Valla yazmış eşime benim haberim yoktu direk geliyor dedi bilsem öyle yapardıkKeşke deseydiniz bizde dışarı çıkacaktık haber verseydin
Yada kapının deliginden bakıp açmasaydınız çok saygısızca yaptığı şey
Evet o da gıcık olduBelki esine dank eder sonunda öyle pat diye ondan da habersiz gelince.
Yok canım ben adapte olamadım başka takımda seni görünce geleyim demiştim şaşırdım hatta özelden yazacaktım mesaj atamadım önemli değil deneme süresi olmasını biliyorum zaten ancak adapte oluyorum benim amacım devam ettirmek asıl kilo gittiginden yavaş gider başta zatenBen de başka takıma gitmek istediğini yanlışlıkla buraya yazdığını düşündümkusura bakma o zaman canım. Katılmak istersen katıl tabii yer açılmazsa ben kendim için 1 kişilik yer ayırdım benim yerime girersin
Asil ben napim hergün markette onlarcasini görüyorum hele sirf çikolata olsa burda heryerde turtalar pastalar hamurisi tatlilar satiliyor mis gibi de kokuyor. Almanyada rejim isi zor ki ne zorGörümceciğim alaman çikolatası göndermiş sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Sen ayran detoksunu aksam yemegi niyetine icmiyor musun? Sanki öyle yapilmasi gerekiyor diye dinledim ben.Menüm
Sabah 07:30
2 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
2 zeytin
1 dilim ç.ekmeği
Ara: üzüm 10:00
Öğlen 13:00
1 kase kabak çorbası
1 tavuk pirzola
1 kase cacık
Ara 16:00
1 domates , 1 salatalık
1 armut
Akşam
Çoban Salata
2 dilim ç.ekmeği
Minik parça tavuk 1 kanat kadar
Ara 7-8 fındık
Gece
Sodalı ayran detoksu
45 dk. Leslie sansone spor
2 sade türk kahvesi
Benimkisi yağ yakıcı detoks. Gece uyurken yağ yakıyormuş.Sen ayran detoksunu aksam yemegi niyetine icmiyor musun? Sanki öyle yapilmasi gerekiyor diye dinledim ben.
Pirinç pilavıydı da ondan önce de vardı şişliğimBi tabak ne pilavı canım
Hem pilav hem fasulye sisirmistir seni
4 numara mı canım neden öyle oldukiDünden beri oğlum çok sinirli kızlar ben napacağımı şaşırdım artık. Sürekli kucağımda sürekli bağırıyor hiç bir şey yaptırmıyor.
3 numara4 numara mı canım neden öyle oldukidiş mi çıkarıyor acaba
3 yaşında ki demi ayy bende de var ondan bitmeyen 2 yaş sendromu.. sürekli ablasıyla kavga ediyor benimki de huni takmama az kaldı valla3 numara
Yürümüşsün güzel olmuş amaKızlar,
İtiraf ediyorum, dün akşam kaçamak yaptım.
3 baklava
Çok utanıyorum.
ama sonra ne yaptım? sabah erken kalkıp 10000 adım yürüdüm.
Ayy bi de bu hafta regl haftam, bi kaç kaçamak ta kesin orada yaparım ben dayanamam Fena olacak bu hafta ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?