- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
ben burdayımmm :) benim de işler yoğun bugün.Office, yatıyonuz mu hala yaa. Evi süpürücem birazdan iki yazayım dedim ama kimse yok...
Ben etraf topladım biraz. Dün bezelye almıştım onu ayıkladım iki dakika tuvalete gittim bebek bezelyeleri her yere atmış. Bi çıktım top attım diyo nereye attın dedim bir gösterdi kiOffice, yatıyonuz mu hala yaa. Evi süpürücem birazdan iki yazayım dedim ama kimse yok...
Evet farkettim canım bu yüzden seni listeye almadım ne zaman istersen gelebilirsinbulutungokyuzu zaten asil üye değilim ama ben 1 hafta kadar izin istiyorum. Hayatım biraz karışık ve kötü gidiyor şu ara, hayatımı ve kendimi düzene sokup geleceğim.
Tamam canım haberim var hayırlı olsun şimdidenKızlar ben yarin istanbula uçuyore. Haberiniz ola. Bu kiz kardeşim hayirlisyla bi doğursaydifazla giremeyebilirim yani. bulutungokyuzu
Günaydın kızlar. 6. Takımla yarış devam ediyor bu gün hafta ortası dikkat edelim
Oo süpersin ben sabahları artık soffty gibi fazla çıkıyorum neden acaba. Vücudum kalkınca şiş mi oluyo bilemedim. Çok saçmagünaydın kaptancım :) durmak yok yola devam.
bugün eksideyim :))
Nasıl kız o korseli çorap gibi 5cm de az değilKızlar bacakları 5 cm ince gösteren çorap çıkmış gördünüz mü
Süpersingünaydın kaptancım :) durmak yok yola devam.
bugün eksideyim :))
Dimi bence de hemen alalımNasıl kız o korseli çorap gibi 5cm de az değil
Oo süpersin ben sabahları artık soffty gibi fazla çıkıyorum neden acaba. Vücudum kalkınca şiş mi oluyo bilemedim. Çok saçma
Çok geç yatıyorsun ya ödem mi oluyor acaba..Oo süpersin ben sabahları artık soffty gibi fazla çıkıyorum neden acaba. Vücudum kalkınca şiş mi oluyo bilemedim. Çok saçma
Yeşil çaydan nefret ediyorum ya üf tadı ağzıma geldiaaa ödem topluyor olabilirsin bol su ve yeşil çay iç canım.
Evet geç yatıyorum. Erken yatsamda sabahın körü kalkıyorum kargalar pokunu yemedenÇok geç yatıyorsun ya ödem mi oluyor acaba..
En güzeli işte metabolizma erkenden çalışmaya başlıyor.Yeşil çaydan nefret ediyorum ya üf tadı ağzıma geldisuyu fitnessa gittiğim gün çok iyi içiyorum ama onun harici hiç içmiyorum içmem lazım
Evet geç yatıyorum. Erken yatsamda sabahın körü kalkıyorum kargalar pokunu yemeden
Oda kendi halinde bu sıralar hahhah. Dün bir koz var arkadaşım sporda dediki tartıldım 170rahat var zayıf ince fit bir kız dediki 65kiloyum. Nasıl 65olur ya üzdü..En güzeli işte metabolizma erkenden çalışmaya başlıyor.
Niye ona bakıyorsun ki. Boyu uzunsa o bi avantaj zaten. Bi de sen kaç kilodan geldin buralara onu düşün.Oda kendi halinde bu sıralar hahhah. Dün bir koz var arkadaşım sporda dediki tartıldım 170rahat var zayıf ince fit bir kız dediki 65kiloyum. Nasıl 65olur ya üzdü..
Bu günümüzede şükür. Sende zayıfsın arkadaki omurganın kemikleri biyere yaslanınca batıyor muNiye ona bakıyorsun ki. Boyu uzunsa o bi avantaj zaten. Bi de sen kaç kilodan geldin buralara onu düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?