Günaydın kuzuuum. Ya ben de başlayayım diyorum reglim başlayıp bitsin bi. Yani bi hafta sonra. Kitabını okumaya başlıcam bugün. Valla yardımcı olursan çok sevinirim kuzumBen yaptım Karatay ve yeniden doğdum diyebilirim şekerim düzene girdi insülin direncim düştü. Ama sonra hamile kaldım bıraktım yeniden başlayamadım bir türlübaşlayınca bırakmamak lazım aslında. Bi de hani insanlar ekmeği şekeri pirinci kesiyor Karatay yapıyorum diyor. Öyle değil aslında. Omega 3 dvit falan kullanman lazım. Paketli hiç bir şey yemeyeceksin. Yemekleri kavurmadan pişireceksin. Pişince zeytinyağını üzerinden katacaksın soğuyunca falan. Neyse sen kitabını bi oku başla ben sana yardım ederim
Olurum canım önce alkol sigara bırakarak başlıyoruzGünaydın kuzuuum. Ya ben de başlayayım diyorum reglim başlayıp bitsin bi. Yani bi hafta sonra. Kitabını okumaya başlıcam bugün. Valla yardımcı olursan çok sevinirim kuzum
Günaydın nasılsın canımGünaydın kızlar
İyiyim canım erkenciyim bu sabah anneciğime gideceğim ..Günaydın nasılsın canım
Aa işte şimdi olmadıOlurum canım önce alkol sigara bırakarak başlıyoruz
Ohh ne güzel benimki çok uzakta. Ben de iyiyim çok şükür kahvaltı yaptım uzandımİyiyim canım erkenciyim bu sabah anneciğime gideceğim ..
Sen nasılsın?
Ondandır canım yoksa yemene dikkat ettiğin dönemde çok iyi gidiyorduYulaflı sütlü kahvaltımı yaptım.
Benim kilo vermem tamamen durdu
Biraz abartıyorum da galiba bu aralar fazla kaçamak yaptım .
Canım meyve suyu paketli ya da taze sıkılmış olsun şeker oranı çok yüksek oluyor içmemeni tavsiye ederim. Ekmek yenmeli diyorlar arkadaşlara diyetisyen falan 6dilim falan veriyor günde. Ama bence dört fazla bir güne. Karatayda varmıydı ekmek acabaAy ben de unuttum dünkü menümü.
Sabah 07:30
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
2 yk acı sos
1 bardak şeftali suyu
Öğle 12:30
3 yk bulgur pilavı
3 yk bezelye yemeği
2 kepçe mercimek çorbası
Akşam 19:30
3 yk mantar kavurması
3 yk patlıcan biber köz salatası
1 bardak yulaflı meyve suyu
2 dilim tam tahıllı ekmek
Ara olarak dün iki adet sütlü grissini, ikinci ara olarak bir küçük şeftali yedim.
Yaa olsun bir iki gün miden bayram etmiştir ama yine çok kaçırma kuzumgünaydın kızlar nasılsınız ben diyet modundan biraz çıkınca biraz abartım ama dünden beri yememi düzene soktum bu işten tek karlı çıkan bebem oldu sutum arttı ama bende arti oldum
Canım menünde tek göze batan mücver bence oda çok yağlı değilse yada küçükse afiyet olsun mücver çok severim bende17 Mart salı menü :
Kahvaltı 11.30:
2 yumurta
1 dilim çavdar ekmek
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
Ara 14.00;sade türk kahvesi
Sade soda
Ara 17.30;yeşil çay
1 kivi
Akşam 20.00;yarım kase kuru fasulye
1 kase cacık
3 mücver
Ara21.30;beyaz çay
2,5 lt su
Canım akşam bir çorba bekledim yemeğine ek. Birde badem ceviz gibi kuruyemiş yiyebilirsin sayılı. Vitamin olur sanaMenüm
Sabah:2 haslanmis yumurta iki dilim tt ekmek 4 zeytin (7.30)
Öglen yagssız et,yogurt salata(14.00)
Aksam: 4yk taze faulye yogurt(18.00)
Su 2.5 litre
bulutungokyuzu
Karatayda yok canım. TAM buğday çavdar vs hepsi yasak. Bol bol ceviz var karatayda. Kuruyemiş var çiğ tabii.Canım meyve suyu paketli ya da taze sıkılmış olsun şeker oranı çok yüksek oluyor içmemeni tavsiye ederim. Ekmek yenmeli diyorlar arkadaşlara diyetisyen falan 6dilim falan veriyor günde. Ama bence dört fazla bir güne. Karatayda varmıydı ekmek acabaAnka merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?