Hımmm tamam o zaman. Hani sen menü paylaştın mı menü yorumlayasım var bu günHayır canım magnezyum eksikliği tabikine
Sagol canim. Temmuz gibi girecegim listeye. Ben mezun olali cok olmadi da ondan giremiyorum.aaa çok geçmiş olsun. ne zaman gireceksin ki listeye . ben de bayağı verdim canım hedefime az kaldı :)
Cok sagol Bulutum.Geçmiş olsun canım ne zaman istersen bekleriz
Hadi paylaşayım benHımmm tamam o zaman. Hani sen menü paylaştın mı menü yorumlayasım var bu gün
Akşam Saati geç olmuş ve makarna bezelye çorba çok geldi bana. :)) kahvaltı da çok geç.21 Nisan menü ;
Kahvaltı 12.00;1 dilim çavdar ekmek
2 yumurta
1 kk beyaz peynir
1 yk menemen
Ara14.30;sade Türk kahvesi
Sade soda
2 kuru kayısı
2 ceviz
Ara17.30;beyaz çay
Elma
Akşam 20.00;1 kase tavuksuyu çorba
2 yk yoğurtlu makarna
Lahanalı yoğurt 5 yk
Bezelye 4 yk
1 dilim revani
2,5 lt su
ayıp ettın sen iste yetr kıHımmm tamam o zaman. Hani sen menü paylaştın mı menü yorumlayasım var bu gün
Günaydın canım :))Akşam Saati geç olmuş ve makarna bezelye çorba çok geldi bana. :)) kahvaltı da çok geç.
Sen buralarda ol ve mezun olduğun kilonun altına düşmeye çalış canım belki 2 ay beklemen gerekmezCok sagol Bulutum.
İlk sayfada tüm kurallar yazıyor canım, aramıza hoşgeldin . Takımımızda yer vardır diye düşünüyorum değil mi canım ?Merhabalar. Bende katilmak istiyorum. 29 yasindayim 9 aylik bir bebegim var hamilelik surecinde aldigim kilolardan kurtulmak istiyorum . Suanki kilom 66.7 hedef kilom 58 boyum 165
Tesekkür ederim hoşbuldum. Kurallari okudum umarim aranizda birbirimizi motive ederek kilolardan bir bir kurtuluruzİlk sayfada tüm kurallar yazıyor canım, aramıza hoşgeldin . Takımımızda yer vardır diye düşünüyorum @bulutungokyuzu değil mi canım ?
Benim hedefe çok az kaldı kızlar .
Bu arada yakın çevrem kilo verdiğimi farketmeye başladı diyette misin diyenler var :))) dikkat ediyorum diyorum :)))
Hoşgeldin canım, menülerimizi son lokmalardan sonra daha çok akşama doğru saat ve öğün belirterek yazıyoruz. 1. Sayfada bir link var, oradan da paylaşıyoruz. Takım menülerimiz diye. Oradaki paylaşım şekline bakabilirsin. İlk günün sabahı için memnun güzel.Gunaydınlar gruba alındıgımı varsayaraksabah erken kalkıp sirkeli su ictim bi saat sonra 2 tane haslanmis yumurta, 6 zeytin, 3 dilim ekmek, biraz da peynir yedim. Aslında ekmegi birakmak istiyorum ama doyabilecegimden emin degilim.
Ayrica bikac sayfa goz gezdirdim maaşallah sizlere ne guzel kilolar gitmiş ozelliklekaramelli_turta sonuna gelmissin darısı bizlere
Günaydın canım, teşekkür ederimGunaydınlar gruba alındıgımı varsayaraksabah erken kalkıp sirkeli su ictim bi saat sonra 2 tane haslanmis yumurta, 6 zeytin, 3 dilim ekmek, biraz da peynir yedim. Aslında ekmegi birakmak istiyorum ama doyabilecegimden emin degilim.
Ayrica bikac sayfa goz gezdirdim maaşallah sizlere ne guzel kilolar gitmiş ozelliklekaramelli_turta sonuna gelmissin darısı bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?