Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Eve biri giriyor siz parayı niye açıkta bırakıyorsunuz.. Kocaeli'de neresi? Benim memleket ora.
yok açıkta değildi dolaptaydı aralara sıkıştırmıştım.yaa ben şok oldum.nasıl bulmuş diye.kocaeli merkez jandarma oldu

Acemisi kocaeli insallah ustası doğuya çıkmaz canım. Dua edelim. Tü o adamında kalıbına o çaldıysa. Ki ben çalsam hepsini çalarım bilemedim
ustası doğuya çıkıyor galiba dimi?Allaha havale ettmim canım çocuğumun rızkıydı

Onları okudum 2 haftalık deneme süresi diyor şimdi ne yapmam gerekiyor nasıl olacak bilgilendirseniz
Canım hoşgeldin. 15 gün deneme süren var gülüm. Bu süre zarfında menü ve sporlarını düzenli olarak paylaşmalısın. Ayrıca katılım da gerekli tabi. Menü ve sporlarımızı burada akşam yeme içme faslı bittikten sonra gelip paylaşıyoruz. Menünü ayrıca ilk sayfadaki takım menülerimiz linkine de yazıyoruz. Orada paylaşılmayan menü paylaşılmamış sayılıyor. 15 gün boyunca düzenli katılımda listeye girmeye hak kazanıyorsun bu süre zarfında zaten hem takım arkadaşlarına alışıyorsun hem de takımın işleyişini daha iyi anlıyorsun sorun olursa ayrıca sorabilirsin.
Ek olarak:
güncel kilo
Boy
Yaş alabilir miyiz cnm? Bi de kimsin kimlerdensin ne işle meşgulsün? Vs vs tanıtırsan iyi olur

Ya kuzum noldu ki bu kadar büyük bir tartışma yaşandı yaaçok üzüldüm. Dedim zaten buluta muhakkak çok önemli bir şey olmuştur yoksa aksatmazdı diye iyi midin şimdi?

Tatlım kuzum ya geçmiş olsun çok. Yerine konur can sıkma. Sağlık olsun. Ya ama kuzu adam paranın yerini bulsa hepsini alır gider bence başka bir iş var bu işte

İmşallah diyorym kaptanım. Çok makul hedefler aslında

Tatlım kuzum ya geçmiş olsun çok. Yerine konur can sıkma. Sağlık olsun. Ya ama kuzu adam paranın yerini bulsa hepsini alır gider bence başka bir iş var bu işte
bizde tam tersini düşündük adam hepsini alsa biz o an adam ordayken fark ederdik.far edilmesin diye öyle yaptığunu düşündük.giden gitti çok üzüldüm çok ağladımayın 4 üne gidiyor askere o parayla ne kadar süre idare ederdim ben.Allah yanına koymasın

Ben 28 yaşında 1.63 boyunda bu sabah tartıldım 71 kilo bir bayanım. Adet haftasındayım o 1 kilo fazlayı ona yoruyorum 3 çocuk annesi ve ev hanımıyım zamanla daha fazla tanışırız inşallah. O zaman ben yarın sabah bildirime başlayayım

Hoşgeldin canım

24 nisan salı menüm

08.00
2 haşlanmış yumurta
Yarım salatalık

13.00
1 porsiyon otlu omlet
2 dilim kepeli ekmek
1 kk köy peyniri

15. 00
10 tane erik
2 kk köy peyniri

18.00
1 porsiyon somon
2 kaşık erişte
1 kase yoğurt

Cidden şoklardayım ben ya noldu bu millete. Takım menülerimiz kısmına menümü koymaya gittim rezalet.... kimse menü paylaşmıyor sanırım artık... neden böyle oldu bu takım anlamadım. Cidden takım değiştirecem ya valla yazık.......... motivasyon sıfır ortada takım denen bir şey kalmamış cidden çok üzüldüm...

Herkes takımda aktif olmakla yükümlü topu başkalarına atamazsınız

Üzücü gerçekten daha önce en azından menü paylaşıp gidiyorsunuz şimdi menü paylaşımıda yok. Ne denir ki

Zamanla alışırsın canım bi anda herşeyi azaltma istersen. Diş için tetagil diye takviye var doktora sorarak kullan istersen çok rahatlatıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…