yok açıkta değildi dolaptaydı aralara sıkıştırmıştım.yaa ben şok oldum.nasıl bulmuş diye.kocaeli merkez jandarma olduEve biri giriyor siz parayı niye açıkta bırakıyorsunuz.. Kocaeli'de neresi? Benim memleket ora.
ustası doğuya çıkıyor galiba dimi?Allaha havale ettmim canım çocuğumun rızkıydıAcemisi kocaeli insallah ustası doğuya çıkmaz canım. Dua edelim. Tü o adamında kalıbına o çaldıysa. Ki ben çalsam hepsini çalarım bilemedim
Canım hoşgeldin. 15 gün deneme süren var gülüm. Bu süre zarfında menü ve sporlarını düzenli olarak paylaşmalısın. Ayrıca katılım da gerekli tabi. Menü ve sporlarımızı burada akşam yeme içme faslı bittikten sonra gelip paylaşıyoruz. Menünü ayrıca ilk sayfadaki takım menülerimiz linkine de yazıyoruz. Orada paylaşılmayan menü paylaşılmamış sayılıyor. 15 gün boyunca düzenli katılımda listeye girmeye hak kazanıyorsunOnları okudum 2 haftalık deneme süresi diyor şimdi ne yapmam gerekiyor nasıl olacak bilgilendirseniz
Ya kuzum noldu ki bu kadar büyük bir tartışma yaşandı yaaArkadaslar cok uzgunum iyi degilim anca haber verebiliyorum...
Annemle fena tartistik telefonumu duvara firlatinca olan oldu. Evde hapisim telimde hasar yok ama acilmiyor hicbisekilde.. tamire verebilmek icin arkadasimi bekliyorum camdan verip yollucam durum o kadar kotu yani..
Bilgisayarda bozuktu hattimi baska dandik bi tele taktim sadece arkdsmla haberlesebiliyorum.
Duanizi bekliyorum. Telefonum hallolsun en kisa zamanda gelicem insallah uzgunum kusuruma bakmayin
Anka bulutungokyuzu
Tatlım kuzum ya geçmiş olsun çok. Yerine konur can sıkma. Sağlık olsun. Ya ama kuzu adam paranın yerini bulsa hepsini alır gider bence başka bir iş var bu iştegünaydın kızlar.ben uğrayamıyorum pek eşimin psikolojisi hiç iyi değil kızlar maddi olarak sıkıştı diye bileziğimi verdim git boz dedim yeter ki kendine gelsin morali düzelsin diye.3 gün sonra elektirik tesisatında sorun oldu elektrikçi çağardık.usta gittikten bir kaç saat sonra paraya bir bakayım ne kadar harcamışız dedim 3000 bin lira olması lazım bir baktım 400 lira eksik.2600 lira para var.Allah biliyor ya elektrikçi aldı çünkü eve giren çıkan olmadı adamdan başka.eşim de adam yatak odasının prizini takarken sen kalk tuvalete git.o sıra aldı demek.ne çok ağladımhayatımda yaşamadığım zorluğu şu 2 senedir yaşıyorum.maddi manevi eşimin yeri de açıklandı kızlar bu arada kocaeline düştü.
İmşallah diyorym kaptanım. Çok makul hedefler aslındaHerkes cuma günkü hedefe ulaşmak için çabalayacak geçen haftanın acısını bu hafta çıkaralım kızlar. Ramazan bayramına çok az kaldı. Kışlıklar kaldırıldı yazlıklar çıktı. İyice havalar ısınmadan kurtulalım şu fazlalıklardan.
HEDEF HATIRLATMAA !!!
Üye Adı Güncel Kilo Hedef Kilo Verilmesi Eksi Hedef Yüzde bulutungokyuzu 64,6 63,9 0,7 1,08 @compeng 65,4 64,7 0,7 1,07 elifff_9595 67,6 66,5 1,1 1,63 @Edebiye 006 77,1 76,3 0,8 1,04 @karamelli_turta 54,7 54,1 0,6 1,10 tomrs 71,5 70,7 0,8 1,12]
bizde tam tersini düşündük adam hepsini alsa biz o an adam ordayken fark ederdik.far edilmesin diye öyle yaptığunu düşündük.giden gitti çok üzüldüm çok ağladımTatlım kuzum ya geçmiş olsun çok. Yerine konur can sıkma. Sağlık olsun. Ya ama kuzu adam paranın yerini bulsa hepsini alır gider bence başka bir iş var bu işte
Canım hoşgeldin. 15 gün deneme süren var gülüm. Bu süre zarfında menü ve sporlarını düzenli olarak paylaşmalısın. Ayrıca katılım da gerekli tabi. Menü ve sporlarımızı burada akşam yeme içme faslı bittikten sonra gelip paylaşıyoruz. Menünü ayrıca ilk sayfadaki takım menülerimiz linkine de yazıyoruz. Orada paylaşılmayan menü paylaşılmamış sayılıyor. 15 gün boyunca düzenli katılımda listeye girmeye hak kazanıyorsunbu süre zarfında zaten hem takım arkadaşlarına alışıyorsun hem de takımın işleyişini daha iyi anlıyorsun sorun olursa ayrıca sorabilirsin.
Ek olarak:
güncel kilo
Boy
Yaş alabilir miyiz cnm? Bi de kimsin kimlerdensin ne işle meşgulsün? Vs vs tanıtırsan iyi olur
Sana iki katı koyacaktım aslında yeter artık kaçamak yaptığınİmşallah diyorym kaptanım. Çok makul hedefler aslında
Hoşgeldin canımBen 28 yaşında 1.63 boyunda bu sabah tartıldım 71 kilo bir bayanım. Adet haftasındayım o 1 kilo fazlayı ona yoruyorum3 çocuk annesi ve ev hanımıyım zamanla daha fazla tanışırız inşallah. O zaman ben yarın sabah bildirime başlayayım
Sana iki katı koyacaktım aslında yeter artık kaçamak yaptığın
Herkes takımda aktif olmakla yükümlü topu başkalarına atamazsınızCidden şoklardayım ben ya noldu bu millete. Takım menülerimiz kısmına menümü koymaya gittim rezalet.... kimse menü paylaşmıyor sanırım artık... neden böyle oldu bu takım anlamadım. Cidden takım değiştirecem ya valla yazık.......... motivasyon sıfır ortada takım denen bir şey kalmamış cidden çok üzüldüm...
Zamanla alışırsın canım bi anda herşeyi azaltma istersen. Diş için tetagil diye takviye var doktora sorarak kullan istersen çok rahatlatıcıHoşbuldum. Iyi olmaya calisiyorum çikolatasız bi hayat zorluyo benikan sekerim de bayaği dalgalı uzumler incirler kesmiyo ramazan gelmeden oruçlu gibiyim tokda olsam aburcubur istiyo canım. 9 aylik bi kizim var diş sancilarıyla gece uyutmadi tabi onunda yorgunlugu var.
Hızlıca giden hızlıca gelir canım. Acele etme sabırla hepsi gidecekKızlar varmi bi kolay taktik kan sekeri icin yada diyet yaparken bi kolay yol hızlıca gitsin istiyorum tum kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?