- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Sahur yapmadın mi? Hiç beğenmedim bu menüyü. Bak bu akşam bir şeyler paylaştım, oku onları.16 nisan menü
Niyetliydim
Akşam
1 kepçe yayla çorbası
2 kasik ispanak
2 kasik mantar
2 3 kasik kayısı hoşafı.
Yemekten sonra 1 bardak yesil cay
4-4.5 u geçme sakin.Offf kızlar aşırı su içiyorum ama aşırı. Şu an kendimi 100 kilo hissediyorum yani öyle bir şişlik var ki. Zaten regl olcam o yüzden bi gerginlik ödem var. Üstüne bir galon su içince iyice şiştim. Sanki yürümüyorum da yuvarlanıyorum adeta
Aşırı susuyorum ve aşırı tuvalete gidiyorum yoruldum valla bugün tuvalete gitmekten4-4.5 u geçme sakin.
4 litre olmuyorsa korkma, iç valla. Bol su içmek çok faydalı.Aşırı susuyorum ve aşırı tuvalete gidiyorum yoruldum valla bugün tuvalete gitmekten4 lt olmuyodur herhalde ya ama yaklaşıktır ona.
Su faturası çok gelir size bu ay.Aşırı susuyorum ve aşırı tuvalete gidiyorum yoruldum valla bugün tuvalete gitmekten4 lt olmuyodur herhalde ya ama yaklaşıktır ona.
Su faturası çok gelir size bu ay.
benim nasil çikar acaba
Beden yogunlugu derken ne kastediliyor flo?
Bi de gunluk alman gereken kalori 1625 miymiş? Ondan fazlası kilo olarak dönüyor yani!
VÜcut kitle endeksin kaç çıkti kuzum okuyamadım ben onu?
Diyetisyen ücreti ödemediğini için bir şey demedi.benim nasil çikar acabametobolizma yaşın düsmüş. Protein miktari da dusuk cikmiş sanirim.mineral de bol et ye mi dedi ne dedi flo bu sonuçlara?
28.2 üstte yazıyor. Yoğunluk ne bilmiyorum.VÜcut kitle endeksin kaç çıkti kuzum okuyamadım ben onu?
%30 da az yemeliyim en fazla. 1137den az olmamalı.Bi de gunluk alman gereken kalori 1625 miymiş? Ondan fazlası kilo olarak dönüyor yani!
Ya ne güzel canlariniz zararsız şeyler çekiyorcompeng de niyetliymiş canı yulaf lapası çekmiş töbe yarebbim. Daha neler duyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?