Yok canım batmıyor. 49 kiloyken de batmıyordu. Senin batıyor mu.Bu günümüzede şükür. Sende zayıfsın arkadaki omurganın kemikleri biyere yaslanınca batıyor mu
Evet otobüs koltuğuna falan düz bir yere yaslanınca çok batıyor yerde yaptığım egzersizlerdenmi acaba diye düşünüyorumYok canım batmıyor. 49 kiloyken de batmıyordu. Senin batıyor mu.
Nasıl kız o korseli çorap gibi 5cm de az değil
Ahahahahahahahbahaha
- Valla incecik oluyo bacaklar. 29 dolarmış. Bir an düşündüm almayı açıkçası
ama çorap kaçtığı zaman kötü. Bir lop et parçası kaçan yerden fırlıyor
Çok ilginç bilmiyorum canımEvet otobüs koltuğuna falan düz bir yere yaslanınca çok batıyor yerde yaptığım egzersizlerdenmi acaba diye düşünüyorum
Ne güzel top oynamış işte. Sırtım ağrıdı benim de. Tezgahın üzerini düzenleyip temizledim, evi süpürdüm ve yemeği ateşe koydum. Ayakta doğradım etleri, keşke otursaydim.Ben etraf topladım biraz. Dün bezelye almıştım onu ayıkladım iki dakika tuvalete gittim bebek bezelyeleri her yere atmış. Bi çıktım top attım diyo nereye attın dedim bir gösterdi ki
Her öğün farklı yemek mi pişiriyorsun ne yorucu olurÖğle yemeğini de pişirdim, akşam da pişiyor. Evdekilere pilav da yaptım. Günde 3 öğün yemek beni bozuyor arkadaş. Sabah uyandığımdan beri ayaktayım.
Sabah az kalori aldım. Öğlene et kavurdum. Akşama yiyeceğim bir şey yok, ona da dondurucudan bamya çıkarıp yaptım. Temizlik de girince işin içine yoruldum..Her öğün farklı yemek mi pişiriyorsun ne yorucu olur
Ben de dün fasulye nohut haşladım attım buzluğa. Eve gidince yapmak istediğim en son şey yemek. Çok yoruluyom yemek yaparkenSabah az kalori aldım. Öğlene et kavurdum. Akşama yiyeceğim bir şey yok, ona da dondurucudan bamya çıkarıp yaptım. Temizlik de girince işin içine yoruldum..
Ben çalışırken eve girince hemen yemeği ocağa koyup sonra üstümü değiştiriyordum. O arada yemek de pisiyordu. Dene istersen.Ben de dün fasulye nohut haşladım attım buzluğa. Eve gidince yapmak istediğim en son şey yemek. Çok yoruluyom yemek yaparken
Sabahları maydanoz suyu içebilirsin. Dukan birası yapabilirsin.Ödem attırıcı bir şeyler var mı bildiğiniz kullandığınız falan? Detoks falan da olur iki üç günlük. Deneyip memnun kaldığınız bi yöntem var mı kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?