Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menüm
Sabah 07:30
2 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
2 zeytin
1 dilim ç.ekmeği

Ara: üzüm 10:00
Öğlen 13:00
1 kase kabak çorbası
1 tavuk pirzola
1 kase cacık

Ara 16:00
1 domates , 1 salatalık
1 armut

Akşam
Çoban Salata
2 dilim ç.ekmeği
Minik parça tavuk 1 kanat kadar

Ara 7-8 fındık

Gece
Sodalı ayran detoksu

45 dk. Leslie sansone spor
2 sade türk kahvesi

Yok canım ben adapte olamadım başka takımda seni görünce geleyim demiştim şaşırdım hatta özelden yazacaktım mesaj atamadım önemli değil deneme süresi olmasını biliyorum zaten ancak adapte oluyorum benim amacım devam ettirmek asıl kilo gittiginden yavaş gider başta zaten

Görümceciğim alaman çikolatası göndermiş sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Asil ben napim hergün markette onlarcasini görüyorum hele sirf çikolata olsa burda heryerde turtalar pastalar hamurisi tatlilar satiliyor mis gibi de kokuyor. Almanyada rejim isi zor ki ne zor

Sen ayran detoksunu aksam yemegi niyetine icmiyor musun? Sanki öyle yapilmasi gerekiyor diye dinledim ben.

Kızlar,
İtiraf ediyorum, dün akşam kaçamak yaptım.
3 baklava
Çok utanıyorum.
ama sonra ne yaptım? sabah erken kalkıp 10000 adım yürüdüm.

Ayy bi de bu hafta regl haftam, bi kaç kaçamak ta kesin orada yaparım ben dayanamam Fena olacak bu hafta ,

Günaydın kızlar. Adet oldum çok şükür şimdi tahlilleri de aldım dr a gidiyorum. Bakalım ne söylicek. Şansa bak olmadım olmadım tahlil verdim adet oldum

3 yaşında ki demi ayy bende de var ondan bitmeyen 2 yaş sendromu.. sürekli ablasıyla kavga ediyor benimki de huni takmama az kaldı valla
Yürümüşsün güzel olmuş ama
Öyle düşünme de bu hafta regl kaçamağımı 3 baklavayla yaptım de bence emeklerin çöpe gitmesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…