- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Geçen sene bu zamanlar ne asılıyorduk Asyahavalar iyice ısınıyor kızlar asılmamız lazım
Yaaa gel senin üzerine bi oturayım gör nasıl oluyormuş yarış deseydinŞeker yüklemesi yaptırmadım da açlık 77 tokluk 92 çıkmıştı. Benim kilo yemekten ziyade hareketsizlikten oldu canım yabi ara düşük tehlikem olunca yattım ondan sonra kilo almaya başladım zaten şimdi de mümkün olduğunca hareket etmeye çalışıyorum.
Az önce eşim video izliyo dünyanın en büyük kalçalı kadını rekoru elinde tutmak için günde 5000 kalori alıyomuş bunla yarışırsın diyo bana
En büyük 9 ortanca 8 yaşında. En küçük 18 aylık.Maaşallah ne guzel kalabalık aile benimde hayalim. yaşları nasıl ki ben de birleştirp üçlemeyi düsünüyorum şimdi bir tane bebişim var 1 er 2 şer yaş arayla 3 tane olsa pes pese buyurler diyorum yaş ta geciyor 29 hızlandırılmış doğumla
Normal olabilir her gün tartılma haftada bir yeter.Benim iki gündür kilomda değişiklik yok
Abarttığım bişey de yok
Afiyet olsun. Saatlerini de yazarsan daha net anlaşılır canım. yaptın mı spor.Bugün ki menü sabah aç karına ılık limonlu su.
Kahvaltı
Domates salatalık bir haşlanmış yumurta 2 dilim köy ekmeği 3 acı sivri biber zeytin 2 dilim peynir 1 kupa yeşil çay
Ara 1 bardak çay.
Öğle
2 dilim ekmek az çorba az türlü semiz otu salatası
Ara
3 erik
Akşam
Çorba 2 yemek kaşığı ıspanak 1 dilim ekmek. Bugün yemekten önce tek kaçamak 1 adet çikolata ;(
Su 1 litre içtim yatana kadar da yarım litre daha içerim. Bugünlük bu kadar kızlar. Spor olarak 1 mil yürüyüş ve 10 dk cardio yapacağım yemeği sindirince.
ayy valla bacı yeni çark etti bendeşimdi göbeği düşünme bacı sen sağlıklı beslen bebeği düşün.
Hadi toparlan artık aaaaGeçen sene bu zamanlar ne asılıyorduk Asya
ne gayretliydik arada girip okuyorum o sayfaları
Yavruyu sütten kestim ama aynı iştah yiyorum benim kilo almamam lazım off ya
Yaaa gel senin üzerine bi oturayım gör nasıl oluyormuş yarış deseydin
En büyük 9 ortanca 8 yaşında. En küçük 18 aylık.
8 haftalık hamileyim.
Normal olabilir her gün tartılma haftada bir yeter.
Afiyet olsun. Saatlerini de yazarsan daha net anlaşılır canım. yaptın mı spor.
Hadi toparlan artık aaaa
AAAA çıktı mı yapraklarSPOR yapamadım yaprak toplamıştım onlarla uğraştım. Yarın saatlerle yazarın o zaman inşallah
Canım işe gidiyorum :))karamelli_turta cığım neden beğenip kaçıyorsun gel muhabbet edelim. Menü paylaştın mı sen ?
Kolay gelsin canım. Tüh ya yapılıt belki hemen harcama paraCanım işe gidiyorum :))
O yüzden beğenip kaçıyorum yanlış anlaşılmasın
Çamaşır makinem bozuldu kuzum para harcicam yinemoralim bozuldu
AFiyet olsun iyi düzenin bozulmuyor nöbetlerde maşallah kuzum sana25 Nisan menüsü ;
Akşam 18.30;1 biber dolma
1 kase yoğurt
Ara21.00;duble sade türk kahvesi
Sade soda
4 minnacık çikolata
Ara 01.30;6 çiğ badem
Form çayı
03.30 kahvaltı ;1 kase çorba
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
05.30;2 küçük nektari
2,5 lt su
Hahha servis çağırdım yarın, 4'ten önce gelmeyin açmam kapıyı didimKolay gelsin canım. Tüh ya yapılıt belki hemen harcama para
İyi demişsin dinlen tabiiHahha servis çağırdım yarın, 4'ten önce gelmeyin açmam kapıyı didim
Uyuycim dedim
Biraz bozuluyor galiba canım ekmek hiç aramıyorum da sevdiğim çikolatayı çok canım istiyor.. Bir de bu hafta kilom hiç eksilmedi..AFiyet olsun iyi düzenin bozulmuyor nöbetlerde maşallah kuzum sana
Olur arada öyle. Gece uykusuz kaldığım zaöan ben de tatlı krizine giriyorumBiraz bozuluyor galiba canım ekmek hiç aramıyorum da sevdiğim çikolatayı çok canım istiyor.. Bir de bu hafta kilom hiç eksilmedi..
Ben ara öğün yapamıyorum yedikçe yiyesim geliyor iki öğün iyi geliyor bana.Ara öğünleri de hiç atlamıyorum oysa ki .
Ben normaldede çok tutumluyum çalışmamama rağmen. İşe girsem hemen size katılıcam. Mutlaka sizden öpreneceklerim olcaktır.Umarım kendine uygun bir iş bulursun cnm.
Ne okudun, hangi sektörde iş arıyorsun?
İşe başlar başlamaz birikimi aşılicam sana
Ağaç yaşken eğilsin ,ben 30 dan sonra öğrendim . Ne kadar erken o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?