Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar sabah canım bişey istemedi hiç. İlaç ve elma sirkeli ballı sudan sonra 5 tane ceviz yedim bi de hindistan cevizli şekersiz bir bar yedim. Sonra cilt bakımına gittim daha yeni geldim. Sade türk kahvesi ve kayısılı bitki çayı içtim orada. Hala bir şey yemedim ve canım hiçbir şey istemiyor. Aşırı regl sancım var. Noldu bana bugün anlamadım.

Bahar yorgunluğu mudur nedir bu kızlar yaa.sürekli bir baş ağrısı offsiz napiyorsunuz

Gune saglikli guzel bir kahvaltiyla basladim ise gidiyorum.

Bu arada DeryaOnDiet Nerelerdesin sesin cikmiyor canım.
Canim cok kotu hasta oldum istifra ishal fena haldeyim. bulutungokyuzu Bulutum ben girmiycem artik siteye listeye geri girme zamanim gelene kadar bekleyecegim. Listede degilken motive olamiyorum bunu anladim. Gerci zaten hastaliktan verdim biraz kilo Kendinize iyi bakin kizlar.

aaa çok geçmiş olsun. ne zaman gireceksin ki listeye . ben de bayağı verdim canım hedefime az kaldı :)

Çok zoruna gitmiş. Bir dahada istemezsin dediğin gibi. Bu adamlar çok düşüncesiz

Bende bol bol yürüdüm yarın nişana gidicem bu gün ki menüleri ve sporları geç yazmayın kızlar. Akşam kontrol edeyim bana iş çıkmasın. Listeyide geceden paylaşırım. Yarın derece bekliyorum güzeller

Geçmiş olsun canım ne zaman istersen bekleriz

Perşembe menum
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
Avuç içim boyunda pide
1 YK incir reçeli
1 kase salata
4 YK lor

Akşam 19.00
2yk et kavurma
7 YK mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Yarım avuç içi pide

19 Nisan menü
Sabah
Bir avuç fıstık.,3incir

Öğlen
Bir adet haşlanmış yumurta, 10 yeşil zeytin, ıspanaklı yumurta, bir uçuk kipritkutusu peynir,çeyrek ekmek, 3 yeşil soğan

Akşam yemek hazirlayamadim kahvalti
Haşlanmış yumurta 1 tane, peynir iki lokma, Patatesli sucuklu karnabahar li omlet,pizza dilim kadar, sucuklu yumurta 5lokma,
2 litre su

***12. Takım 566. Etap***

mrv2855 (72,7/
bulutungokyuzu (64,7/
compeng (66,9/
elifff_9595 (67,6/
Edebiye 06 (77,3/
karamelli_turta (55,1/
deyno (69,8/
tomrs (72/

Yeni Üyeler:
ICanDoThis (bk:73,1/gnc: )
afatmas(82,7/
icecandy (bk: 149,2 /gnc:141.7
BalYapanSinek (bk: /gnc:
Pamukseker19 (bk: /gnc:

Mezunlar ve İzinliler
Florence_N (73.7/
@asya _01(79,1/

Son düzenleme:
İki kere kahvaltı olmuş olsun zengin yapmışsın. Afiyet olsun

Ben bu hafta hergün 1 saat yürüdüm ama listeyi hep takip edemediğim için yazamadım .
Ben şimdiye kadar iyi dereceler vermişim meğer. Bu hafta pek ümidim yok kendimden ..

19 Nisan menü ,
Kahvaltı 12.00;
2 biberli yumurta
1 kk beyaz peynir
Roka 9/10 adet dal
1 yk menemen
1 dilim çavdar ekmek

Ara 14.30; duble sade türk kahvesi
Sade soda
2 kuru kayısı
3 ceviz

Ara 17.30;yeşil çay
1 küçük elma

Akşam 20.00;yarım kase mercimek çorbası
3 yk kıymalı patates yemeği
4 yk zeytinyağlı sebze

Ara 21.30;beyaz çay

3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…