Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

25.04.2018 çarşamba

Sabah 11.00
2yumurtalı salata maydanoz yesil soğanlı
2küçük salatalık
3zeytin
Yarım etimek
1çk bal
1çk tereyağı
4-5 keçi peyniri
1avuç erik
3küçük fincan çay

Öğle 17.00
4top kadar dondurma

Akşam 19.30
3yk taze fasulye kavurması
1etimek
1 avuç soslu mısır
2 salatalık
2 küçük fincan çay

4 top dondurma nedir yahu
Soslu mısır da cısss
Yarın sıfır karbonhidrat sıfır tuz bol su tüketimi bekliyorum. Saat 22:00 den sonra sıvı alımını da bitiriyorsun. Ve 22 den önce mutlaka yeşil çay içiyorsun. Evde varsa bir iki de kiraz sapı at. Hadi bakalım cumaya güzel sonuçlar alalım

Valla kutu yedimde ne kadar yedim bilmiyoruum. Çok yedim ama. Dediklerini yapıcam söz dinlicem

kahvaltı
tereyağında sucuklu 2 yumurta
11 zeytin
3 çeri domates
bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir
yanında süt

öglen
Şekersiz Türk kahvesi+ minik çikolata

Akşam
Taze fasülye yemegi
2dilim kiymali borek

Spor bugun yok yarin var

Valla kutu yedimde ne kadar yedim bilmiyoruum. Çok yedim ama. Dediklerini yapıcam söz dinlicem
Haftada 2 kere 2 top maraş dondurması yiyebilirsin canım. Hazırlardan uzak dur. Yaparsın sen yolun yarısını geçtin başladığın yerdrn çok ilerledin iki gün bozuldu diye karalar bağlama hemen

Ben de taze fasulye yedim ama baya abartılı yedim nefes alamıyorum şimdi

Gunaydın kızlar nasılsınız. Ben uzun zamandır ilkkez deliksiz uyudum esim ilgilendi kızımla ben de oyle derin uyumuşum ki özlemişim cani sağolsun ama.. sabahlari ac karna sirkeli su iciyordum 3 gundur mide bulantisi yaptigi icin limonlu suya gectim bugun.

25 nisan menu

Sabah
1 bardak sut
1 adet karisik tost ( tam bugday ekmegi)

Öğle
1 kase ezogelin corbasi
1 tabak zeytinyağlı brokoli

Ara 1 avuc cig kuruyemis
1 bardak nescafe 2si birarada

Akşam
1 kase tutmac (yogurtlu eristeli soguk olarak)

Aksam 7 8 erik

25 Nisan menü
Haşlanmış yumurta, kıymalı yumurta iki adet ( köy yumurtası), kipritkutusu peynir, bol salata
Öğlen

Kıymalı makarna 5yk
Ara

Bir avuç fıstık, 3 adet ceviz, 3 sert incir
Aksam
5yk pirinç pilav tavuklu, nohut yemegi yarım kase,bol salata, 3 yeniden,4 çilek
3 litre su

Günaydın kizlar, sanırım spor yazilmamis

25 Nisan spor listesi

bulutungokyuzu

1.tomrs
1saat yürüyüş 60p
15dk park aletleri 15*3 45p
Toplam 105 puan

Geçen sene bu zamanlar ne asılıyorduk Asya
ne gayretliydik arada girip okuyorum o sayfaları
Yavruyu sütten kestim ama aynı iştah yiyorum benim kilo almamam lazım off ya
evet canım benim o zamanlar tek derdim kiloydu düşünüyorum da annem sağlıklıydı eşimin işleri iyiydi.maddi sıkıntım yoktu.o yüzden odaklandığımı düşünüyorum.ama ipin ucunu da bırakınca bize zarar oluyor.gel tekrar başlayalım canım.sende daha sık katıl.benim de eşim askere gidiyor haftaya cuma yolcu.sonrasında daha da aktif olurum.6 lı rakamları görmek istiyorum artıksen aldın mı kilo yoksa iştahın açık diye tedirgin mi oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…