Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Karatayda yok canım. TAM buğday çavdar vs hepsi yasak. Bol bol ceviz var karatayda. Kuruyemiş var çiğ tabii.
Çavdar ekmeği çok sevdim ama bennn .
Ne yiycez ki canım benim aç duralım
Son kilolar zor gidiyor canım. Haftada 200-300 gr versen yeter sana
Ben yaklaşık 10 gündür cozuttum farkındayım aslında . Ama haftaya gececiyim biraz toparlamaya çalışıyorum bakalım..
Hiç eksilmiyor

Diyetisyenim bana 8 dilim ekmek verdi de ben yiyemem o kadar dedim. Aslında kahvaltı dışında yemiyordum son zamanlarda azıttım biraz. Aslında karnım çok acıkmıyo keyfine yiyorum sanki 55 kiloyum da. Teşekkürler canım önerilerin için. Haftaya karataya başlıcam ben de. Ekmeği tamamen bırakıcam inşallah

Sen ye canım ben Karatay yapanlara yazdım
Olabilir arada hemen beynini şartlama durakladım diye.

Bu şekilde paket gıda, beyaz ekmek ,kh ve gece yemeleri keserek 4 kilo verirsin.
Yarın spora başlıyorum artık bi program yapmam gerek kendime. Ama benim için önemli olan tatlıyı tamamen kesmekti. Çok şükür aylardır ağzıma ne şekerli bişey sürdüm ne çikolata. Ki her akşam pasta yiyen krizlere giren insandım zor olanı yaptım şimdi tek yapmam gereken öğünlerimi küçültmem ve dengeli beslenmem. Bunun için de karatay hoşuma gitti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…