Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın kızlar akşam çok fena migrenim tuttu bakamadım hala ağrıyor siz de yazmamışsınız fazla sanırım. Çocuklara kahvaltı hazırlayıp bakacağım geçmişe
Günaydın çok geçmiş olsun

Günaydın hanımlar, sizi gördükçe gaza geliyorum, bende yürüyebilsem keşke, bebişi bırakamıyorum ki evde leslie yapayım bari dimi?
Evet evde leslie en iyisi bebek varken. Ya da sling/kanguru/bebek arabasına koyup çıkabilirsin eğer imkanın varsa, ben slinge koyar çıkardım hep. Tek çocuk ne güzel valla Çok çocuk çok zor.

Evet evde leslie en iyisi bebek varken. Ya da sling/kanguru/bebek arabasına koyup çıkabilirsin eğer imkanın varsa, ben slinge koyar çıkardım hep. Tek çocuk ne güzel valla Çok çocuk çok zor.

aynen öyle, birini slinge koysam diğerini bebek arabasına derken spor bana eziyete dönüşecek. bi de havalar soğudu üşür kuzular yazık kıyamam.

insan istesin yeter ki, bence halleder kendine o alanı.

aynen öyle, birini slinge koysam diğerini bebek arabasına derken spor bana eziyete dönüşecek. bi de havalar soğudu üşür kuzular yazık kıyamam.

insan istesin yeter ki, bence halleder kendine o alanı.
Tek sandım ben:) İkiyle zor evet dışarı çıkmak. Neyse evde bir şekil halledersin sen bebeler uyuduktan sonra. Ya da birine bırakma imkanın olur mu bilmiyorum o şekilde de günde 1 saatçik nefes alabilirsin belki.
Öyleymiş :)

Jillian diye bir kadın varmış, onu yapıyorlar gördüm diğer gruplarda hafiyelik yaparken Belki hep evde olanlar öyle bir şey deneyebilirler.
Jilian zor uzun zaman spor yapıp kondüsyon lazım ona.

İlk aşamada Leslie veya yürüyüş yeter. Zaten uzun zamandır spor yapan ne yapacağını bilir. Biz de yavaş yavaş çoğaltacağız. İki hafta Leslie veya yürüyüş

Öyle mi hiç bir fikrim yok, sadece mesajları okurken gördüm. Evde yapıldığı için dikkatimi çekti:) Başka basit programlar var mı acaba?
Bir ara ben NTC yapıyordum bak aklıma geldi, kendine göre programını seçebiliyorsun. Uygulaması var telefona yükleyip yapabiliyorsunuz.

Tunaydin gençler ayilmaya çalışıyorum. Kahvaltı bitti kahvemi içiyorum sonra bir dünya is var. Dün eşim izinli ydi sanki evde bomba patlamış toplamistim yatmadan önce yemek yemiş bir bardak bir yerde bir bardak bir yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…