Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ağırlık çalışmam lazım kas oranımı arttırmak için
Evet canım kasın biraz yüksek gitmiş. Yüzde olarak mı kilo olarakmı acaba. Genelde yüzde söylenir kas oranı.
Birde kas kemik birlikte ölçülür genelde ama seninki çok kapsamlı galiba.
Ağırlık çalışmaya pilates bandı öok çok iyi oluyor tavsiye ederiö

Menüm
Sabah:2 haslanmis yumurta iki dilim tt ekmek 4 zeytin (7.30)
Öglen yagssız et,yogurt salata(14.00)
Aksam: 4yk taze faulye yogurt(18.00)
Su 2.5 litre
bulutungokyuzu

Benimkiyle mutfağa daldık işten gelince. Canım köz patlıcan salatası çekti. Kırmızı ve yeşil biber de közledik içine. Tahminen 2 yk zeyrinyağı ve 1 çk tuz var içinde ama kocaman bir kase. Çok kalori değildir inşallah bir de 2 yk mantar kavurdum. 2 dilim de kepekli ekmek yedim. Bir yeri toparlıyosam diğer yerden cortluyorum

Kilo olarak canim. Ama yag oranima sevindim :))

17 nisan menü

Kahvaltı saat 9.30

2 haşlanmış yumurta
1 avuç kuruyemiş
4 tane hurma

Öğle saat 13.30

1 kase yoğurt
6-7 yk kabak yemeği

Ara saat 15.00

1 fincan kahve

Akşam saat 18.00

1 kase corba
1 kase yeşil salata
4-5 yk sebze yemeği

Su 2lt

Kızlar noruyonuz.ben çok hastayım ya bu yaşta hurdaya döndüm.bogazim fena halde ses gitti.kulagimda duymuyor suan.yinede akşam yürüyüş yaptım 45 dk.bayram a bişey kalmadı

17 nisan menü

Sabah
Cilekli kuruyemisli yulaf lapasi

Öğle 1 lahmacun
1 bardak ayran

Aksam : 1 dolma biber
3 kasik yoğurt

2.5 lt su
1 bardak yeşilçay

Kızlar karatay diyeti yapanınız var mı daha önce sonuç almış olan? Ben ilk kez şimdi baktım da mantıklı geldi bana

Ben elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum kesinlikle faydası var. İnsan alışınca vücudunun arındığını gercekten sağlıklı olduğunu hissediyor.
Aklın artık sürekli yemekte olmuyor cünkü doymuş oluyorsun kaliteli besin aldığın için.
Tavsiye ederim ben mucizevi kilo vermedim ama cok fazla kilo veren var karatay diyetiyle :)

Slm kizlar uzun aradan sonra geldim.aslinda pazara kadar izn almıştım. Pazartesi yatılı misafirim vardı bugün gittiler. Spor da yapamadım. Bi mutsuzluk verdi bana bu hafta eksilemicem galiba

17 Nisan menü
Sabah 9 civarı
Yumurtalı sucuk bir porsiyon, Yumurtalı karnından 4 adet, üç lokma turunç reçeli, kipritkutusu peynir, 4 dilim domates, çeyrek ekmek

Ara
bir avuç fıstık, iki incir, bir buçuk dilim yaş pasta
Öğlen
Bir kase mercimek çorbası, çeyrek ekmek arası yeşil soğan çok severim hayır diyemedim
Akşam
Patates rendeli sucuklu Yumurtalı omlet, pizza dilim, kipritkutusu peynir, yemek yapmaya zamanım kalmadı kahvaltı hazırlayabildim.
Küçük kase çekirdek
İki litre su

Elinden geldiği kadar yaptığın içindir yoksa verirdin canım:)))

Kızlar karatay diyeti yapanınız var mı daha önce sonuç almış olan? Ben ilk kez şimdi baktım da mantıklı geldi bana
Ben yaptım Karatay ve yeniden doğdum diyebilirim şekerim düzene girdi insülin direncim düştü. Ama sonra hamile kaldım bıraktım yeniden başlayamadım bir türlü başlayınca bırakmamak lazım aslında. Bi de hani insanlar ekmeği şekeri pirinci kesiyor Karatay yapıyorum diyor. Öyle değil aslında. Omega 3 dvit falan kullanman lazım. Paketli hiç bir şey yemeyeceksin. Yemekleri kavurmadan pişireceksin. Pişince zeytinyağını üzerinden katacaksın soğuyunca falan. Neyse sen kitabını bi oku başla ben sana yardım ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…