Geldim geldim,bi kacgun yoğunluk vardı,tomrs sen nerelerdesin
elifff_9595 inşallah çabuk düzelirsiniz anne kız arasında olur öyle. O zaman bu hafta izinli yazalım seni olur mu
Aman kaybolmayın yahu korkuyorum sonraGeldim geldim,bi kacgun yoğunluk vardı,
Kolay gelsin cnmSelam kızlar ben burdayım.
Bu hafta gececiyim dün gece berbattı çok uykusuzdum 23 Nisan yordu beni erken kalktım, kermes için hazırlık Vs derken gece zor geçti . Çok şükür bugün uyudum .
Biraz önce çocukları da uyuttum.
Hoşgeldin canım. İlk sayfada kurallarımız var gülüm onları bi oku sana uyarsa gel tanışalım hacı bacıSelam kizlar, ben de bu gruba dahil olmak isterimm:)
Sen niye böyle dedin kaptanım ben anlamadım. Benim kimseye topu attığım fln yok ben üzüntümü dile getirdim ve ortada olan fakat kimsenin nedense görmek istemdiği şeyleri söyledim. Takımda yeterince aktif olduğumu düşünüyorum. Özel bir nedenden dolayı yoktum 1 haftalığına. Ama onun dışında ben hep burdaydım ve şimdiye kadar üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum.Herkes takımda aktif olmakla yükümlü topu başkalarına atamazsınız
Çünkü yeni üyeler geliyor burda takıma alışmaya çalışıyorlar sen başka takıma gitmek istediğinden bahsediyorsun. Ne kadar doğru bu yazdığın.Sen niye böyle dedin kaptanım ben anlamadım. Benim kimseye topu attığım fln yok ben üzüntümü dile getirdim ve ortada olan fakat kimsenin nedense görmek istemdiği şeyleri söyledim. Takımda yeterince aktif olduğumu düşünüyorum. Özel bir nedenden dolayı yoktum 1 haftalığına. Ama onun dışında ben hep burdaydım ve şimdiye kadar üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum.
Tabi canım hoşgeldinSelam kizlar, ben de bu gruba dahil olmak isterimm:)
Ne desem bilemedim tmm sorry...Çünkü yeni üyeler geliyor burda takıma alışmaya çalışıyorlar sen başka takıma gitmek istediğinden bahsediyorsun. Ne kadar doğru bu yazdığın.
Canım 9dan sonra içmesen daha iyi olur. Leptinin çalışmasını durduruor diye biliyorum süt. Çok kötüysen yoğurt ye iki kaşık istersen. Değilsen en iyisi uyumakBen yarindan itibaren menü ve spor bilgisi paylasicamm.. kizlar bu saatte süt icebilir miyiz
Teşekkür ederimCanım 9dan sonra içmesen daha iyi olur. Leptinin çalışmasını durduruor diye biliyorum süt. Çok kötüysen yoğurt ye iki kaşık istersen. Değilsen en iyisi uyumak
Kaç kilosun nerde yaşıyorsun neler yaparsın anlat bakalım çilekTeşekkür ederim
İstanbul üniversitede okuyorum yaş 20.. sen:)Kaç kilosun nerde yaşıyorsun neler yaparsın anlat bakalım çilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?