Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tabiki katılabilirsiniz..
Kendinizi tanıtır mısınız ?
Boy kilo Vs ..
İlk sayfada kurallar var okuyarak başlayabilirsiniz
2 çocuk annesi 27 yaşında 91 kilo boy 1.64 4 aylık kızım 9 yaşında oglum var kendi imkanlarimla 5 kilo verdim oyle

Tabiki katılabilirsiniz..
Kendinizi tanıtır mısınız ?
Boy kilo Vs ..
İlk sayfada kurallar var okuyarak başlayabilirsiniz
Tabi tanitayim 27 yaşındayım 9 yaşında oglum 4 aylik da kızım var suan 91.1kg yum 1.64 boyum kuralları okudum öyle. .

Ben daha duş almaya fırsat bulamadım ama baya ter attım

Hoşgeldin canım
Hosbulduk kk de başarı hikayelerini okurken hep cuma zayiflama yarışması mezunu diye yazınca karar verdim heveslendim aslında 90 kilo ve üzerindekiler birlikte zayifliyordaydim orayı iptal mi etmem gerekiyor

Bugün menü
Sabah
09.30 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı
10.30 karışık tost

13.30Ara şekersiz Türk kahvesi ince bir dilim pasta

16.00 ara şekersiz Türk kahvesi

Akşam yemeği
Mercimek çorbası
1 yemek kaşığı bakla
1 kase yoğurt
5 turşu acı biber

Akşam arada çay ve kahve içerim şekersiz

Su 2 litre.
SPOR
50 squat
25 ten 3 set yarım ve tam mekik
3 tur step
1 tur zumba.

Kızlar eksik yanlış yaptığım birşey olursa yazın bana bulutungokyuzu

Hosbulduk kk de başarı hikayelerini okurken hep cuma zayiflama yarışması mezunu diye yazınca karar verdim heveslendim aslında 90 kilo ve üzerindekiler birlikte zayifliyordaydim orayı iptal mi etmem gerekiyor
Ordanda devam edebilirsin bildigim kadariyla canim :) kaptan bulutungokyuzu daha net cevaplar bu sorunu

Bende yeniyim canım bu hafta girdi merhaba acemi acemi takılırız güzel kilolar veririz inşallah

Tost derken nasil tost canim kepek ekmegine mi ? Pasta olmamis
Mesela sabah tost yediysen mercimek corbasi icmemen gerekirdi dengelemek icin :)pastayi soylemiyorim bile
Spor guzel

Bu takimdan degilim ama yorum yapmak istedim

Ohh bol sutun olsun canim :) ozaman emziridigin icin ara ogun mutlaka yemelisin. Spor yapiyo musun? Bize bi gunluk menunu yazabilir misin ? Mesela bugun neler yedin :)
Ara ogün mecburen yiyorum ama ağır şeyler yememeye dikkat ediyorum lesli plank squat yapıyorum tabi bugünkü yediklerimide yazayim
kah.1has.yumurta kk beyaz peynir dom.sal.sekersiz çay
ara sade turk kahvesi
öğlen yulaf sut tarcin bal pisirdim cilek dogradim yedim
yeşil çay bir fincan
aksam has.tuzsuz yağsız 5.6kasik makarna 3 kaşık yogurt 1 kase sebze corbasi 15 dk lesli 40:squat 40:duvar sınavı 45 sn plank 2 litre su

Ilk gun icin guzel menu canim. Ama makarnadan ve baldan vazgecsen daha cabukk gider kilolar.suyu arrtirabilirsin sutun azalmasjn diye. Aralarda hurma yiyebilirsin yine sut icin.

Tost derken nasil tost canim kepek ekmegine mi ? Pasta olmamis
Mesela sabah tost yediysen mercimek corbasi icmemen gerekirdi dengelemek icin :)pastayi soylemiyorim bile
Spor guzel

Bu takimdan degilim ama yorum yapmak istedim

Teşekkür ederim canım ne demek yorumlara her zaman açığım eksiği görüp saha fazla dikkat edeceğiz tabi ki. Pasta arkadaşın doğum günüydü kırmamak adına çok küçük dilim yedim. Tost normal tost ekmeği ama küçük olanlardan yedim. İnşallah yarın daha fazla dikkat eder dengelerim

Insallah canim :) afiyet olsun

Ilk gun icin guzel menu canim. Ama makarnadan ve baldan vazgecsen daha cabukk gider kilolar.suyu arrtirabilirsin sutun azalmasjn diye. Aralarda hurma yiyebilirsin yine sut icin.
Evet çaya şeker atmayi zor olsada bitirdim aynen suyu cogaltmaya calisiyorum hurmayida alicam aklimda süt için ..teşekkür ederim tavsiyelerin için canim

Evet çaya şeker atmayi zor olsada bitirdim aynen suyu cogaltmaya calisiyorum hurmayida alicam aklimda süt için ..teşekkür ederim tavsiyelerin için canim
Ben senelerdir cayi sekersiz icerim. Ve daha cok cay icmeye basladim tadina yeni vardim rica ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…