- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Ben misafirleri gönderdim mutfağa girdimHerkes nerede?
Ay ben de bittim. Şimdi uzandım. Az sonra kalkarım artık..Ben misafirleri gönderdim mutfağa girdim
Evet canım kasın biraz yüksek gitmiş. Yüzde olarak mı kilo olarakmı acaba. Genelde yüzde söylenir kas oranı.ağırlık çalışmam lazım kas oranımı arttırmak için
Maşallah 40dk eliptikbulutungokyuzu
17 nisan spor ve su listesi
1.elifff_9595
1000 bölgesel 200
300 mekik 300
50 sn plank 50 sn wallsit
40 dk eliptik 120
Toplam 720 puan
Su 2 lt
Kilo olarak canim. Ama yag oranima sevindim :))Evet canım kasın biraz yüksek gitmiş. Yüzde olarak mı kilo olarakmı acaba. Genelde yüzde söylenir kas oranı.
Birde kas kemik birlikte ölçülür genelde ama seninki çok kapsamlı galiba.
Ağırlık çalışmaya pilates bandı öok çok iyi oluyor tavsiye ederiö
Kızlar karatay diyeti yapanınız var mı daha önce sonuç almış olan? Ben ilk kez şimdi baktım da mantıklı geldi bana
Elinden geldiği kadar yaptığın içindir yoksa verirdin canım:)))Ben elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum kesinlikle faydası var. İnsan alışınca vücudunun arındığını gercekten sağlıklı olduğunu hissediyor.
Aklın artık sürekli yemekte olmuyor cünkü doymuş oluyorsun kaliteli besin aldığın için.
Tavsiye ederim ben mucizevi kilo vermedim ama cok fazla kilo veren var karatay diyetiyle :)
Ben yaptım Karatay ve yeniden doğdum diyebilirim şekerim düzene girdi insülin direncim düştü. Ama sonra hamile kaldım bıraktım yeniden başlayamadım bir türlüKızlar karatay diyeti yapanınız var mı daha önce sonuç almış olan? Ben ilk kez şimdi baktım da mantıklı geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?