AAAA çıktı mı yapraklar
günaydın canımm.bahar yorgunluğuyla uyanıyorum ama hepsi türk kahvesini içene kadarGünaydın hanımlar. Nasılsınuz bakalım?
Aynı bende öyle sade Türk kahvesi yaptım ayıklayım diye evde çok iş var. Ortanca kızımın da bugün gösterisi var koşturmaca banagünaydın canımm.bahar yorgunluğuyla uyanıyorum ama hepsi türk kahvesini içene kadar
O nasıl bişey ki ne ise yarıyoraçlık otuna başladım bu arada canlar
ne güzeldir izlemesiAynı bende öyle sade Türk kahvesi yaptım ayıklayım diye evde çok iş var. Ortanca kızımın da bugün gösterisi var koşturmaca bana
Ben bazı özel sebeplerden dolayı az girebiliyorum canım birikim de duman olduHoşgeldin canım .
İyiyim bende çok şükür ,zayıflamaya devam
Sen nasılsın ne buralardasın ,ne benim birikim topiğimde sır oldun kız.
Rabbim her zaman iyi etsin canım herşey gönlüne göre en hayırlısından olsun
Kk ya girdiğimde burdan başka bir yere girmiyorum canım bende özledim valla sohbetleri ama uzak kaldım malesef çocuklar da iyi şükür idare ediyoruz . Senin kilo durumları nasıl çocuklarında iyiler mi ?Geçen ben de senin sayfanı inceledim bir yerlere giriyorsan ceee yapıp karşına çıkacaktım eski günleri özledim
Nasılsın
Çocuklar iyidir inşallah
ne güzeldir izlemesiolsun tatlı koşuşturmaca bu
Çok şükür iyiyiz canımBen bazı özel sebeplerden dolayı az girebiliyorum canım birikim de duman olduyapamıyorum onun için giresim de gelmiyor
Rabbim her zaman iyi etsin canım herşey gönlüne göre en hayırlısından olsun
Kk ya girdiğimde burdan başka bir yere girmiyorum canım bende özledim valla sohbetleri ama uzak kaldım malesef çocuklar da iyi şükür idare ediyoruz . Senin kilo durumları nasıl çocuklarında iyiler mi ?
evet canım benim o zamanlar tek derdim kiloydu düşünüyorum da annem sağlıklıydı eşimin işleri iyiydi.maddi sıkıntım yoktu.o yüzden odaklandığımı düşünüyorum.ama ipin ucunu da bırakınca bize zarar oluyor.gel tekrar başlayalım canım.sende daha sık katıl.benim de eşim askere gidiyor haftaya cuma yolcu.sonrasında daha da aktif olurum.6 lı rakamları görmek istiyorum artıksen aldın mı kilo yoksa iştahın açık diye tedirgin mi oldun
evliyim 1 buçuk yaşında oğlum var.28 yaşındayım.gbt gibi olduÖyle çok şükür tatlı telaşeler bunlar. Sen evli misin var mı çocuk çocuk
toparlarsan çabucak verirsin canım ya bir kaç kilo almışsın öyle çok değil.ki emzirmeyi bırakmışsın çok normal.sen topla kendini buraya daha zaman ayır elinden geldiğince daha motive olursun.Aldım malesef
69 ile mezun oldum şimdi 73 civarında geziniyorum sıksam veririm de işte motive olamıyorum bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?