- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
25.04.2018 çarşamba
Sabah 11.00
2yumurtalı salata maydanoz yesil soğanlı
2küçük salatalık
3zeytin
Yarım etimek
1çk bal
1çk tereyağı
4-5 keçi peyniri
1avuç erik
3küçük fincan çay
Öğle 17.00
4top kadar dondurma
Akşam 19.30
3yk taze fasulye kavurması
1etimek
1 avuç soslu mısır
2 salatalık
2 küçük fincan çay
Valla kutu yedimde ne kadar yedim bilmiyoruum. Çok yedim ama. Dediklerini yapıcam söz dinlicem4 top dondurma nedir yahu
Soslu mısır da cısss
Yarın sıfır karbonhidrat sıfır tuz bol su tüketimi bekliyorum. Saat 22:00 den sonra sıvı alımını da bitiriyorsun. Ve 22 den önce mutlaka yeşil çay içiyorsun. Evde varsa bir iki de kiraz sapı at. Hadi bakalım cumaya güzel sonuçlar alalım
Haftada 2 kere 2 top maraş dondurması yiyebilirsin canım. Hazırlardan uzak dur. Yaparsın sen yolun yarısını geçtin başladığın yerdrn çok ilerledinValla kutu yedimde ne kadar yedim bilmiyoruum. Çok yedim ama. Dediklerini yapıcam söz dinlicem
Ben de taze fasulye yedim ama baya abartılı yedim nefes alamıyorum şimdikahvaltı
tereyağında sucuklu 2 yumurta
11 zeytin
3 çeri domates
bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir
yanında süt
öglen
Şekersiz Türk kahvesi+ minik çikolata
Akşam
Taze fasülye yemegi
2dilim kiymali borek
Spor bugun yok yarin var
evet canım benim o zamanlar tek derdim kiloydu düşünüyorum da annem sağlıklıydı eşimin işleri iyiydi.maddi sıkıntım yoktu.o yüzden odaklandığımı düşünüyorum.ama ipin ucunu da bırakınca bize zarar oluyor.gel tekrar başlayalım canım.sende daha sık katıl.benim de eşim askere gidiyor haftaya cuma yolcu.sonrasında daha da aktif olurum.6 lı rakamları görmek istiyorum artıkGeçen sene bu zamanlar ne asılıyorduk Asya
ne gayretliydik arada girip okuyorum o sayfaları
Yavruyu sütten kestim ama aynı iştah yiyorum benim kilo almamam lazım off ya
bence de üşenme canım git mis gibi yap sporunuKahvaltidan sonra okula gitmeden spora gitmeyi düşünüyorum üşenmemeliyim yapmaliyim
Motive olmak icin instagramdan fitness yapan kizlara bakayimbence de üşenme canım git mis gibi yap sporunu
yapacam bende inşallahhMotive olmak icin instagramdan fitness yapan kizlara bakayimsen de bugün spor veya yürüyüş yap canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?