ALLAH SABIR VERSIN CANIM İNŞALLAH HAYIRLISI İLE GİDİP GELİRYa tabi kolay değil hiç. Özellikle bu devirde. Nerede yapacak askerliğini canım?
ALINTI NOTUNU DUŞTUMMM YINE BU SITEDE BU
AYNEN ARTIK ÇOK FAZLA SIKILDIM DIYETISYENE BILE GITTIM BEN AMA INAN BIKTIM YAAA İSTEMIYORUM KILOLARIMI KENDIMI ÇOKKKK ÇİRKİN HİSSEDIYORUM HATTA KIZIYORUM ÇOK SUKUR SAĞLIKLISIN BUNA NEDEN TAKIYORSUN DIYE AMA AKLIM VE MANTIĞIM FARKLI TELDEN ÇALIYOR ONUN İÇİN BU ŞEKILDEIMCanım bakıyorum da bu takıma geldiğinden beri hep bi şok diyet, tek tip beslenme gibi diyetler yapmakla uğraşıyorsun. Bu şekilde kilo vermekten ziyade vücut dengeni bozarsın. Sen kilo verdim sanırsın ama kas, su, vitamin kaybın çok olur. Dolayısıyla yağdan zayıflamadığın için sana geri dönüşü şuanki halinden daha fazla olur. Öncelikle kendini sağlıklı beslenmeye alıştırman lazım. Duraklama döneminde böyle bir iki günlük şok diyet yapabilirsin o da vücudu şaşırtmak için gerekli.
Erkek arkadaşımın teyzesinin de oğlu evlenmiş üç sene öncenin parasıyla gelinleri 22bin tl lik bilezik altın falan aldırttırmış. Anneside hani bulutada sor demiş ne ister. Sizcede çok değil mi. Ya da benim ev almaya niyetlendiğimizde ona yardım etmelerini istemem salaklıkmı olur. Çoğunuz evlisiniz fikir verir misiniz
AYNEN ARTIK ÇOK FAZLA SIKILDIM DIYETISYENE BILE GITTIM BEN AMA INAN BIKTIM YAAA İSTEMIYORUM KILOLARIMI KENDIMI ÇOKKKK ÇİRKİN HİSSEDIYORUM HATTA KIZIYORUM ÇOK SUKUR SAĞLIKLISIN BUNA NEDEN TAKIYORSUN DIYE AMA AKLIM VE MANTIĞIM FARKLI TELDEN ÇALIYOR ONUN İÇİN BU ŞEKILDEIM
Peki o zaman teşekkür ederimBenim babama sordular o da sizin durumunuz neye yetiyorsa onu yapın dedi. Altın için kimseyi zora sokmaya gerek yok bence ki 22000 çok büyük para. Ev eşyalarına da yardım edeceklerse hiç gerek yok canım. Gücünüz neye yetiyorsa onu takın de benim fikrim. Ev alırken de yardım istemek bilmiyorum bence gerek yok. Bizim 10 sene oldu evleneli kiradayız . Ev almaya kalktık yapamadık. Zaten haberleri olur kendi teklif ederse eder etmezse istemek doğru olmaz sanki.
Erkek tarafı da elinden geldiğini yapar bence. Ama hiçbirşey söylenmedi diye rahat davranıp bunlar birşey istemiyor nasılsa deyip birşey yapmayanları da yakın çevremde gördüm. Ortalama olarak En az 5 bilezik ve 5 i bir yerde yapılması uygundur bence .5 i bir yerde yerine takı seti ya da.Peki o zaman teşekkür ederim
Niye bdv mi burasıErkek tarafı da elinden geldiğini yapar bence. Ama hiçbirşey söylenmedi diye rahat davranıp bunlar birşey istemiyor nasılsa deyip birşey yapmayanları da yakın çevremde gördüm. Ortalama olarak En az 5 bilezik ve 5 i bir yerde yapılması uygundur bence .5 i bir yerde yerine takı seti ya da.
Şimdi topa tutulmazsam iyidir
Yani n bileyim insanların tepkisini kestiremiyorsun işte kuzu .Niye bdv mi burasıkim topa tutacak herkes fikir söylüyor
Onu bulut demeyecek, KV adayı annesiyle görüşecek. Ama altınları oğlan alıp düğünden sonra bulutlar beraber ödeyeceklerse aldirmanin anlamı yok.Yani n bileyim insanların tepkisini kestiremiyorsun işte kuzu .
İstesemde bırakamıyorum akışınaBen evlenirken eşim ailesinin karışmasını pek istemedi herşeyini kendisi yaptığı için zorlamadım. 5 tane bilezik aldırdım. Zaten onlarıda düğünden sonra bozdurup borçları ödedik. Eğer ailesi eşyalarınızı yapacaksa altın konusunda zorlama ne yapabilirseniz dersin. Ev konusunda da acele etme kendinizi toplayıp bir düzen oturtun önce. Ailesinin imkanı ve yardım etmeye gönlü varsa ellerinden geleni yaparlar zaten. Ama yapmaya gönlü olmayandan zorla da alamazsın canım. Akışına bırak çok düşünme bunları zira hayat pek planlarımıza uymuyor.
Rahatlar. Oğulları evlenmek yuva kurmak istiyor iş arıyor onlarda yeni evli yeni gelin gibi ev tamir edip evlerini baştan yapıyorlar eşya alıyorlar ..Erkek tarafı da elinden geldiğini yapar bence. Ama hiçbirşey söylenmedi diye rahat davranıp bunlar birşey istemiyor nasılsa deyip birşey yapmayanları da yakın çevremde gördüm. Ortalama olarak En az 5 bilezik ve 5 i bir yerde yapılması uygundur bence .5 i bir yerde yerine takı seti ya da.
Şimdi topa tutulmazsam iyidir
O da hani yardım almama taraftarı. Ama fikri şu adettendir diye takılacak bir iki bileziği bile kendi almak istiyor. Dediğin gibiBulutcum, cebine 5 lira koyan 5 binliralik hesap sorar. Ev alırken borç dahi olsa ailelerden bir şey almayın derim ben. Parasının derdine düşmese bile hakkım var deyip eve yayılan, zırt pırt gelen giden çok oluyor sonra. Bdv part 2.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?