Afiyet olsun canım ohh miss kolay gelsinŞekersiz Türk kahvesiyle başladım güne. Kızlar uyuyor daha kahvaltı yapmadım sarma satacağım bugün çok az yemem lazım ;(
Ben tartilmayi unuttum bu sabah***12. Takım 567. Etap***
bulutungokyuzu (64,6/
compeng (65.4/65.4/ sabit
elifff_9595(67,6///)
Edebiye 006(77,1///)
karamelli_turta(54,7/
tomrs (71,5/ 71,4/0,1/0,14
Yeni Üyeler
afatmas (82,5/
BalYapanSinek (bk: /gnc:
bi-zuzu (bk: /gnc: )
naznaz16 (bk:70,7 /gnc:69,8)
cilekgibi (bk: /gnc
İzinli Ve Mezunlar
asya_01 (79,1 /
Florence_N (73.1/
Yarın sabah mutlaka tartıl canım başlangıç kilon olarak kaydedelim. Zayıflayınca karne veriliyor verdiğin her gr önemliBen tartilmayi unuttum bu sabahdisardayim simdi.
Kahvalti 1 haslanmis yumurta 11 zeytin ve sekersiz cay ile basladik (kahvaltida biraz aceleye geldi ama olsun yumurta tok tutuyor)
Afiyet olsun canım ohh miss kolay gelsin
Benim hiç öyle meraklarım yok ya. Eski evimde bahçede asma vardı hiç toplayıp sarmadımZ kayınvalidem toplar sarar getirirdi. Kocaman bahöesi vardı bir maydanoz marul ekmişliğim yok. Kiraz elma kayısı erik şeftali ağaçları vardı kiraz hariç inip koparıp yemedim. Bahçe demek börtü böcek demek banaDalındab koparıp sarması gibi yok canımdikkat etmek lazım bakalım regl sonrası daha hızlı olacak diye düşünüyorum şimdi suda varsa vücutta
Benim hiç öyle meraklarım yok ya. Eski evimde bahçede asma vardı hiç toplayıp sarmadımZ kayınvalidem toplar sarar getirirdi. Kocaman bahöesi vardı bir maydanoz marul ekmişliğim yok. Kiraz elma kayısı erik şeftali ağaçları vardı kiraz hariç inip koparıp yemedim. Bahçe demek börtü böcek demek bana
Evet bi de o sorun var allah kolaylık versin canım.Benimde bahçem var ama dediğin gibi merakım yok. Ama yaprak toplayıp sarmayı seviyor elimde yavaş ama olsun. Kızlarmda çok seviyor o sebeple. Ama mesela bahçeden dolayı ev camlar sürekli toz ;(
merhaba kızlarrbugün yürüyüş yapıp ter atmak istiyorum da ancak paşa yatınca şimdi evi toparlicam bulaşık bugünlük yeter.yalnız spor yapacağım için öğlen hafif bişeyler yicem yoksa saldırıyorum.saçma sapan şeyler yiyorum
SüperOldu mu ki))
Oooo 1 kilo süper***12. Takım 567. Etap***
bulutungokyuzu (64,6/
compeng (65.4/
elifff_9595(67,6///)
Edebiye 006(77,1///)
karamelli_turta(54,7/
tomrs (71,5/ 71,4/0,1/0,14
Yeni Üyeler
afatmas (82,5/
BalYapanSinek (bk: /gnc:
bi-zuzu (bk:66.7 /gnc:65.9)
naznaz16 (bk:70,7 /gnc:69,8)
cilekgibi (bk: /gnc
İzinli Ve Mezunlar
asya_01 (79,1 /gnc:78)
Florence_N (73.1/
Hayırlı cumalarGününüz hayır Cumamız mübarek olsun kızlar hayırlı cumalar
Hadi bakalım kim tutar seniiinBenim de bugün spor günüm 1 saat terlerim
Oooo 1 kilo süper
Hayırlı cumalar
Hadi bakalım kim tutar seniiin
Korkunun ecele faydası yok yaz hadiBeni görün şimdi ama taşlamayın çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?