Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben etraf topladım biraz. Dün bezelye almıştım onu ayıkladım iki dakika tuvalete gittim bebek bezelyeleri her yere atmış. Bi çıktım top attım diyo nereye attın dedim bir gösterdi ki
Ne güzel top oynamış işte. Sırtım ağrıdı benim de. Tezgahın üzerini düzenleyip temizledim, evi süpürdüm ve yemeği ateşe koydum. Ayakta doğradım etleri, keşke otursaydim.

selam kızlar ölçümden geldim
31 olan metabolizma yaşımı 28e düşürmüşüm :)
2 kilo 100 gram yağdan 1 kilo 300 gram da kastan vermişim verdiğim kasın içinde su da varmış ödem dahil dedi.

Öğle yemeğini de pişirdim, akşam da pişiyor. Evdekilere pilav da yaptım. Günde 3 öğün yemek beni bozuyor arkadaş. Sabah uyandığımdan beri ayaktayım.

Sabah az kalori aldım. Öğlene et kavurdum. Akşama yiyeceğim bir şey yok, ona da dondurucudan bamya çıkarıp yaptım. Temizlik de girince işin içine yoruldum..
Ben de dün fasulye nohut haşladım attım buzluğa. Eve gidince yapmak istediğim en son şey yemek. Çok yoruluyom yemek yaparken

Ödem attırıcı bir şeyler var mı bildiğiniz kullandığınız falan? Detoks falan da olur iki üç günlük. Deneyip memnun kaldığınız bi yöntem var mı kızçeler

merhabalar
dun akşam spor yapamadım ancak sabah 30 dakıka kondısyon bisikleti bindim

bulutungokyuzu

17 nisan spor ve su listesi

1.elifff_9595
1000 bölgesel 200
300 mekik 300
50 sn plank 50 sn wallsit
40 dk eliptik 120

Toplam 720 puan
Su 2 lt

Dün görümcemin de uğradım. 1.5 lt suyu kaynatıp altını kapatınca 8-19 tutam maydanoz atıyormuş içine, tarçın da katıp iciyormus. Tarçın yerine limonu dilimleyip de koysak olur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…