Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın kuzuuum. Ya ben de başlayayım diyorum reglim başlayıp bitsin bi. Yani bi hafta sonra. Kitabını okumaya başlıcam bugün. Valla yardımcı olursan çok sevinirim kuzum

17 Mart salı menü :
Kahvaltı 11.30:
2 yumurta
1 dilim çavdar ekmek
1 kk beyaz peynir
4 zeytin

Ara 14.00;sade türk kahvesi
Sade soda

Ara 17.30;yeşil çay
1 kivi

Akşam 20.00;yarım kase kuru fasulye
1 kase cacık
3 mücver

Ara21.30;beyaz çay

2,5 lt su

Yulaflı sütlü kahvaltımı yaptım.
Benim kilo vermem tamamen durdu
Biraz abartıyorum da galiba bu aralar fazla kaçamak yaptım .

günaydın kızlar nasılsınız ben diyet modundan biraz çıkınca biraz abartım ama dünden beri yememi düzene soktum bu işten tek karlı çıkan bebem oldu sutum arttı ama bende arti oldum

Günaydın. Dünkü yorgunlukla ufaklığı uyurken uyuyakalmışım akşam 9da. Hemen menü yazayım

Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
3 YK lor peyniri
1 dilim ekmek
1 tk ekşi süt receli

Öğlen 15
1 su bardağı soğanlı et kavurma
2 YK pirinç pilavı
1 kase marul salatası

Akşam 20
6 yemek kaşığı bamya yemeği
1 kase salata
1 kase yoğurt
2 kibrit kutusu kadar pide
3.5 lt su

Ay ben de unuttum dünkü menümü.
Sabah 07:30
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
2 yk acı sos
1 bardak şeftali suyu
Öğle 12:30
3 yk bulgur pilavı
3 yk bezelye yemeği
2 kepçe mercimek çorbası
Akşam 19:30
3 yk mantar kavurması
3 yk patlıcan biber köz salatası
1 bardak yulaflı meyve suyu
2 dilim tam tahıllı ekmek
Ara olarak dün iki adet sütlü grissini, ikinci ara olarak bir küçük şeftali yedim.

Canım meyve suyu paketli ya da taze sıkılmış olsun şeker oranı çok yüksek oluyor içmemeni tavsiye ederim. Ekmek yenmeli diyorlar arkadaşlara diyetisyen falan 6dilim falan veriyor günde. Ama bence dört fazla bir güne. Karatayda varmıydı ekmek acaba Anka merak ettim

günaydın kızlar nasılsınız ben diyet modundan biraz çıkınca biraz abartım ama dünden beri yememi düzene soktum bu işten tek karlı çıkan bebem oldu sutum arttı ama bende arti oldum
Yaa olsun bir iki gün miden bayram etmiştir ama yine çok kaçırma kuzum

Canım menünde tek göze batan mücver bence oda çok yağlı değilse yada küçükse afiyet olsun mücver çok severim bende

Karatayda yok canım. TAM buğday çavdar vs hepsi yasak. Bol bol ceviz var karatayda. Kuruyemiş var çiğ tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…