası.1 bucuk saat surecek insallah
8 bucuk aylk oldu sıpa. Kulakları bilmem ne olur diyenler oldu canım sıkildıSenin beni ne kadarlık ti ki? Ben 5 aylıkken gittim Adana-İstanbul arası.
Bişi olmaz. Bir şeyler yedir, kulakları açılır.8 bucuk aylk oldu sıpa. Kulakları nilmem ne olur diyenler oldu canım sıkildı
Benimde kayinvalide görümce iki aile geliyorlar il dısı bende buradan ayrilamam.gözüm burada olacak.Ben burdan ayrı kalamiyom gelirim dayanamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?