- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Ayy yorgunluktan görmemişim kuzum ya kusura bakmayın nolur bu seferlik. Böyle olsun artık.Aşkolsun bende dedim ama bugün kontrol tartısı günü diye
Hatta kilomu bile yazmıştım
Acemisi kocaeli insallah ustası doğuya çıkmaz canım. Dua edelim. Tü o adamında kalıbına o çaldıysa. Ki ben çalsam hepsini çalarım bilemedimgünaydın kızlar.ben uğrayamıyorum pek eşimin psikolojisi hiç iyi değil kızlar maddi olarak sıkıştı diye bileziğimi verdim git boz dedim yeter ki kendine gelsin morali düzelsin diye.3 gün sonra elektirik tesisatında sorun oldu elektrikçi çağardık.usta gittikten bir kaç saat sonra paraya bir bakayım ne kadar harcamışız dedim 3000 bin lira olması lazım bir baktım 400 lira eksik.2600 lira para var.Allah biliyor ya elektrikçi aldı çünkü eve giren çıkan olmadı adamdan başka.eşim de adam yatak odasının prizini takarken sen kalk tuvalete git.o sıra aldı demek.ne çok ağladımhayatımda yaşamadığım zorluğu şu 2 senedir yaşıyorum.maddi manevi eşimin yeri de açıklandı kızlar bu arada kocaeline düştü.
Kız valla öyle ya. Üzüldüm başı boş kaldı takıımBen mi konuşuyodum la sadece bu grupta
Evet cok sevindim ben de :)) bu hafta dugun dolayısıyla duzenim bozuldu sabit gidiyorum su anSelam kızlarrrrr
Nasılsınız bakalım.
B bibliyofil_k maşallah çok güzel görünüyorsun çok yakışmış. Geçen hafta takımlar arası ikinci oldun haberin var dimi. Çok sevindim senin için tebrik ederim
karamelli_turta ben de çok yoğundum canım geldim inşallah:
Eki Görüntüle 2139719
İşte düğünde giydiğim elbisem :)
Bilezikkere aldirmayin büyük gelin olduğum icin illa kayinvalidemler tak tak dedi elbisemle hic uymadi farkındayım.
KaptanimmmmmmSelam kızlarrrrr
Nasılsınız bakalım.
B bibliyofil_k maşallah çok güzel görünüyorsun çok yakışmış. Geçen hafta takımlar arası ikinci oldun haberin var dimi. Çok sevindim senin için tebrik ederim
karamelli_turta ben de çok yoğundum canım geldim inşallah:
Evet kuzum o bana cok bol oldu sonra iade ettim onu baska elbise aldim:))ben bileziklere takıldım valla süpper görünüyorsun cnm çok güzel olmuşsun. Benim hatırladığım siyah bir elbise atmıştın sanki. Sonradan fikir değiştirdin heralde ben yokken. Elbiseye de elbisenin rengine de bayıldım
Görmedim canım. Çok fazla etiket birikmiş arada kaynamıştır. BakıyorumKaptanimmmmmmsene bir etiket yaptıydım ama
Hoşbuldum. Iyi olmaya calisiyorum çikolatasız bi hayat zorluyo beni
Bulursan bana da söyle. Hoşgeldin bu arada.Kızlar varmi bi kolay taktik kan sekeri icin yada diyet yaparken bi kolay yol hızlıca gitsin istiyorum tum kilolar
Tabi canım katılabilirsin. İlk sayfadaki kulları okumakla başlayabilirsin. :)Bende takıma gitmek istiyorum ne yapmam gerekiyor kızlar? Kendim 75 ile başlayıp 69.800 e düştüm ama bir kaç ünlü şehir dışına gidince bugün 70.75 çıktım adete 1 hafta var belki ondandır. Beni de alın aranıza inşallah
Onları okudum 2 haftalık deneme süresi diyor şimdi ne yapmam gerekiyor nasıl olacak bilgilendirsenizTabi canım katılabilirsin. İlk sayfadaki kulları okumakla başlayabilirsin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?