Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım kahve çok içme olurmu türk kahvesi iki fincan zaten en fazla. Çok mu seviyorsun

Ben varya dondurma sanki çok masum gibi sürekli dondurma yiyorum sürekl idediğim her gün bolca bu sevdandan vazgeç bulut

Sporlarımızıda bırda birbirimizin sporunu kopyalayıp yazıyoruz. Mesela ben yazdım benimkini kopyala altına adınla yaz ilk sayfadaki egzersiz puanlamalarına göre puanla bir başkasıda seninkini kopyalasın altına yazsın bu şekilde

Canım kahve çok içme olurmu türk kahvesi iki fincan zaten en fazla. Çok mu seviyorsun

Kahve aslında sabahları aç karına yağ yakımını hızlandırsın diye içiyorum. Diğerleri bugün sporda kahve günü yaptılar mecburiyetten diğeri de pastanın yanına. Yoksa en fazla günde 2 fincan içerim oda nadir.

Öğrenecek ne çık şeyimiz var bizim ya n)

Ay svet bende spordan önce içmeye çalışıyorum daha etkili oluyor canım akşımda bulunsun. Ay ben bile hiçbirşey bilmiyorum güya 9aydıe diyet yapıyorum

Ne dondurması bulutungokyuzu geçen hafta 100 gr verdin bu hafta aldın. Son şansın bı hafta diskalifiye olabilirsin. Takım 10. Oldu onuncu ONUNCU. Ne dondurması.

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
11 zeytin
Sekersiz cay
Öğlen
Köri soslu tavuklu ve misirli pilav
Yaninda Büyük ayran

Ara1

Orta türk kahvesi

Karamelli dondurma

Akşam
Şehriye corbasi
Nohut
Pilav
Yogurt

Ara2
Şekersiz türk kahvesi
Frambuazli cheesecake

10bin adım

Bugün diyetim biraz kötü gitti iştahlıydım ne yapayim

Hemen kalkıp 100 jumping jack yap yansınlar gitsinler Yapılışına YouTube dan bakabilirsin.

27 Nisan menü,
Akşam 17.30;1 porsiyon ciğer kavurma
Az patates

Ara 21.00;duble sade türk kahvesi

Ara 01.30;form çayı

Sözde kahvaltı 03.30;
1 kurabiye
Yarım dilim börek
Yarım dilim pasta

2,5 lt su

Ne bitmez ciğer yapmışsın turta. O 3:30dakiler olmasa belki sabit gelmezdin
Söylemesi ayıp çok seviyorum canım ya .
10 gündür yerlerdeyim .

Son aldığım tarçını bile beğenmedim .
O bile benim motivasyonumu düşürüyor .
Suya atıp içiyorum ya.
Detoks suyum bile berbattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…