Hadi bakalım sonra irademe hakim olamadım yedim diye gelirsen ibreti alem için saçından tutup takım takım sürürüm seniYok ya ellemiyorum, iyi oluyor irade sınaması
Günaydın canım. Naptın kan verdin mi?Günaydın kızlar
Günaydın canım. Dizlerin nasıl oldu.Günaydin kizlar
Ayy öyle de demeseydinHadi bakalım sonra irademe hakim olamadım yedim diye gelirsen ibreti alem için saçından tutup takım takım sürürüm seni
Ne zamandı 11 kasım mıydı?70,9 geldim69 hayalim bitti. kaçamak da yapmıyorum inşallah regldendir.
9Ne zamandı 11 kasım mıydı?
Tüh, üç gün var ama yaa hemen ağlama öyle. Booool boooool su iç.
İçiyorum 2,5-3 lt içiyorum. Bakalım hayırlısıTüh, üç gün var ama yaa hemen ağlama öyle. Booool boooool su iç.
Üç gün sıkı tutarsan bence olabilirİçiyorum 2,5-3 lt içiyorum. Bakalım hayırlısı
İyi düşünelim kaptanımKim daha çok kilo aldı yarışına dönmesin de çok korkuyorum bu hafta
Emzirdiğim için daha fazla sıkamıyorum patlıyor kendimi muhallebinin içinde buluyorumÜç gün sıkı tutarsan bence olabilir
İyi düşünelim kaptanım
Bence pilates yapmalısınız tüm omurları rahatlatır hem de sıkılaşırsınız.Benim 2 tane belimde 3 tane boynumda fıtık var. Doktor ameliyat dedi ama ben korktum yaptırmadım. Masajlarla baya ağrılarım tutulmalarım geçti ama yeniden nüksetmez inşallah. Magnezyumun da çok faydası oldu. Squatı yanlış mı yaptın acaba benim belime hiç baskı olmuyor squatta sadece dizlerim ve üst bacak zorlanıyor
Inş güzel guzel alır kullanrz yakın zamndaBenim de 12 yıl oldu eşyalar dökülüyor artık. Oturma odası yırtıldı artık. Koltuk takımı bakıyorduk dediğin gibi fiyatlar uçuk kalsın dedik 2 sene daha idare etsin dedim. Kurutma makinesi bakıyorum şimdi onu alayım sonra sırayla diğerleri değişecek. Ömrümü yedi çamaşır yıka as topla
Maalesef yer egzersizi yapamıyorum çocuklar üzerime çıkıyorBence pilates yapmalısınız tüm omurları rahatlatır hem de sıkılaşırsınız.
Benim kızım da geç yatardı bebekken. 2 yaşından sonra anlatılanları da anlıyorlar ya yatırıyorum 9 buçuk gibi. Bir de kitap okuyorum. O kitabı düşünürken hayaller kurarken zaten uyuyup kalıyor. Oğlumu ayağımda sallıyorum kitap okurken. İkisi de uyumuş kalmış oluyor. Alıştırsana kadar haftalar aylar geçiyor ama sonunda alışıyorlar. Bence uyusun uyumasın mutlaka saat en geç 9 buçukta pijamalar giyinip dişler fırçalanınca yatma zamanı geldiğine alıştırmak lazım. İnan’ın zamanla alışıyorlar. Sonrası rahat zatenGünaydın canlarrrrryine uykusuz bir sabaha günaydın
Siyah perde alacağım içeri ışık girmeyecek çocuk gözünü açıyor güneş çıkmış sabah olmuş diye herkesi kaldırıyor7 de öyle çok güneş de yok da işte
Çok geçmiş olsun canım dikkat edin kendinizeMerhaba kızlar geçmişi okuyamadım kızımın ıgnesini vurdurmak için hastaneye geldim geçmeyen öksürüğüm icinde kkb kayıt açtırdım geniz akintisi hiç durmuyo biktim bu durumdan
Dediğim gibi ben de çok uğraştım haftalarca pes etmedim ama sonunda oluyor. 9 buçuk 10 dan sonra da alıyoruz çaylarımızı kahvelerimizi eşimle sakin sakin kitabımızı okuyoruz. Sabaha da dinlenmiş kalkıyoruz. Şnşallah darısı size duam tüm annelereBenim kızım da geç yatardı bebekken. 2 yaşından sonra anlatılanları da anlıyorlar ya yatırıyorum 9 buçuk gibi. Bir de kitap okuyorum. O kitabı düşünürken hayaller kurarken zaten uyuyup kalıyor. Oğlumu ayağımda sallıyorum kitap okurken. İkisi de uyumuş kalmış oluyor. Alıştırsana kadar haftalar aylar geçiyor ama sonunda alışıyorlar. Bence uyusun uyumasın mutlaka saat en geç 9 buçukta pijamalar giyinip dişler fırçalanınca yatma zamanı geldiğine alıştırmak lazım. İnan’ın zamanla alışıyorlar. Sonrası rahat zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?