eveeeeeetttKizlar yaz geliyo hepimizin fit olmasi lazim
benimde tutuyor arada.karanlık sessiz bir ortamda uyumaya bak biraz.uyanınca bir çay geçer sonraBenim migrenim tuttu çok fena başım ağrıyor kesip atasın var kafamı
Uyumak mı o ne ki hem de gündüz vaktibenimde tutuyor arada.karanlık sessiz bir ortamda uyumaya bak biraz.uyanınca bir çay geçer sonra
Elifin sorunları varmış telefonu da bozulmuş. Edebiye ayrılmış.heyyyy millett nerdesiniz yaa.ayy miskinlik çöktü herkeseya bizim kaptan yardımcımız nerde
nee ayrılmış mı nedenElifin sorunları varmış telefonu da bozulmuş. Edebiye ayrılmış.
Bana yolla ben yerimkızlar dolma var akşama.sütkardeşim yapmış getirdi.eşim bir kaç gün yok ki diyim o yesin.çöpe de günah yani nimet dökülmez.akşama bir iki tane yesem.kalorisi çok mu acama nette baktım 200 kalori 1 dolmazeytinyağlı
Ben kızmıştım ondan herhalde bilmiyorumnee ayrılmış mı neden
uyuyabilsen keşke birebir migreneUyumak mı o ne ki hem de gündüz vakti
Ben uyuyunca dünyanın dengesi bozuluyoruyuyabilsen keşke birebir migrene
Bana yolla ben yerim
Oğlana yedir 2 tane de sen ye tamam
Ben uyuyunca dünyanın dengesi bozuluyor
Hiç kaloriden anlamıyorum canım. Ama ben yiyorum meşhurdu benim dolmalarım bi ara yasaklamışlardı bana dolma yapmayı takımdakilerşaştım dolmayla.kız nette ki gibi 200 kal falan değil dimi
yok ya ondan değildir heralde.ayy çok üzüldümm yaaBen kızmıştım ondan herhalde bilmiyorum
Hiç kaloriden anlamıyorum canım. Ama ben yiyorum meşhurdu benim dolmalarım bi ara yasaklamışlardı bana dolma yapmayı takımdakiler
Benim eşim de öyle maalesef. Bence yoğurtla ye iki tane bişey olmazhadi ya gerçekten mi ben sırf dayanamam yerim diye yapmıyorum eve.şimdi kardeşceğizim getirmiş.eşim olsa hiç problem olmazdı sağolsun dipsiz kuyu gibi yer yer kilo almaz
İci pilav ya o sorun bence. Cok gece kalmadan ye o zaman. Yaninda da karbonhidrat olmasin ama protein agirlikli olsun.kızlar dolma var akşama.sütkardeşim yapmış getirdi.eşim bir kaç gün yok ki diyim o yesin.çöpe de günah yani nimet dökülmez.akşama bir iki tane yesem.kalorisi çok mu acama nette baktım 200 kalori 1 dolmazeytinyağlı
anammm bu takıma sopa şart kimse uğramıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?