- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
Ay hiç dikkat etmedim ki kuzum valla şaşırdım nasıl vermişim diyeNesi garip canım çok mu verdiğini düşünüyorsun
Allah unutturdu görüyomusunTesekkur ederiz canim. Listeleri hazirlarken gideyim hava atayim dedim unuttumhaftaya daha iyi olup ilk 3te olursunuz insallah :)
Yaa ne güzel fazlasını yiyince bir tuhaf oluyordun dimi miden küçülmeye başladı demekkii.Günaydın kızlaaar. Artık sabah kahvaltısında yediğim iki dilim tam tahıllı ekmeği bir dilime düşürdüm. Midem almıyo artık. O yüzden aşırı mutluyum :)
Spor olarak bol bol yürüyüş yapıyorum reglim diye ağır spor yapamıyorum. Yürüyüş hem rahatlatıyo hem ağrıma iyi geliyo valla. İnşallah güzelce kilo veririm ya. Ama biiey diyim mi zayıflamaya karar verdiğimde 92ydim.2 buçuk kilo daha versem 10kilo vermiş olacağım 4 aydaYaa ne güzel fazlasını yiyince bir tuhaf oluyordun dimi miden küçülmeye başladı demekkii.
İlk zamanların canım iyi değerlendir güzel gider ilk zamanlar
Allah unutturdu görüyomusungelip bize nispet yapıcaktııınnn
Ağrısız sancısız adet görenlere hayranım. Her ay sancı olurdu bu ay belim ağrıyor. Dünden beri mahvoldum. Ne oturtuyor ne yatırıyor..Spor olarak bol bol yürüyüş yapıyorum reglim diye ağır spor yapamıyorum. Yürüyüş hem rahatlatıyo hem ağrıma iyi geliyo valla. İnşallah güzelce kilo veririm ya. Ama biiey diyim mi zayıflamaya karar verdiğimde 92ydim.2 buçuk kilo daha versem 10kilo vermiş olacağım 4 ayda
Hepeveeeetttt siz kazansaydiniz siz gelip nispet yapsaydiniz elime koz verdiniz
183736464382910101 kez söylüyorum MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNDENNNNNAğrısız sancısız adet görenlere hayranım. Her ay sancı olurdu bu ay belim ağrıyor. Dünden beri mahvoldum. Ne oturtuyor ne yatırıyor..
Gerçekten mi ya ben hiç duymamıştım. Magnezyumu doğal yollardan nasıl alıyosunuz peki183736464382910101 kez söylüyorum MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNDENNNNN
Sakal bırakcam sakal bana da yakışır hani
doğal yollardan almıyorum ben takviye alıyorum 3 ay kullanıp 2 ay ara veriyorum. Zaten belirti vermeye başlıyor.Gerçekten mi ya ben hiç duymamıştım. Magnezyumu doğal yollardan nasıl alıyosunuz peki
Dün kendini zorlayarak maden suyu içtim. İçinde pek çok mineral var. Günde 1 tane ilaç niyetine içeceğim bundan sonra.Gerçekten mi ya ben hiç duymamıştım. Magnezyumu doğal yollardan nasıl alıyosunuz peki
Bu ay mg iyi almışım o zaman, sancim yok. Bel ağrısı niye olir acep? Ufaklığı uyuttum, basım dönüyor resmen, ben de uyuyacağım. Çalışırken böyle olmazdım ben. Az evvel ufaklığı yedirirken ayakta duramadim, bacaklarım titriyordu.183736464382910101 kez söylüyorum MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNDENNNNN
Sakal bırakcam sakal bana da yakışır hani
Oooww ozaman bu hafta cok kilo vererek acigi kapatmalari lazim.
Birini diskalifiye etti kaptan. Birisi böyle yapmazdı merakla bekliyoruzOooww ozaman bu hafta cok kilo vererek acigi kapatmalari lazim.
Senle bu hafta çok çalışalım listeye girelim ne dersin floBu ay mg iyi almışım o zaman, sancim yok. Bel ağrısı niye olir acep? Ufaklığı uyuttum, basım dönüyor resmen, ben de uyuyacağım. Çalışırken böyle olmazdım ben. Az evvel ufaklığı yedirirken ayakta duramadim, bacaklarım titriyordu.
dört ayda on kilo çok iyi bence aynı benim gibi vermişsin. her ay hatta her hafta kaçtan kaça düştün ne kadar gitti yaz canım çok motive ederSpor olarak bol bol yürüyüş yapıyorum reglim diye ağır spor yapamıyorum. Yürüyüş hem rahatlatıyo hem ağrıma iyi geliyo valla. İnşallah güzelce kilo veririm ya. Ama biiey diyim mi zayıflamaya karar verdiğimde 92ydim.2 buçuk kilo daha versem 10kilo vermiş olacağım 4 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?