Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bence pilates yapmalısınız tüm omurları rahatlatır hem de sıkılaşırsınız.

Inş güzel guzel alır kullanrz yakın zamnda çok pahalı herşey

Merhaba kızlar geçmişi okuyamadım kızımın ıgnesini vurdurmak için hastaneye geldim geçmeyen öksürüğüm icinde kkb kayıt açtırdım geniz akintisi hiç durmuyo biktim bu durumdan

Benim kızım da geç yatardı bebekken. 2 yaşından sonra anlatılanları da anlıyorlar ya yatırıyorum 9 buçuk gibi. Bir de kitap okuyorum. O kitabı düşünürken hayaller kurarken zaten uyuyup kalıyor. Oğlumu ayağımda sallıyorum kitap okurken. İkisi de uyumuş kalmış oluyor. Alıştırsana kadar haftalar aylar geçiyor ama sonunda alışıyorlar. Bence uyusun uyumasın mutlaka saat en geç 9 buçukta pijamalar giyinip dişler fırçalanınca yatma zamanı geldiğine alıştırmak lazım. İnan’ın zamanla alışıyorlar. Sonrası rahat zaten

Merhaba kızlar geçmişi okuyamadım kızımın ıgnesini vurdurmak için hastaneye geldim geçmeyen öksürüğüm icinde kkb kayıt açtırdım geniz akintisi hiç durmuyo biktim bu durumdan
Çok geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize

Dediğim gibi ben de çok uğraştım haftalarca pes etmedim ama sonunda oluyor. 9 buçuk 10 dan sonra da alıyoruz çaylarımızı kahvelerimizi eşimle sakin sakin kitabımızı okuyoruz. Sabaha da dinlenmiş kalkıyoruz. Şnşallah darısı size duam tüm annelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…