Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın kızlar hepinizi çok özledim tam gaz dewam eee naptınız ben yokken hedefler konulmuş sanırım kaptandan duyduğuma göre geçmişi bi okuyum da geliyim okuldayım dersim boş

Acemisi kocaeli insallah ustası doğuya çıkmaz canım. Dua edelim. Tü o adamında kalıbına o çaldıysa. Ki ben çalsam hepsini çalarım bilemedim

Bende takıma gitmek istiyorum ne yapmam gerekiyor kızlar? Kendim 75 ile başlayıp 69.800 e düştüm ama bir kaç ünlü şehir dışına gidince bugün 70.75 çıktım adete 1 hafta var belki ondandır. Beni de alın aranıza inşallah

Evet cok sevindim ben de :)) bu hafta dugun dolayısıyla duzenim bozuldu sabit gidiyorum su an

Eki Görüntüle 2139719

İşte düğünde giydiğim elbisem :)

Bilezikkere aldirmayin büyük gelin olduğum icin illa kayinvalidemler tak tak dedi elbisemle hic uymadi farkındayım.
ben bileziklere takıldım vallasüpper görünüyorsun cnm çok güzel olmuşsun. Benim hatırladığım siyah bir elbise atmıştın sanki. Sonradan fikir değiştirdin heralde ben yokken. Elbiseye de elbisenin rengine de bayıldım

Kaptanimmmmmm sene bir etiket yaptıydım ama

Evet kuzum o bana cok bol oldu sonra iade ettim onu baska elbise aldim:))

bi-zuzu hoşgeldin aramıza nasılsın
Hoşbuldum. Iyi olmaya calisiyorum çikolatasız bi hayat zorluyo beni kan sekerim de bayaği dalgalı uzumler incirler kesmiyo ramazan gelmeden oruçlu gibiyim tokda olsam aburcubur istiyo canım. 9 aylik bi kizim var diş sancilarıyla gece uyutmadi tabi onunda yorgunlugu var.

Kızlar varmi bi kolay taktik kan sekeri icin yada diyet yaparken bi kolay yol hızlıca gitsin istiyorum tum kilolar

Tabi canım katılabilirsin. İlk sayfadaki kulları okumakla başlayabilirsin. :)

Arkadaslar cok uzgunum iyi degilim anca haber verebiliyorum...
Annemle fena tartistik telefonumu duvara firlatinca olan oldu. Evde hapisim telimde hasar yok ama acilmiyor hicbisekilde.. tamire verebilmek icin arkadasimi bekliyorum camdan verip yollucam durum o kadar kotu yani..
Bilgisayarda bozuktu hattimi baska dandik bi tele taktim sadece arkdsmla haberlesebiliyorum.
Duanizi bekliyorum. Telefonum hallolsun en kisa zamanda gelicem insallah uzgunum kusuruma bakmayin

Anka bulutungokyuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…