- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
İNsallah cnmBişi olmaz. Bir şeyler yedir, kulakları açılır.
Gel gel burdan kopunca işin icu kaçıyorBenimde kayinvalide görümce iki aile geliyorlar il dısı bende buradan ayrilamam.gözüm burada olacak.
Ay ne paniği ya. Bebek arabasıyla uçağa binip kapıda bile verebiliyorsun arabayı. Check-in yaptığın yerde vermeme bile gerek yok.İNsallah cnmpanik yapmiyim demi 1 haftaliktan buyuk bebeklerde problem yok yaziyo her yerde.
Ayyy onu okudum biraz önce çok sewindim. Sagolasin kuzumAy ne paniği ya. Bebek arabasıyla uçağa binip kapıda bile verebiliyorsun arabayı. Check-in yaptığın yerde vermeme bile gerek yok.
Bisey olmaz insallah.iyi düşün iyi olsun.emiyorsa ucak inip kalkarken emzir.basinc hissi en aza iner.1 bucuk saat surecek insallah
Instagram kullanmıyorum maalesef. Paylaşmayı pek sevmediğim için facem bile boşFlo instgramın varsa beni ekle loflorence_N
Off floInstagram kullanmıyorum maalesef. Paylaşmayı pek sevmediğim için facem bile boş
Ama ben erkekim.Bi tanişak senlemerak ediyom seni
Emzirmiyom kuzu da biberon vercem insallahBisey olmaz insallah.iyi düşün iyi olsun.emiyorsa ucak inip kalkarken emzir.basinc hissi en aza iner.
Ben deAma ben erkekim.
Bak seni yetkililere şikayet ederim flo erkek var diyeDeeeerrrmişşşimmm örtmenim.
Muahahhaha. Yöneticiler okusa bani yeriz he, gel de inandır onları sonra.Ben de
Muahahhaha. Yöneticiler okusa bani yeriz he, gel de inandır onları sonra.
Sewindiğim şeye bak yao bir şey değil ben yine obez olurum. Ayyy bugün tekrar baktim obezden aşırı kiloluya inmişim
Anaaa flo sende mi cigara iciyonÇocuk kucağımda kaldı he. Yatağına atim de ciğara molamda yazayım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?