Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

21 Nisan menü ;
Kahvaltı 12.00;1 dilim çavdar ekmek
2 yumurta
1 kk beyaz peynir
1 yk menemen

Ara14.30;sade Türk kahvesi
Sade soda
2 kuru kayısı
2 ceviz

Ara17.30;beyaz çay
Elma

Akşam 20.00;1 kase tavuksuyu çorba
2 yk yoğurtlu makarna
Lahanalı yoğurt 5 yk
Bezelye 4 yk
1 dilim revani

2,5 lt su

Akşam Saati geç olmuş ve makarna bezelye çorba çok geldi bana. :)) kahvaltı da çok geç.

Hımmm tamam o zaman. Hani sen menü paylaştın mı menü yorumlayasım var bu gün
ayıp ettın sen iste yetr kı
sabah 1 yumurta 1 ev yapımı poğaça tam buğday unlu
öğlen ayran aşı
akşam da öğlenın yarısı kadar ayran aşı
dun akşam spor çok yapamadım 30 dakıka sadece kondısyon bisikletine bındım
bu akşam da oyle olur sanırım

Müstaklbek kayınvalidem çok ısrar etti ayıp olmasın diye börektir çörektir yedim. Çok üzgünüm şuan zaten dikkat edemiyorum birde üstüne tüğ diktim bugün

Selam kızlar
Tüm günüm temizlik alışveriş geçti gitti valla.
Bu hafta gececiyim yine yarın akşamdan itibaren. Yarın küçük oğlumun 23 Nisan gösterisi var pek heyecanlıyız :)

Bugün biraz para harcadım ,harcamalı günleri pek sevmiyorum

Merhabalar. Bende katilmak istiyorum. 29 yasindayim 9 aylik bir bebegim var hamilelik surecinde aldigim kilolardan kurtulmak istiyorum . Suanki kilom 66.7 hedef kilom 58 boyum 165
İlk sayfada tüm kurallar yazıyor canım, aramıza hoşgeldin . Takımımızda yer vardır diye düşünüyorum değil mi canım ?
bulutungokyuzu

Benim hedefe çok az kaldı kızlar .
Bu arada yakın çevrem kilo verdiğimi farketmeye başladı diyette misin diyenler var :))) dikkat ediyorum diyorum :)))

Tesekkür ederim hoşbuldum. Kurallari okudum umarim aranizda birbirimizi motive ederek kilolardan bir bir kurtuluruz

Gunaydınlar gruba alındıgımı varsayarak sabah erken kalkıp sirkeli su ictim bi saat sonra 2 tane haslanmis yumurta, 6 zeytin, 3 dilim ekmek, biraz da peynir yedim. Aslında ekmegi birakmak istiyorum ama doyabilecegimden emin degilim.
Ayrica bikac sayfa goz gezdirdim maaşallah sizlere ne guzel kilolar gitmiş ozellikle karamelli_turta sonuna gelmissin darısı bizlere

Hoşgeldin canım, menülerimizi son lokmalardan sonra daha çok akşama doğru saat ve öğün belirterek yazıyoruz. 1. Sayfada bir link var, oradan da paylaşıyoruz. Takım menülerimiz diye. Oradaki paylaşım şekline bakabilirsin. İlk günün sabahı için memnun güzel.

Günaydın canım, teşekkür ederim
5 martta başladım bende bu gruba dahil olarak. O günden bu güne bu sabah kontrol tarzımız vardı 54,4 çıktım
Tabi sabah aç karnına .
Böylece hedefe çok az kaldı umarım devamı gelir tekrar kilo almak istemiyorum .
Ki söylemesi ayıp aramızda kalsın nerdeyse haftanın 3-4 günü kaçamak da yaptım.
50 günde 7 kilo verdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…