AA ne güzel farkediliyor demek kiMerhaba kizlar dugunumuz vardi yeni geldim eve sehir disindaydim herkes cok zayiflamissin dedi :))
AA ben çok beğendim maşallah sanaEki Görüntüle 2139719
İşte düğünde giydiğim elbisem :)
Bilezikkere aldirmayin büyük gelin olduğum icin illa kayinvalidemler tak tak dedi elbisemle hic uymadi farkındayım.
Yakinda 27 olacağım canim:)) 91liyimAA ben çok beğendim maşallah sana
Ben kadına altın yakıştırıyorum heleki abiyede. Açıkçası uymuş bence gayet güzel görünüyorsun cnm. Yaş kaç senin ?
sabah onda yiyince akşam altıya kadar tok tutuyor canım. kahvaltıdan hemen sonra bir tatlı kaşığı bir su bardağı süte katıp 20dk bekletip içiyordum bende. o şekildede yapabilirsin. içeriği zengin fakat yağ yakımına değil tok hissetmeye yardımcı dediğin gibi birde midede tohumun şişmesi için bol su içmelisinBugun kendime diyet alisverisi yaptım chia tohumu aldim bugday ruşeymi ve yogurtla 15 dakika bekletip yeniyormus. Deneyenler oldumu aranizda ara ogun olsun maksat yeni yedim tok tutarsa devam etmeyi planliyorum.
bileziklere talibimEki Görüntüle 2139719
İşte düğünde giydiğim elbisem :)
Bilezikkere aldirmayin büyük gelin olduğum icin illa kayinvalidemler tak tak dedi elbisemle hic uymadi farkındayım.
valla bende giremedim canım takım çok boş kalmışHerkes nerede ?
Hayalet miyim yazdıklarımı gören olmadı
@Phoenix_32
23 Nisan bitti hadi herkes geri dönsün
kıız sen demişsin şimdi gördüm ben evde değildim hiç ilgilenemedim burayla yarın yapsak nasıl olurBulut? Resmi tatil diye kontrol tartısı yok mu bugün? Ben de telaş yaptım sabah 23 Nisan hazırlıkları vardı evde tam gaz.
Üye Adı | Güncel Kilo | Hedef Kilo | Verilmesi Eksi | Hedef Yüzde |
| 64,6 | 63,9 | 0,7 | 1,08 |
B bibliyofil_k | 65,4 | 64,7 | 0,7 | 1,07 |
| 67,6 | 66,5 | 1,1 | 1,63 |
@Edebiye 006 | 77,1 | 76,3 | 0,8 | 1,04 |
| 54,7 | 54,1 | 0,6 | 1,10 |
| 71,5 | 70,7 | 0,8 | 1,12] |
Aşkolsun bende dedim ama bugün kontrol tartısı günü diyenasıl gidiyor kızlar hedeflerimizi unutmayalım. bu gün pazartesiydi kimsede dememiş kontrol tartısı vardı diye. girende olmamış takıma. çok kızdım. olmazsa yarın paylaşayım kontrol tartısını ne dersiniz
O kadar dua okudum icime de igde taktım ama nazar değdi yine de aksamina hastalandim fenabileziklere talibim
çok güzel olmuşsun canım maşallah içine falan bir nazar boncuğu taksaydııınn
çok yakışmış canım.geçmiş olsunO kadar dua okudum icime de igde taktım ama nazar değdi yine de aksamina hastalandim fena(
Eve biri giriyor siz parayı niye açıkta bırakıyorsunuz.. Kocaeli'de neresi? Benim memleket ora.günaydın kızlar.ben uğrayamıyorum pek eşimin psikolojisi hiç iyi değil kızlar maddi olarak sıkıştı diye bileziğimi verdim git boz dedim yeter ki kendine gelsin morali düzelsin diye.3 gün sonra elektirik tesisatında sorun oldu elektrikçi çağardık.usta gittikten bir kaç saat sonra paraya bir bakayım ne kadar harcamışız dedim 3000 bin lira olması lazım bir baktım 400 lira eksik.2600 lira para var.Allah biliyor ya elektrikçi aldı çünkü eve giren çıkan olmadı adamdan başka.eşim de adam yatak odasının prizini takarken sen kalk tuvalete git.o sıra aldı demek.ne çok ağladımhayatımda yaşamadığım zorluğu şu 2 senedir yaşıyorum.maddi manevi eşimin yeri de açıklandı kızlar bu arada kocaeline düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?