Hayır yaa 69 olmasın en az 63 ol bu sefer. 69 dan sonra hiç emeklerine acımıyorsun biraz daha acı çekmen lazımtabiki listeye girmek motive ediyor tek motive kaynağım o hatta daha bir ay var diye öyle dedim
Benim hedefim 69 olsun
Günaydın çok geçmiş olsunGünaydın kızlarakşam çok fena migrenim tuttu bakamadım hala ağrıyor siz de yazmamışsınız fazla sanırım. Çocuklara kahvaltı hazırlayıp bakacağım geçmişe
Hareketsizlikten ölüyorum. Cocuklar bir dakika birakmiyor. Paso oturuyorum
Ben ayaklarıma çocuğu koyuyorum hop hop yapıyorum bacak çalışıyorumHareketsizlikten ölüyorum. Cocuklar bir dakika birakmiyor. Paso oturuyorum
Gecmis olsun canim.Günaydın kızlarakşam çok fena migrenim tuttu bakamadım hala ağrıyor siz de yazmamışsınız fazla sanırım. Çocuklara kahvaltı hazırlayıp bakacağım geçmişe
Ya cok alemsin. Benimkiler 16 kilocukBen ayaklarıma çocuğu koyuyorum hop hop yapıyorum bacak çalışıyorumtavsiye ederim
Teşekkürler, ben dün biraz girdim baktım topiğe. Takip etmek çok zor oluyor birden fazla topiği, o yüzden yazmadım :)Kitap Okuma Günlüğü
Anka asya_01 mavimli Su perisi86 @fantastikaaa Elifcig93 @Mavi95 @Cordelia_1605 G gunesli gunler @Kosantosbaa @zeyas @Seyyaray @cemrenil wendy @madamhd @gulenyuzumsunsen
Arkadaşlar hepinizi kitap topiğime beklerimmmEtiketlemeyi unutuuklarım varsa kusura bakmasın isteyen herkes gelebilir
Benim biri 11 biri 9 kiloYa cok alemsin. Benimkiler 16 kilocuk
Canim zor dimi kizimdan sonra ikinci cocuk fikrinden uzaklasmaya başladım çünkü çok yipraniyor insanHareketsizlikten ölüyorum. Cocuklar bir dakika birakmiyor. Paso oturuyorum
Evet evde leslie en iyisi bebek varken. Ya da sling/kanguru/bebek arabasına koyup çıkabilirsin eğer imkanın varsa, ben slinge koyar çıkardım hep. Tek çocuk ne güzel vallaGünaydın hanımlar, sizi gördükçe gaza geliyorum, bende yürüyebilsem keşke, bebişi bırakamıyorum ki evde leslie yapayım bari dimi?
Evet evde leslie en iyisi bebek varken. Ya da sling/kanguru/bebek arabasına koyup çıkabilirsin eğer imkanın varsa, ben slinge koyar çıkardım hep. Tek çocuk ne güzel vallaÇok çocuk çok zor.
Onda 2 daneEvet evde leslie en iyisi bebek varken. Ya da sling/kanguru/bebek arabasına koyup çıkabilirsin eğer imkanın varsa, ben slinge koyar çıkardım hep. Tek çocuk ne güzel vallaÇok çocuk çok zor.
Tek sandım ben:) İkiyle zor evet dışarı çıkmak. Neyse evde bir şekil halledersin sen bebeler uyuduktan sonra. Ya da birine bırakma imkanın olur mu bilmiyorum o şekilde de günde 1 saatçik nefes alabilirsin belki.aynen öyle, birini slinge koysam diğerini bebek arabasına derken spor bana eziyete dönüşecek. bi de havalar soğudu üşür kuzular yazık kıyamam.
insan istesin yeter ki, bence halleder kendine o alanı.
Öyleymiş :)Onda 2 dane
Jilian zor uzun zaman spor yapıp kondüsyon lazım ona.Jillian diye bir kadın varmış, onu yapıyorlar gördüm diğer gruplarda hafiyelik yaparkenBelki hep evde olanlar öyle bir şey deneyebilirler.
Öyle mi hiç bir fikrim yok, sadece mesajları okurken gördüm. Evde yapıldığı için dikkatimi çekti:) Başka basit programlar var mı acaba?Jilian zor uzun zaman spor yapıp kondüsyon lazım ona.
İlk aşamada Leslie veya yürüyüş yeter. Zaten uzun zamandır spor yapan ne yapacağını bilir. Biz de yavaş yavaş çoğaltacağız. İki hafta Leslie veya yürüyüş
Cnm okumayı çok severim, yani severdim. işe başladıktan sonra o da yalan oldu. Gelirim tabiki deKitap Okuma Günlüğü
Anka asya_01 mavimli Su perisi86 @fantastikaaa Elifcig93 @Mavi95 @Cordelia_1605 G gunesli gunler @Kosantosbaa @zeyas @Seyyaray @cemrenil wendy @madamhd @gulenyuzumsunsen
Arkadaşlar hepinizi kitap topiğime beklerimmmEtiketlemeyi unutuuklarım varsa kusura bakmasın isteyen herkes gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?