- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bende 3 sene önceye kadar pkoluydum şimdi düzenli adet oluyorum , 3 ayda bir olurdum çok beter birsey gerçekten .. bendede olmuştı kan verince adetGünaydın kızlar. Adet oldum çok şükür şimdi tahlilleri de aldım dr a gidiyorum. Bakalım ne söylicek. Şansa bak olmadım olmadım tahlil verdim adet oldum
Yiyip bin pişman olma derim
Asil ben napim hergün markette onlarcasini görüyorum hele sirf çikolata olsa burda heryerde turtalar pastalar hamurisi tatlilar satiliyor mis gibi de kokuyor. Almanyada rejim isi zor ki ne zor
Dünden beri oğlum çok sinirli kızlar ben napacağımı şaşırdım artık. Sürekli kucağımda sürekli bağırıyor hiç bir şey yaptırmıyor.
Selam kızlar nasılsınız
Kendimi çok kötü hissediyorum kızlar ya dün akşam pide yedim diye çok moralim.bozuk bidaha hiç kilo veremeyecekmisim gibi geliyo sanki bu hafta çöp olmuş gibi çok büyük suçluluk hissediyorum baya moralim bozuldu çok rahatsız oldum .
Artık zararlı biseyler yiyince çok rahatsız oluyorum . Ip de atlayamadim üstüne evde misafir var diye . Karbonhidratida yakamadim cuma kilo verir miyim hiç bilmiyorum
Inşallah canım Sagol motivasyon icinnnDiyete başlayana kadar hep zararlı şeyler yiyorduk ama sağlıklı beslenmeye başladık kilolarımızı verdik. Bir kere pide yedin diye kilo vermen durmaz. İnsanız canım nefsimiz var diyet serüveni bitince herşeyden yiyecez sonuçta. Bu kadar moral bozmaya gerek yok. Bişey olmamış gibi aynen devam. Evrene olumlu mesaj veriyoruz. CUMA EKSİ GELECEKSİNNNN CUMA EKSİ GELECEKSİNNNN
Oda biliyo dışarısı ona farkli geliyorKızlar aklım sizde ama giremiyorum. Oğlumu eve katamadım. Bebek kanguruda dışardayız belim boynum ağrıdı resmen
Ayy canım allah yardımcın olsun şöyle düşün yaniyo yaglarSaat 10 gibi çıktık kaç saattir kucağımda
Ay böyle yağ yanacaksa kalsınlar canım çıktıAyy canım allah yardımcın olsun şöyle düşün yaniyo yaglar
Kolayı neden alıyorsunuz ki herkese zarar. Pideye bişey demiyorum olabilir biz de ara ara etli ekmek yaptırıyoruzSelam kızlar nasılsınız
Kendimi çok kötü hissediyorum kızlar ya dün akşam pide yedim diye çok moralim.bozuk bidaha hiç kilo veremeyecekmisim gibi geliyo sanki bu hafta çöp olmuş gibi çok büyük suçluluk hissediyorum baya moralim bozuldu çok rahatsız oldum .
Artık zararlı biseyler yiyince çok rahatsız oluyorum . Ip de atlayamadim üstüne evde misafir var diye . Karbonhidratida yakamadim cuma kilo verir miyim hiç bilmiyorum
Regl oldum. Yüksek müsadenizle bir tane alman pastası yiyebilirmiyim? Beslenme düzenimi değiştirmeye şimdilik hazır deilim. Evde bişeyler hazırlayıp getirecek durumda değilim. Hastanede ne çıkarsa onu yiyorum. Sunumum var ona hazırlanıyorm slaytlar hazırlamam lazım. Aynı zamanda çalışıyorm aynı zamanda küçük oğlum ishal ve kusma sıkıntılarıyla hasta, büyük oğlumun okulu artistik jimnastiği vs gibi ilgilenmem gereken çıtırıklı işleri var. Ay ne çok derdim varmış yazarken yoruldumYaa kızlar sanki uzun zamandır gruptan uzak gibiyim özledimdün 6 dan beri girmedim aslında tek tek bi muhabbet edelim
Cordelia bu hafta motivasyonun çok güzel inşallah güzel sonuç alacaksın
Su perisi86 valla çok ayıp oldu sana bi türlü 1. sayfayı düzenleyemedim bu gün kesin yapacağım. Nasıl tatlı krizi vardı dün bu gün toparladın mı
madamhd Cuma için çok heyecanlandırdın hadi bakalım
Elifcig93 sen de çok yoğunsun galiba kolay gelsin canım
suukaa sen yoksun nerelerdesin bıraktın mı diyeti
Z zeyas dün keyfim yok diyordun bu gün nasılsın?
fantastikaaa kolay gelsin canım sen de yoğunsun galiba diyet nasıl gidiyor bu hafta senin menülerine bakıp değişiklik yapacaktık unuttum yok kesin not almam lazım hemen kalkınca bi ajanda ayarlayacağım kendime daha ilgilenmeye çalışacağım özür diliyorum
asya_01 regl olmuşsun inşallah Cumaya şişkinliği atar güzel bi eksi görürsün canım doktor ne dedi
Mor Vampirella vampirim canımmm sen içine mi kapandın çok denk gelemedik sanki benim gözümden kaçtı
cemrenil detoks nasıl gidiyor devam ediyor musun?
G gunesli gunler sen nasılsın eskisi kadar yazmıyorsun sanki. İş yoğunluğun mu var motivasyonun mu düştü canım
@mavimli senin Cuma sonucunu çok merak ediyorum bu hafta güzel sonuçla gel lütfen
@asliayet yine yoksun
@gulenyuzumsunsen 78 gelecek mi tartıldın mu bu gün
@mavi95 hadi 20 küsur kiloyu ben mi verdim 3-4 kiloyu dert ediyorsunonlar da gidecek hadi
@sarayca senin detoks nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?