- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Canim cok kotu hasta oldum istifra ishal fena haldeyim.Gune saglikli guzel bir kahvaltiyla basladim ise gidiyorum.
Bu aradaDeryaOnDiet Nerelerdesin sesin cikmiyor canım.
Fena hasta oldum cnaim rotavirus gibi birsey. Cok sagolun kizlar ben mola veriyorum bir sure girmiycem siteye. hem simdi hastalik sonra tatil bekliycem listeye girme zamanim gelinceye kadar, boyle listede degilken hic motive olamiyorum.
aaa çok geçmiş olsun. ne zaman gireceksin ki listeye . ben de bayağı verdim canım hedefime az kaldı :)Canim cok kotu hasta oldum istifra ishal fena haldeyim.bulutungokyuzu Bulutum ben girmiycem artik siteye listeye geri girme zamanim gelene kadar bekleyecegim. Listede degilken motive olamiyorum bunu anladim. Gerci zaten hastaliktan verdim biraz kilo Kendinize iyi bakin kizlar.
Çok zoruna gitmiş. Bir dahada istemezsin dediğin gibi. Bu adamlar çok düşüncesizYa verdiği tepkiyi görsen sanırsın boğazda yalı istemişim. Aldığı herşeyi yazmış resmen. Gerekli gereksiz ben istiyorum ne yani istersem çöpe atarım iki dk mutlu olayım çok mu yani neyi sorguluyor. 250 liraya çiçek alıyor kocalar da kenarda kuruyor.alıp almamasında da değilim giderim kendim alırım. Verdiği tepki çok zoruma gitti
Geçmiş olsun canım ne zaman istersen beklerizCanim cok kotu hasta oldum istifra ishal fena haldeyim.bulutungokyuzu Bulutum ben girmiycem artik siteye listeye geri girme zamanim gelene kadar bekleyecegim. Listede degilken motive olamiyorum bunu anladim. Gerci zaten hastaliktan verdim biraz kilo Kendinize iyi bakin kizlar.
İki kere kahvaltı olmuş olsun zengin yapmışsın. Afiyet olsun19 Nisan menü
Sabah
Bir avuç fıstık.,3incir
Öğlen
Bir adet haşlanmış yumurta, 10 yeşil zeytin, ıspanaklı yumurta, bir uçuk kipritkutusu peynir,çeyrek ekmek, 3 yeşil soğan
Akşam yemek hazirlayamadim kahvalti
Haşlanmış yumurta 1 tane, peynir iki lokma, Patatesli sucuklu karnabahar li omlet,pizza dilim kadar, sucuklu yumurta 5lokma,
2 litre su
Ben bu hafta hergün 1 saat yürüdüm ama listeyi hep takip edemediğim için yazamadım .Bende bol bol yürüdüm yarın nişana gidicem bu gün ki menüleri ve sporları geç yazmayın kızlar. Akşam kontrol edeyim bana iş çıkmasın. Listeyide geceden paylaşırım. Yarın derece bekliyorum güzeller
Teşekkür ederimİki kere kahvaltı olmuş olsun zengin yapmışsın. Afiyet olsun
Hayır canm,Bugünün spor listesi başladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?