abooo sıkmamı dersin ekmek hele aman AllahımmYazaydın bilirdik
Canım kaçamak yapsan da yaz sen yazdıkça daha az kaçamak yaptığını göreceksin
bir kaç kişi dışında katılım pek yok ya motive olamıyorlar benceHayırlısı bakalım sonuncuyuz kesinhiç nota bile almamıştık bu hafta nasıl böyle oldu
yaa yapmayın böyle.ters günde olabiliyoz bacı ya sıkıntılar stres bir yandan.düzenimiz bozulmasın hepimiz ne güzel anlaşıyoruz.orta yolu bulalım kızçeler lütfen yaaGörew ve sorumluluklarımı yerine getirmiyormuşum da ondan cnm... özür dilenene kadar yokum. Bulut zor durumda kalmasın diye kilomu yazdım.
Öyle bişey demedim ben sana özür dileyecek bişey yok. Bu gün kendi isteğiyle ayrıldı notuyla son kez listedesin. Başka takıma geçmek isteyen sendin.Görew ve sorumluluklarımı yerine getirmiyormuşum da ondan cnm... özür dilenene kadar yokum. Bulut zor durumda kalmasın diye kilomu yazdım.
Dikkat et canım tansiyon şeker iyice çürüğe çıkmaaa tansiyon mu yükseltiyorkendi kendimi infilak edecem zorla
Yazdığım bu. Bunu neresinden anladın anlamadım... Takımın toparlanması için bir uğraş ve sitemdi bu.Gerçekleri ve görünen şeyleri söylemediğinizde karşınıza çıkan tablo bu işte.1 hafta yoktum ve takımın geldiği hale gerçekten şaşırdım ve tepki verdim. Bunu anlamamakta ısrar ediyorsun inatla.Yeterince kırılacak şey yaşıyorum bir de buna ihtiyacım yok... Emeklerimi zayi eden sensin... Lider, yapıcı olur yıkıcı değil...Cidden şoklardayım ben ya noldu bu millete. Takım menülerimiz kısmına menümü koymaya gittim rezalet.... kimse menü paylaşmıyor sanırım artık... neden böyle oldu bu takım anlamadım. Cidden takım değiştirecem ya valla yazık.......... motivasyon sıfır ortada takım denen bir şey kalmamış cidden çok üzüldüm...
Hıı hıı sen 1 hafta yoksun diye bu hale geldi. Çok özür dilerim canım buyur topla hadi ben yokum....Yazdığım bu. Bunu neresinden anladın anlamadım... Takımın toparlanması için bir uğraş ve sitemdi bu.Gerçekleri ve görünen şeyleri söylemediğinizde karşınıza çıkan tablo bu işte.1 hafta yoktum ve takımın geldiği hale gerçekten şaşırdım ve tepki verdim. Bunu anlamamakta ısrar ediyorsun inatla.Yeterince kırılacak şey yaşıyorum bir de buna ihtiyacım yok... Emeklerimi zayi eden sensin... Lider, yapıcı olur yıkıcı değil...
Ayrıca topu başkalarına atma ne demek bunu biliyorum. Sen kendi üzerine düşeni yaptın mı ki millete laf ediyorsun demektir bu.ben öyle bir şey demedim diyerek bana yalancı muamelesi yaptığın için de ayrıca bir özür bekliyorum.
Son olarak takımda kilo vermem için destek olan herkese teşekkür ederim...
Benim yüzümden yaHayırlısı bakalım sonuncuyuz kesinhiç nota bile almamıştık bu hafta nasıl böyle oldu
Tabiki katılabilirsiniz..Mrb katilabilirmiyim grubunuza
Bende aynı,bir hafta sabit bir hafta ekside gidiyorum hep nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?