Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

20 Nisan menü ;
Kahvaltı ;2 yumurta biberli zeytinyağlı
1 yk menemen
1 dilim çavdar ekmek
4 zeytin
1 kk beyaz peynir

Ara ;duble sade türk kahvesi, sade soda, 2 kuru kayısı, 3 ceviz

Ara 17.30;beyaz çay, elma

Akşam 20.00;şehriyeli çorba 1 kase
1 porsiyon etli türlü
2 yk yoğurtlu havuç
Biraz sade marul
3 yk zeytinyağlı sebze

Ara21.30;yeşil çay

20 Nisan menü
3 ceviz
Sabah 11
3 yk ıspanak yumurtA
3 lokma tereyağı Bal,20 yeşil zeytin. Çeyrek ekmek, 3 yeşil soğan
öğle
Bir küçük kase haşlanmış nohut, çorba
Akşam
B A lik4 yada 5, salata ve yeşillik

Günaydın kızlaaar. Artık sabah kahvaltısında yediğim iki dilim tam tahıllı ekmeği bir dilime düşürdüm. Midem almıyo artık. O yüzden aşırı mutluyum :)

Günaydın kızlaaar. Artık sabah kahvaltısında yediğim iki dilim tam tahıllı ekmeği bir dilime düşürdüm. Midem almıyo artık. O yüzden aşırı mutluyum :)
Yaa ne güzel fazlasını yiyince bir tuhaf oluyordun dimi miden küçülmeye başladı demekkii.
İlk zamanların canım iyi değerlendir güzel gider ilk zamanlar

Yaa ne güzel fazlasını yiyince bir tuhaf oluyordun dimi miden küçülmeye başladı demekkii.
İlk zamanların canım iyi değerlendir güzel gider ilk zamanlar
Spor olarak bol bol yürüyüş yapıyorum reglim diye ağır spor yapamıyorum. Yürüyüş hem rahatlatıyo hem ağrıma iyi geliyo valla. İnşallah güzelce kilo veririm ya. Ama biiey diyim mi zayıflamaya karar verdiğimde 92ydim.2 buçuk kilo daha versem 10kilo vermiş olacağım 4 ayda

Ağrısız sancısız adet görenlere hayranım. Her ay sancı olurdu bu ay belim ağrıyor. Dünden beri mahvoldum. Ne oturtuyor ne yatırıyor..

Arkadaşlar bakın bildirim yapılmadığı zaman çok zor durumda kalıyoruz. Kilo veren arkadaşlarımızın da hakkına giriliyor. Ortalama düşüyor. Lütfen bildirimleri yapmaya özen gösterelim bu çok önemli. Bir de telefon numarası olmayan arkadaşlar özelden bana veya bulutungokyuzu kaptana bildirirse olası bir aksilikte en azından ulaşırız. Dün @compeng dereeye girdi 2. oldu. Bildirim yapılmadığı için iki kişi ortalamayı düşürdü. Takımımızın hakkı bu muydu.

183736464382910101 kez söylüyorum MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNDENNNNN

Sakal bırakcam sakal bana da yakışır hani
Bu ay mg iyi almışım o zaman, sancim yok. Bel ağrısı niye olir acep? Ufaklığı uyuttum, basım dönüyor resmen, ben de uyuyacağım. Çalışırken böyle olmazdım ben. Az evvel ufaklığı yedirirken ayakta duramadim, bacaklarım titriyordu.

Senle bu hafta çok çalışalım listeye girelim ne dersin flo

dört ayda on kilo çok iyi bence aynı benim gibi vermişsin. her ay hatta her hafta kaçtan kaça düştün ne kadar gitti yaz canım çok motive eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…