Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam kızlar ben burdayım.
Bu hafta gececiyim dün gece berbattı çok uykusuzdum 23 Nisan yordu beni erken kalktım, kermes için hazırlık Vs derken gece zor geçti . Çok şükür bugün uyudum .
Biraz önce çocukları da uyuttum.

Kolay gelsin cnmohh herkesi uyutmuşsun ne güzel dinlen biraz

Herkes takımda aktif olmakla yükümlü topu başkalarına atamazsınız
Sen niye böyle dedin kaptanım ben anlamadım. Benim kimseye topu attığım fln yok ben üzüntümü dile getirdim ve ortada olan fakat kimsenin nedense görmek istemdiği şeyleri söyledim. Takımda yeterince aktif olduğumu düşünüyorum. Özel bir nedenden dolayı yoktum 1 haftalığına. Ama onun dışında ben hep burdaydım ve şimdiye kadar üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum.

Çünkü yeni üyeler geliyor burda takıma alışmaya çalışıyorlar sen başka takıma gitmek istediğinden bahsediyorsun. Ne kadar doğru bu yazdığın.

Ben yarindan itibaren menü ve spor bilgisi paylasicamm.. kizlar bu saatte süt icebilir miyiz

Süt sadece sabah içilebilir geç saatlerde içilen süt azda olsa insülin salgılatır ve kilo vermeye engel olur veya durdurur. Süt içemeden uyuyalim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…