Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Jillian diye bir kadın varmış, onu yapıyorlar gördüm diğer gruplarda hafiyelik yaparken Belki hep evde olanlar öyle bir şey deneyebilirler.
Ben onu yapmaya çalıştım ama çok zorlandım. Spora yeni başlayanlar için leslie ile başlayıp sonrasında jilian ile devam edilebilir....

Günaydın Kızlar,
Biraz geçmişi okumaya çalıştım. Tüm hastalara Allah şifa versin.
Ben de sabah sağlık ocağına gitttim. Uzun süredir tahlil yaptıramamıştım. Ama bugün tahlil almıyorlarmış. Şaşırdım mı? tabi ki şaşırmadım. Bendeki şans bu kadar olur zaten.

Herkese mutlu , sağlıklı günler

Squat girl e de bakabilirsin YouTube dan.
Deryanın spor günlüğü diye blog var ordan da yardım alabilirsin.
Çok var aslında ama bana sadece Leslie eğlenceli geliyor evde

Buna bomba patlamış diyorsan gel bizim eve bak direk füze atmışlar

Squat girl e de bakabilirsin YouTube dan.
Deryanın spor günlüğü diye blog var ordan da yardım alabilirsin.
Çok var aslında ama bana sadece Leslie eğlenceli geliyor evde
Bakayım dediklerine ama şimdi NTC'yi tekrar yükledim. Hatırladığım iyi oldu :) Leslie cidden eğlenceli, seviyorum ben de 30 dk iyi terletiyor.

Yok ya hic bahaneci degilimdir Anka bugünlerde iyi degil benimkiler biri dün nefes alamadi acayip korktum pencereden basini cikardim falan. Görseniz nelerle ugrasiyorum

Ben Tibet yapiyordum simdi gene baslayacagim tavsiye ederim. Ben öyle cok hoplamali ziplamali seylere gelemiyorum. Diz sorunum var. Zaten doktorum da tavsiye etmiyor. Yürüyüs yap kosma diyor mesela.

Yok ya hic bahaneci degilimdir Anka bugünlerde iyi degil benimkiler biri dün nefes alamadi acayip korktum pencereden basini cikardim falan. Görseniz nelerle ugrasiyorum
Geçmiş olsun canım. Buzdolabına sok kafasını bi daha öyle olunca. Benimkiler de sürekli hastalanınca nebülatör aldık artık. Eskiden hemen buzdolabına sokardım.

Çocuklarla evde kovalamaca oynuyoruzkolay tamamlanıyor 10bin hem çocuklar çok eğleniyor

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Bakayım onlara. Evet haklısın kendimi hep öyle telkin ediyorum zaten. Büyüyecekler diye. Ama ne yalan söyleyeyim hayalimde hep akşam yemeklerinde sohbet etmemiz var.

Tünaydın kızlar bende 10 buçukta uyandım kahvaltı hazırladım eşime o işe gitti bende ütü yaptım ayakkabiligi bosaltip sildim hem ayakkabılar hem ayakkabiligi süpürge yaptım çamaşırlar vs uğraştım yemek ve spor kaldı.
Bende şuan çocuk yok pekde dusunmuyordum 5 yıl olacak evleneli ama artık eşim istiyor bende biraz ister gibiyim zaten korkuyor ve isteksizken bu zorlukları okuyunca baya stres oluyorum ya gerçekten annelik ne zor Allah sabır versin kolaylık versin ben de uyumayı severim. Dusunuyorumda uykunun en tatlı yerinde gece sürekli uyanmak asıri zor olmalı çocuklar nasıl dayanıyor ya gece sürekli uyanıp geç saate kadar uyumayıp sabah da erken uyanmayı valla helal olsun çocuklara koskoca ebeveynleri bile dayanamıyor çocuklar dayanıyor enerji bol demekki ay bi de ben herşeyin en başından basliycam öyle duusnun ben dogurana siz çocukları büyütmüş olursunuz bu yıl mart nisan gibi düşünüyorum o zamana kadar baya zayıflamam lazım hamilelikte doktor kontrolünde spor yapıp yediklerime dikkat etmeyi duusnuyorum . Sonuçta hamiileyim diye yersem hamur işi ve tatlıları çocuğa değil bana yağ olarak geri döner hem onlarda vitaminde yok şeker ve çok zararlı sağlıklı beslenmek gerek yaşamın her döneminde bence . Tabi arada kaçamaklar olur insanın cani çekiyor ama önemli olan genel bütünlük. Ay valla korkuyorum hamilelik ameliyat kilo alma çocuk buyutme hepsi zor tabi ben şimdi güzelliklerini bilmediğimden sadece olumsuzlukları göz önünde bulunduruyorum ins hayatım mahvolmaz ama herkes dünyanın en güzel şeyi diyor bakalım gorucez

Bence menun çok güzel olmuş gece atistirmaligi olarak zeytin salatalık süt çok ideal cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…