Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar hepinizden özür diliyorum. İstanbul'da yalnız yaşayan 93 yaşında dedem var. Bir kaç gündür rahatsızdı, iyice yemeden içmeden kesilmiş. Yarın öğlen uçağıyla ufaklikla beraber gidiyoruz. Dönüş biletimi almadım. İnşallah bir kaç güne iyileşir ve geri dönerim. Mobil verinin kotasını çocuklar doldurmuş sağolsunlar. Evin interneti yavaslayinca mobil veriyi açıp durmuşlar habersiz. Ayın 30unda yenileniyor.

24 Nisan menü
Sabah
Bir adet haşlanmış yumurta, ıspanaklı kıymalı yumurta, 4yk,3 lokma tereyağlı bal kipritkutusu peynir, 4 adet kızartılmış patates,bir dilim ekmek bol salata
Öğle
Bir avuç fıstık, 3 adet incir,4 adet yeni dünya
Ara
5 yk makarna bi avuç çekirdek

Aksam
Haşlama tavuk,2 büt ve kanat
2 litre su

24 nisan spor listesi
1.edebiye006
400 bölgesel. 80 p.
15 dk leslie. 15 p.
TOPLAM 95 P.

2.tomrs
1 saat yürüyüş 15 dk spor aletleri
60p+45=105 puan

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

24 nisan menü

Sabah
1 kase muzlu yulaf lapasi

Öğle 1 kase mercimek corbasi
1 tabak yesil fasulye
1 kase yogurt

Ara 1 avuc cig kuruyemis

Akşam
1 tabak kuru fasulye
3 kasik pirinc pilavi
Salata

Günaydın kızlar haydi herkes bu gün mutlaka 2 mil leslie veya 30 dk yürüyüş yapsın enn azzzzz haydi bahar geldi havalar güzelleşti canlanınnnn

24 nisan menü

Sabah
1 kase muzlu yulaf lapasi

Öğle 1 kase mercimek corbasi
2 tabak yesil fasulye
1 kase yogurt

Ara 1 avuc cig kuruyemis

Akşam
1 tabak kuru fasulye
3 kasik pirinc pilavi
Salata
2 tabak yeşil fasulye
Ben de fasulye yemeye başlayınca kendimi durduramıyorum ayy canım çekti gidip yapayım

Günaydın kızlar haydi herkes bu gün mutlaka 2 mil leslie veya 30 dk yürüyüş yapsın enn azzzzz haydi bahar geldi havalar güzelleşti canlanınnnn
Günaydın bir haftadır yuruyus yapamıyorum ve kilo vermem durdu. Once dugun vardi simdi Egitim var . duzen bozuldu resmen. Su anda uyukluyorum egitimde.

Geçmiş olsun canım

havalar iyice ısındı kızlar.yaz geldi ve ben hedefi tutramicam.65 diyordum ya bayram içineşim askere gittikten sonra düzenim daha iyi oturacak eminimdün tok olmama rağmen tartıldım tartıya çıkarken titreye titreye çıktım ama korktuğum gibi değil.cumaya eksiyle geliyorum inşallahhama bayram hedefi için çok üzülüyorumbugünden itibaren elimden geleni yapacam inşallah.eşimde daha iyice gibi.abilerim konuştu onunla ondan sonra daha rahatladı.artık kendine bişey yapmasından bile çok korkuyordumhedefi eşimin dağıtıma geleceği zaman için koyuyorum bayramdan 15 gün sonra falan gelir heralde

Canım sende artık bildim yap menü yaz spor yaz herşeyin düzene girsin artık. Bahsettiğin sıkıntılar düşünmeden olmuyor ama düşündükçede düzelmiyor. Kendine bak biraz o eve sen lazımsın. Artık senden bildirim bekliyorum haberin olsun

kızlar bu arada dün babam hayattayken birlikte çektirdiğimiz bir resimi gördüm abimgilde.o resim yoktu bende.ben bir ara diyete girmiştim sıkıydı baya.abowwwwww incecik olmuşum 60 varımdır.ne göbek var ne kollar üst taraf bile incecikkendime şok oldum.ben o halime dönecem yine.çokk imrendim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…