- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Aynı yaştayııız. Ama sen çok zayıfsın ya darısı başıma. Ne okuyorsunİstanbul üniversitede okuyorum yaş 20.. sen:)
Mühendislik okuyorum sen ne okuyorsunn. 84den 65e inmissin kiz sen verirsin hepsiniiiAynı yaştayııız. Ama sen çok zayıfsın ya darısı başıma. Ne okuyorsun
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versinKızlar hepinizden özür diliyorum. İstanbul'da yalnız yaşayan 93 yaşında dedem var. Bir kaç gündür rahatsızdı, iyice yemeden içmeden kesilmiş. Yarın öğlen uçağıyla ufaklikla beraber gidiyoruz. Dönüş biletimi almadım. İnşallah bir kaç güne iyileşir ve geri dönerim. Mobil verinin kotasını çocuklar doldurmuş sağolsunlar. Evin interneti yavaslayinca mobil veriyi açıp durmuşlar habersiz. Ayın 30unda yenileniyor.
2 tabak yeşil fasulye24 nisan menü
Sabah
1 kase muzlu yulaf lapasi
Öğle 1 kase mercimek corbasi
2 tabak yesil fasulye
1 kase yogurt
Ara 1 avuc cig kuruyemis
Akşam
1 tabak kuru fasulye
3 kasik pirinc pilavi
Salata
Günaydın bir haftadır yuruyus yapamıyorum ve kilo vermem durdu. Once dugun vardi simdi Egitim var . duzen bozuldu resmen. Su anda uyukluyorum egitimde.Günaydın kızlar haydi herkes bu gün mutlaka 2 mil leslie veya 30 dk yürüyüş yapsın enn azzzzz haydi bahar geldi havalar güzelleşti canlanınnnn
Ben onu yanlis yazmisim ya 1 olacak :))2 tabak yeşil fasulye
Ben de fasulye yemeye başlayınca kendimi durduramıyorumayy canım çekti gidip yapayım
Geçmiş olsun canımKızlar hepinizden özür diliyorum. İstanbul'da yalnız yaşayan 93 yaşında dedem var. Bir kaç gündür rahatsızdı, iyice yemeden içmeden kesilmiş. Yarın öğlen uçağıyla ufaklikla beraber gidiyoruz. Dönüş biletimi almadım. İnşallah bir kaç güne iyileşir ve geri dönerim. Mobil verinin kotasını çocuklar doldurmuş sağolsunlar. Evin interneti yavaslayinca mobil veriyi açıp durmuşlar habersiz. Ayın 30unda yenileniyor.
Ben önlisans mezunuyum diyaliz teknikerliği. Yok sıkıldım kuzum ya artıkMühendislik okuyorum sen ne okuyorsunn. 84den 65e inmissin kiz sen verirsin hepsiniii
Günaydııınnlaaarrgünaydın kızlar
Alışamadık daha bahar havalarına hepimiz aynıyız yaKızlar bu hafta ustumde ölü topragi var acaip yorgunum hep uyukluyorum.
Canım sende artık bildim yap menü yaz spor yaz herşeyin düzene girsin artık. Bahsettiğin sıkıntılar düşünmeden olmuyor ama düşündükçede düzelmiyor. Kendine bak biraz o eve sen lazımsın. Artık senden bildirim bekliyorum haberin olsunhavalar iyice ısındı kızlar.yaz geldi ve ben hedefi tutramicam.65 diyordum ya bayram içineşim askere gittikten sonra düzenim daha iyi oturacak eminim dün tok olmama rağmen tartıldım tartıya çıkarken titreye titreye çıktım ama korktuğum gibi değil.cumaya eksiyle geliyorum inşallahh ama bayram hedefi için çok üzülüyorum bugünden itibaren elimden geleni yapacam inşallah.eşimde daha iyice gibi.abilerim konuştu onunla ondan sonra daha rahatladı.artık kendine bişey yapmasından bile çok korkuyordum hedefi eşimin dağıtıma geleceği zaman için koyuyorum bayramdan 15 gün sonra falan gelir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?