Aslinda 3 hurma ve 1 bardak sut icip yattım ama gece kalkmadım.Sahur yapmadın mi? Hiç beğenmedim bu menüyü. Bak bu akşam bir şeyler paylaştım, oku onları.
Günaydın hosgeldinn tekrardsn aramıza ve hayırlı ugurlu olsun :))Günaydın canlarrr. 6. Takımla yarıştasınız umutmadınız değil mii
2 ay once ben de boyle olcum yaptırdim o zaman 70.7 kiloydum yag oranim yüzde 33 çıkmıştı. Bugun yine ölçümüm var.
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim darısı size inşallahGünaydın hosgeldinn tekrardsn aramıza ve hayırlı ugurlu olsun :))
2 ay once ben de boyle olcum yaptırdim o zaman 70.7 kiloydum yag oranim yüzde 33 çıkmıştı. Bugun yine ölçümüm var.
Yag oranini dusurmek onemli olan. Bence kardiyo ve kas çalışması yap ve 2 ay sonra tekrar olctur canim.
Benim 12 yaş büyük çıkmıştı ilk gittiğimdeBen de olcum sonuçlarını yazarim size bakalım yag oranimi ve 5 yas buyuk çıkan metabolizma yasimi dusurebildim mi :)
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim darısı size inşallah
Nerde yaptırdın canım. Senin boyunda biri için 70 kiloda o yağ oranı çok çıkmış.
Hahaha 12 ne yaa benim de 31 ciktiBenim 12 yaş büyük çıkmıştı ilk gittiğimde
Yok kız 28 dim 40 çıktıHahaha 12 ne yaa benim de 31 cikti
Düşmüştür baya kilo verdin sağlıksız da yemiyorsun bence azalmıştır bayaSağol canım benim.
Valla iyi bir spor salonunda yaptırdım. Dusun boyum 170 cikan yag oranina bak. Umarim dusurebilmisimdir biraz.
Ben de oyle ümit ediyorum canim :))Düşmüştür baya kilo verdin sağlıksız da yemiyorsun bence azalmıştır baya
Afiyet olsun canım çok değişik görünüyor
Hala bıraktigimiz yerdesin kiz yine misafir yine misafir. Masallah ne çok sewenin varOff benim misafirim gelecek ev dağınık toplayasım yok hiçbu ev nasıl böyle dağılıyor aklım almıyor
Valla ya bazen yeterrrr diyorum bi yalnız kalmak istiyorum. Depresyona bile giremiyorumHala bıraktigimiz yerdesin kiz yine misafir yine misafir. Masallah ne çok sewenin varo kadar misafire ben asla diyet yapamazdım kutluyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?