Ay bana çok garip geliyo şunu istiyorum şu kadar altın şu kadar bilezik bilmem ne. Bazı kadınlar nasıl dile getiriyor anlamıyorum. Kendi ailemden bile isteyemem ben. Ev için yardım etmeleri daha mantıklı tabi. Şimdi bizim düğüne yakın benim de başıma gelecek bunlar biliyorum. O yüzden soruna gelecek cevapları takipliyorumErkek arkadaşımın teyzesinin de oğlu evlenmiş üç sene öncenin parasıyla gelinleri 22bin tl lik bilezik altın falan aldırttırmış. Anneside hani bulutada sor demiş ne ister. Sizcede çok değil mi. Ya da benim ev almaya niyetlendiğimizde ona yardım etmelerini istemem salaklıkmı olur. Çoğunuz evlisiniz fikir verir misiniz
Aa sen kaç yaşındaydın ben seni büyük sanıyordum. Genelde bizim takıma evli ve çocuklu kadınlar gelir daha fazla destek almak içinAy bana çok garip geliyo şunu istiyorum şu kadar altın şu kadar bilezik bilmem ne. Bazı kadınlar nasıl dile getiriyor anlamıyorum. Kendi ailemden bile isteyemem ben. Ev için yardım etmeleri daha mantıklı tabi. Şimdi bizim düğüne yakın benim de başıma gelecek bunlar biliyorum. O yüzden soruna gelecek cevapları takipliyorum
Olsun ne zaman olursa artıkYapsam iyiydi. Yürüyüş den sonra Eve geldim ki kizlar mız mız . küçük meme istiyor. Hem emerek uyuyor. Otura kaldım malesef. ilerleyen zamanlarda yapabilirim.
26 yaşındayımAa sen kaç yaşındaydın ben seni büyük sanıyordum. Genelde bizim takıma evli ve çocuklu kadınlar gelir daha fazla destek almak için
Benim babama sordular o da sizin durumunuz neye yetiyorsa onu yapın dedi. Altın için kimseyi zora sokmaya gerek yok bence ki 22000 çok büyük para. Ev eşyalarına da yardım edeceklerse hiç gerek yok canım. Gücünüz neye yetiyorsa onu takın de benim fikrim. Ev alırken de yardım istemek bilmiyorum bence gerek yok. Bizim 10 sene oldu evleneli kiradayız . Ev almaya kalktık yapamadık. Zaten haberleri olur kendi teklif ederse eder etmezse istemek doğru olmaz sanki.Erkek arkadaşımın teyzesinin de oğlu evlenmiş üç sene öncenin parasıyla gelinleri 22bin tl lik bilezik altın falan aldırttırmış. Anneside hani bulutada sor demiş ne ister. Sizcede çok değil mi. Ya da benim ev almaya niyetlendiğimizde ona yardım etmelerini istemem salaklıkmı olur. Çoğunuz evlisiniz fikir verir misiniz
GünaydınGünaydın kızlar
CANIM BUĞDAYLIAyran aşı buğdaylı mı canım. Hem öğlen hem akşam çok olmaz mı
Tamam işte çok olmuşCANIM BUĞDAYLI
CANIM AMA ÇORBA DIYETINDE BOYLE TARIF İSTERSEN YOLLAYIMTamam işte çok olmuş
Ya tabi kolay değil hiç. Özellikle bu devirde. Nerede yapacak askerliğini canım?günaydın kızlar.kaç gündür aktif olamıyorum eşim gündüz evde.psikolojisi alt üst halde ben bu adamı nasl düzeltecem bilmiyorum.askere gitmesine 15 gün var.durup durup bana bişey olsa evlenirmisin oğlum babsız kalır falan gibi şeyler söylüyor.intihar falan etmesinden korkuyorum yaa hiç iyi değil.maddi olarak da manevi olarak da çokk düşünüyor.destek olmaya çalışıyorum ama sanki işe de yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?