Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

heyyyy millett nerdesiniz yaa.ayy miskinlik çöktü herkese ya bizim kaptan yardımcımız nerde

kızlar dolma var akşama.sütkardeşim yapmış getirdi.eşim bir kaç gün yok ki diyim o yesin.çöpe de günah yani nimet dökülmez.akşama bir iki tane yesem.kalorisi çok mu acama nette baktım 200 kalori 1 dolmazeytinyağlı

Bana yolla ben yerim
Oğlana yedir 2 tane de sen ye tamam

Hiç kaloriden anlamıyorum canım. Ama ben yiyorum meşhurdu benim dolmalarım bi ara yasaklamışlardı bana dolma yapmayı takımdakiler
hadi ya gerçekten miben sırf dayanamam yerim diye yapmıyorum eve.şimdi kardeşceğizim getirmiş.eşim olsa hiç problem olmazdı sağolsun dipsiz kuyu gibi yer yer kilo almaz

anammm bu takıma sopa şart kimse uğramıyorr

hadi ya gerçekten miben sırf dayanamam yerim diye yapmıyorum eve.şimdi kardeşceğizim getirmiş.eşim olsa hiç problem olmazdı sağolsun dipsiz kuyu gibi yer yer kilo almaz
Benim eşim de öyle maalesef. Bence yoğurtla ye iki tane bişey olmaz

İci pilav ya o sorun bence. Cok gece kalmadan ye o zaman. Yaninda da karbonhidrat olmasin ama protein agirlikli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…