- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Ben iki odanın camını ve sinekligini temizledim, canavarla anca. Salonla mutfak yarına inşallah.İşi olan herkese kolay gelsiiinnn.:)
Bende ev işlerini hallettim bugün pazar günü.
Gelsin sebzelerr :))
Ayran aşı buğdaylı mı canım. Hem öğlen hem akşam çok olmaz mımerhaba
18/4 listem
sabah 2 yumurta domates salatalık
öğlen ayran aşı çorbası
akşam da aynen
arada 2 ad yeşil elma yedım spor akşam ınsallah
AaaaaaaSelam kizlaaar ve kaptanimbulutungokyuzu beni bıraz ıdare edebılır mısınız?bir hafta kadar. Aralarda gelirim de menü spor paylaşamıyacam galiba. Tartilara gelirim dont panik. Kestane kebap acele cewap kaptanım
Canım doğum gerçekleştimi acabaaa o yüzden miiiSelam kizlaaar ve kaptanimbulutungokyuzu beni bıraz ıdare edebılır mısınız?bir hafta kadar. Aralarda gelirim de menü spor paylaşamıyacam galiba. Tartilara gelirim dont panik. Kestane kebap acele cewap kaptanım
İnsallah canım çok kaçırma yoksa gitmez valla benim gitmiyor mesela kaldım hele bacaklarımı görsen öyle kalın kiDiyetisyenim bana 8 dilim ekmek verdi de ben yiyemem o kadar dedim. Aslında kahvaltı dışında yemiyordum son zamanlarda azıttım biraz. Aslında karnım çok acıkmıyo keyfine yiyorum sanki 55 kiloyum da. Teşekkürler canım önerilerin için. Haftaya karataya başlıcam ben de. Ekmeği tamamen bırakıcam inşallah
İnsallah canım çok kaçırma yoksa gitmez valla benim gitmiyor mesela kaldım hele bacaklarımı görsen öyle kalın ki
Kız ne ayıbı. Bak bakalım senin ölçülerine yakınmı bende seninkileri merak ettimCanım sorması ayıp olmazsa kalca ve bacak ölcün kaç şu anda
Canım birkaç tane egzersizde yapabilirsin kolay olanlardan ne dersin18 nisan spor ve su listesi
bulutungokyuzu
1.elifff_9595
1000 bölgesel 200
250 mekik 250
50 sn wallsit
40 dk eliptik 120
Toplam 620 puan
Su 2lt
2.tomrs
1saat 15 dk yürüyüş
Toplam 75 puan
2lt su
Yapsam iyiydi. Yürüyüş den sonra Eve geldim ki kizlar mız mız . küçük meme istiyor. Hem emerek uyuyor. Otura kaldım malesef. ilerleyen zamanlarda yapabilirim.Canım birkaç tane egzersizde yapabilirsin kolay olanlardan ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?