Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ay bana çok garip geliyo şunu istiyorum şu kadar altın şu kadar bilezik bilmem ne. Bazı kadınlar nasıl dile getiriyor anlamıyorum. Kendi ailemden bile isteyemem ben. Ev için yardım etmeleri daha mantıklı tabi. Şimdi bizim düğüne yakın benim de başıma gelecek bunlar biliyorum. O yüzden soruna gelecek cevapları takipliyorum

Aa sen kaç yaşındaydın ben seni büyük sanıyordum. Genelde bizim takıma evli ve çocuklu kadınlar gelir daha fazla destek almak için

Birde toki evlerine mi adımı yazdırsam daha araştırmadık peşinat ne kadar isterler nasıl olur vs bi bakıcamda o fikir var aklımda

18 Nisan Çarşamba menü ,
Kahvaltı 08.00;2 yk yulaf
1 sb süt
8 badem
1 muz ,tarçın
Ara 12.00;sade türk kahvesi
Sade soda

Ara 17.30;yeşil çay
1 kivi

Akşam 20.00;4 yk çorba
1 büyük köfte
3 yk zeytinyağlı brokoli
2 yk Yeşil salata

Ara 21.30;beyaz çay

2,5 lt su

18 nisan menü

Sabah 1 dilim kizarmis tb ekmegi
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
Yesillik
Yarim muz

Öğle 1 tabak ispanak yemegi
2 kasik yogurt

Ara 10 15 tane kuru üzüm

Aksam
1 biber dolmasi
2 kasik yoğurt

2 lt su

18 nisan spor ve su listesi

1.elifff_9595
1000 bölgesel 200
250 mekik 250
50 sn wallsit
40 dk eliptik 120

Toplam 620 puan
Su 2lt

2. Compeng
2 saat yuruyus 120 puan

2 lt su

Benim babama sordular o da sizin durumunuz neye yetiyorsa onu yapın dedi. Altın için kimseyi zora sokmaya gerek yok bence ki 22000 çok büyük para. Ev eşyalarına da yardım edeceklerse hiç gerek yok canım. Gücünüz neye yetiyorsa onu takın de benim fikrim. Ev alırken de yardım istemek bilmiyorum bence gerek yok. Bizim 10 sene oldu evleneli kiradayız . Ev almaya kalktık yapamadık. Zaten haberleri olur kendi teklif ederse eder etmezse istemek doğru olmaz sanki.

18 Nisan Çarşamba menüm
Sabah 9
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
4 YK lor
1 tk ekşi dut reçeli
1 kase salata

Öğlen 14
4 YK bamya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara 1 kuru incir

Akşam 20
6 kaşık kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

günaydın kızlar.kaç gündür aktif olamıyorum eşim gündüz evde.psikolojisi alt üst halde ben bu adamı nasl düzeltecem bilmiyorum.askere gitmesine 15 gün var.durup durup bana bişey olsa evlenirmisin oğlum babsız kalır falan gibi şeyler söylüyor.intihar falan etmesinden korkuyorum yaa hiç iyi değil.maddi olarak da manevi olarak da çokk düşünüyor.destek olmaya çalışıyorum ama sanki işe de yaramıyor

Ya tabi kolay değil hiç. Özellikle bu devirde. Nerede yapacak askerliğini canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…