Son kilolar zor gidiyor canım. Haftada 200-300 gr versen yeter sanaYulaflı sütlü kahvaltımı yaptım.
Benim kilo vermem tamamen durdu
Biraz abartıyorum da galiba bu aralar fazla kaçamak yaptım .
Teşekkür ederiz bilir kişi ablamızKaratayda yok canım. TAM buğday çavdar vs hepsi yasak. Bol bol ceviz var karatayda. Kuruyemiş var çiğ tabii.
Bulguru da mı yasaklamış
Bulguru da mı yasaklamış
Haftada 3 kaşık serbesttiBulguru yasaklamıyor kilo vermek isteyenlerin yememesi gerektiğini söylüyor benim dinlediklerimde
Sinirlendirmişler kadınıBulguru da mı yasaklamış
Sabah kahvaltıda yiyebilirsin canım. İncirin içine ceviz kaymak katıp yiyin diyor. Ben kaymak sevmiyorum da ceviz katıyordum.ona göre kuru üzüm incir de yasak ama çok sağlıklı şeyler. ben artık Karatay yapmıyorum. önemli olan herşeyin dengeli olması.
Evet canım bugün tekrar dikkat etmeye başladım.Ondandır canım yoksa yemene dikkat ettiğin dönemde çok iyi gidiyordu
Biraz yağlıydıCanım menünde tek göze batan mücver bence oda çok yağlı değilse yada küçükse afiyet olsun mücver çok severim bende
Çavdar ekmeği çok sevdim ama bennn .Karatayda yok canım. TAM buğday çavdar vs hepsi yasak. Bol bol ceviz var karatayda. Kuruyemiş var çiğ tabii.
Ben yaklaşık 10 gündür cozuttum farkındayım aslında . Ama haftaya gececiyim biraz toparlamaya çalışıyorum bakalım..Son kilolar zor gidiyor canım. Haftada 200-300 gr versen yeter sana
Diyetisyenim bana 8 dilim ekmek verdi de ben yiyemem o kadar dedim. Aslında kahvaltı dışında yemiyordum son zamanlarda azıttım biraz. Aslında karnım çok acıkmıyo keyfine yiyorum sanki 55 kiloyum da. Teşekkürler canım önerilerin için. Haftaya karataya başlıcam ben de. Ekmeği tamamen bırakıcam inşallahCanım meyve suyu paketli ya da taze sıkılmış olsun şeker oranı çok yüksek oluyor içmemeni tavsiye ederim. Ekmek yenmeli diyorlar arkadaşlara diyetisyen falan 6dilim falan veriyor günde. Ama bence dört fazla bir güne. Karatayda varmıydı ekmek acabaAnka merak ettim
Sen ye canım ben Karatay yapanlara yazdımÇavdar ekmeği çok sevdim ama bennn .
Ne yiycez ki canım benim aç duralım
Ben yaklaşık 10 gündür cozuttum farkındayım aslında . Ama haftaya gececiyim biraz toparlamaya çalışıyorum bakalım..
Hiç eksilmiyor
Huh maşallah diyet yaptığımıza emin miyizÖğle yemeğinde 3 kepçe sebze çorbası, 1 buçuk kadınbudu köfte, 3 yk salata, 3 yk makarna yedim. Makarna yememem gerekiyodu aslında kadınbudunda pirinç var çünkü ama doymam diye korktumşimdi de şiştim
Huh maşallah diyet yaptığımıza emin miyiz
Bu şekilde paket gıda, beyaz ekmek ,kh ve gece yemeleri keserek 4 kilo verirsin.yaptığım tek şey şekeri paketli yiyecekleri hamur işlerini beyaz ekmeği hayatımdan çıkarmak oldu bu aralar.tuzu da azalttım ama diyet kafasına giremedim tekrar 2 haftadır ya.
Yarın spora başlıyorum artık bi program yapmam gerek kendime. Ama benim için önemli olan tatlıyı tamamen kesmekti. Çok şükür aylardır ağzıma ne şekerli bişey sürdüm ne çikolata. Ki her akşam pasta yiyen krizlere giren insandımBu şekilde paket gıda, beyaz ekmek ,kh ve gece yemeleri keserek 4 kilo verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?