Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Açlık otunun tüketimde 2 yöntemi bulunmaktadır.

Malzemeler

• 10-12 yaprak açlık otu
  • 1 cezve su
Her iki yöntemde de açlık otuyla hazırlayacağınız çay yatmadan önce ve 12 saat sonra tüketilmesi gerekmektedir. İlk uygulayacağınız yöntemde 10-12 yaprak açlık otu ve bir cezve su 1-2 dakika kaynatılarak içilir. İkinci uygulamasında ise yine 1 cezve suyun içine aynı miktar açlık otu konularak 5-6 dakika bekletilir ve sonra tüketilebilir.

Açlık Otunun Faydaları Nelerdir?
  • Vücutta oluşan yağları çözer ve yeniden oluşmasını engeller
  • Tokluk hissi vererek kilo vermede yardımcıdır.
  • Mide rahatsızlıklarına iyi gelir.
  • Metabolizmayı hızlandırması sebebiyle kabızlık sorununu ortadan kaldırır. Açlık otu doğal müshil olarak da bilinen bir bitkidir.
  • Tansiyonu düzenleyici etkisi vardır özellikle yüksek tansiyonu olan hastalara önerilmektedir.
  • Böbrek kumu döken hastalar için dökmeyi kolaylaştırıcı bir bitkidir.
  • Bağırsak parazitlerini önleyici etkisi vardır.
Açlık Otunun Zararı Var Mı?
Açlık otunun bazı hastalarda ishale yol açtığı görülmüştür. Bilinen herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Ancak metabolizmayı ve bağırsakları çok hızlı çalıştırması nedeniyle fazla tüketilmemesi gerekir. İshal olmak istemeyen kişilerin bu otu çok fazla tüketmemesi tavsiye edilmektedir.

Hazırlayacağınız bu çay sayesinde hiç bir kimyasal maddeye maruz kalmadan tamamen doğal yöntemlerle kilo verebilirsiniz. Kilo vermenin yanında bir çok yararı olduğu da aşikar.

Nereden bulabilirim?

Açlık otunu aktarlardan kolaylıkla bulabilirsiniz. Halk arasında devegözü ve aşrık otu olarak da bilindiğini unutmayalım
yıne bu sıteden aldım
ALINTIDIR

YAĞ YAKIMINI HIZLANDIRMAK İÇİN BU BESİNLERDEN YARDIM ALIN

Keten tohumu
Soya fasulyesi
Kırmızı biber
Esmer pirinç
Mercimek
Zeytinyağı
Portakal
Greyfurt
Zencefil
Ananas
Yeşil çay
Ceviz
Sirke
Bal
Süt

* Bir bardak suya katacağınız yarım limon suyu, vücudunuzun yağ deposundaki yağ asitlerini çözmeye yardımcı olarak daha enerjik olmanızı sağlar.

Via: http://www.hurriyet.com.tr/amp/kelebek/saglik/daha-hizli-yag-yakmak-mumkun-40291336

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım .
İyiyim bende çok şükür ,zayıflamaya devam
Sen nasılsın ne buralardasın ,ne benim birikim topiğimde sır oldun kız.
Ben bazı özel sebeplerden dolayı az girebiliyorum canım birikim de duman oldu yapamıyorum onun için giresim de gelmiyor
gulenyuzumsunsen iyi diyelim iyi olsun sende iyisin insallah
Rabbim her zaman iyi etsin canım herşey gönlüne göre en hayırlısından olsun
Geçen ben de senin sayfanı inceledim bir yerlere giriyorsan ceee yapıp karşına çıkacaktım eski günleri özledim
Nasılsın
Çocuklar iyidir inşallah
Kk ya girdiğimde burdan başka bir yere girmiyorum canım bende özledim valla sohbetleri ama uzak kaldım malesef çocuklar da iyi şükür idare ediyoruz . Senin kilo durumları nasıl çocuklarında iyiler mi ?

Çok şükür iyiyiz canım
Kilo durumum iyi değil malesef 3-4 kilo artıdayım

Aldım malesef
69 ile mezun oldum şimdi 73 civarında geziniyorum sıksam veririm de işte motive olamıyorum bir türlü

Aldım malesef
69 ile mezun oldum şimdi 73 civarında geziniyorum sıksam veririm de işte motive olamıyorum bir türlü
toparlarsan çabucak verirsin canım ya bir kaç kilo almışsın öyle çok değil.ki emzirmeyi bırakmışsın çok normal.sen topla kendini buraya daha zaman ayır elinden geldiğince daha motive olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…