- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Ben onu yapmaya çalıştım ama çok zorlandım. Spora yeni başlayanlar için leslie ile başlayıp sonrasında jilian ile devam edilebilir....Jillian diye bir kadın varmış, onu yapıyorlar gördüm diğer gruplarda hafiyelik yaparkenBelki hep evde olanlar öyle bir şey deneyebilirler.
Squat girl e de bakabilirsin YouTube dan.Öyle mi hiç bir fikrim yok, sadece mesajları okurken gördüm. Evde yapıldığı için dikkatimi çekti:) Başka basit programlar var mı acaba?
Bir ara ben NTC yapıyordum bak aklıma geldi, kendine göre programını seçebiliyorsun. Uygulaması var telefona yükleyip yapabiliyorsunuz.
Buna bomba patlamış diyorsan gel bizim eve bak direk füze atmışlarTunaydin gençlerayilmaya çalışıyorum. Kahvaltı bitti kahvemi içiyorum sonra bir dünya is var. Dün eşim izinli ydi sanki evde bomba patlamış toplamistim yatmadan önce yemek yemiş bir bardak bir yerde bir bardak bir yerde
Bakayım dediklerine ama şimdi NTC'yi tekrar yükledim. Hatırladığım iyi oldu :) Leslie cidden eğlenceli, seviyorum ben deSquat girl e de bakabilirsin YouTube dan.
Deryanın spor günlüğü diye blog var ordan da yardım alabilirsin.
Çok var aslında ama bana sadece Leslie eğlenceli geliyor evde
Bak bakalım seversen biz de yükleyelimBakayım dediklerine ama şimdi NTC'yi tekrar yükledim. Hatırladığım iyi oldu :) Leslie cidden eğlenceli, seviyorum ben de30 dk iyi terletiyor.
Daha önce de kullanmıştım, tavsiye ederim. Her seviyeye göre güzel programlar öneriyor.Bak bakalım seversen biz de yükleyelim
Kiz benimkilerin teki 16 kiloBenim biri 11 biri 9 kilotoplam 20 kilo yine ben kazandım bahane deyince maşallah çok yaratıcısınız. O zaman ikisini ayağına oturt mekik çek
Tek tek sırayla yap işte. Ben ikisini beraber yapıyorumKiz benimkilerin teki 16 kilotoplam 32 var mi arttiran
Geçmiş olsun canım. Buzdolabına sok kafasını bi daha öyle olunca. Benimkiler de sürekli hastalanınca nebülatör aldık artık. Eskiden hemen buzdolabına sokardım.Yok ya hic bahaneci degilimdirAnka bugünlerde iyi degil benimkiler biri dün nefes alamadi acayip korktum pencereden basini cikardim falan. Görseniz nelerle ugrasiyorum
Çocuklarla evde kovalamaca oynuyoruzkolay tamamlanıyor 10bin hem çocuklar çok eğleniyorBen dün salonla çocuk odasında gittim geldim durdum. 6000 oldu toplamkızlarınkinin yanında az diye eklemedim Tabii sıkılıyor insan sıkılmamak için birine sarmak lazım dün miayı seçtim bakalım bu günkü kurbanım kim olacak
Süper :Çocuklarla evde kovalamaca oynuyoruzkolay tamamlanıyor 10bin hem çocuklar çok eğleniyor
Aaa bilmiyordum denerim tesekkur ederim.Geçmiş olsun canım. Buzdolabına sok kafasını bi daha öyle olunca. Benimkiler de sürekli hastalanınca nebülatör aldık artık. Eskiden hemen buzdolabına sokardım.
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Bakayım onlara. Evet haklısın kendimi hep öyle telkin ediyorum zaten. Büyüyecekler diye. Ama ne yalan söyleyeyim hayalimde hep akşam yemeklerinde sohbet etmemiz var.Valla bazen ben de oturup ağlıyorum. Özellikle uykusuzluk çok zor oluyor. Ama genel olarak onların çocuk olduğunu unutmamak ve güzel taraflarına odaklanmak lazım canım. Şeyma Çekici nin Mükemmel Annenin el kitabını okumanı tavsiye ederim. Bütün annelerin aynı sorunları yaşadığını görmek iyi geliyor. Kitapta mucize çözümler yok tabiiZ sadece yaşadığımız sorunları eğlenceli anlatmış. Bir de tedx te mükemmel annelik beni teğet geçti videosu da güzel
Onun dışında sabahları aç karına 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı içmek bebeğin gazını yarı yarıya azaltıyor.
Kolay gelsin canım. İleride büyüyecekler bu günleri özleyeceğiz tadını çıkar
Tuh ya çok geçmiş olsun canım kas gevsetici ve ağrı kesici alsaydın keşke şimdi nasıl olduUyuyamiyorum ağrıdan
Bugun kı menum su sekıldeydı
Sabah saat 10 da 2 haslanmıs yumurta
Domates 3 4 dılım salatalık yarım dılım beyaz peynır yarım cay bardagı kuruyemıs kaju badem fındık (aksam esım gozumun onunde afıyetle yeyınce bende kahvaltıma ekledım)
Oglen 2 gıbı 1 tabak patlıcan yemegı
Aksam dısarda yıyecek bısey bulamayınca cantamda kavurga mısır vardı bır avuc ondan yedım eve gelınce 8 de bır ıkı kasık patlıcan yemegı 3 tanede zeytın yedım ayy karısık mı oldu sacma mı oldu bılemedım bu sekıldeydı
Suyuda yeterı kadar ıctım sukur sporda var daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?