- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Vucut haklı değil ya yağ oranım bi tık fazla .Aslında sekere cok alternatıf var da bız alısmısız sekeregayet guzeldi bu kıs bal kabagı ve yas hurma yıyecegım gıbı ☺
Ya bence vucudun kılo vermemekte haklı. Daha ne kadar verceksın cook fıt gorunuyosun masallah ya
Verılır ınsallah
Cesurca fazla yemekten kılo aldım dedıgın ıcı tebrıklerbız kadınlar kılomuza hep bahane buluyoz yok ınsulun dırencım var yok guatrım var yok bunye alıyor cok yıyoz ıste kardesım
Oo rakıp gayet saglıklısın ben bugun batırdım
Evelık bı ot demı bızım oralarda da biliriz nerelısın ben sıvas
3saatin sonunda yeni oturdum şimdi çorbamı içiyorum Bilemiyorum artikBen vermem aslında ev temizliğine puan da komşudan yürütünce listeyi kalmış
Bende aynısını dedim baska türlü gecmez boğaz enfeksiyonu dedi drYoğun baskı ve çeneme dayanamayarak öğle yemeğine 2 dilim TB ekmek tostu koydudiğer öğünlerde yok
Rabbime sığınmak en doğrusu zaten. İnşallah zamanla bütün sıkıntıların biter.
Kaç haftadır antibiyotik kullanılmaz çocukta yararlı bakteri de kalmadı. Entrogermina al bence probiyotik gıdaları çoğalt. Bi tuhaflık var bence benim kafama hiç yatmıyor bu kadar antibiyotik kullanması. İğneler zaten çok güçlü.
Evet hatırladım17den sonra yemeyerek zayıflayalar topiğinden hatırlıyorum bende seni sanki masum vardı bide . Kaç yıl öncesi vay bee hala şişkoyum.
Bende öyle besleniyorum aslında ara öğün dediğim ya meyve oluyor ya kahve yanında 1 hurma kayısı gibi şeker ihtiyacımı bastıracak şeyler oluyor.
Süper kilo vermişsin maşallah cnm ben de artık bebiş düşünmediğim için artık zayıflayana kadar bırakmamEvet hatırladım🖒🖒🖒
Ben 57 li rakamları gördüm şimdi tekrar kilo aldım pazartesi kilo bildirimi yapacam ... bu sefer inşallah hedefimize ulaşır o kiloyu koruruz 🖒
Evet çok güzel verdim ama irademi kaybettim koruyamadım bu sefer hedefim 52Süper kilo vermişsin maşallah cnm ben de artık bebiş düşünmediğim için artık zayıflayana kadar bırakmam
Ben kızımla ders yaptık.. kendi yemeğimi pişirdim bugün barbunya salata yiyecem ...Napiyonuz kızlar eşimi bekliyorum gelince yürüyüşe çıkacağım yeşil çay icecegim şimdi
Nasıl verdin cnm çünkü veremiyordun bi türlü öyle hatırlıyorum .Evet çok güzel verdim ama irademi kaybettim koruyamadım bu sefer hedefim 52
Canım , önce 20 günlük bir diyetisyen maceram oldu o bana 3 öğün 3 de ara vermişti.. uyguladım ama çok zorlandım benim yaşam şeklime uymuyordu sonra bıraktım diyetisyeni üstelik çokta kilo veremedim o 20 gün içinde halbuki her dediğini harfiyen yapmıştım...Nasıl verdin cnm çünkü veremiyordun bi türlü öyle hatırlıyorum .
Hoşbulduk canım iyiyim şükür sen nasılsın ?İyi günler arkadaşlar.
@ada81 hoşgeldin hemşom nasılsın. Bayadir görüşemedik
Hoşbulduk canım iyiyim şükür sen nasılsın ?
Kaç kilosun canım sen önce bayağı kilo vermiştin 🖒kilo dışında iyiyim hamdolsun. 60 kilo olaydım daha iyi olurdum ☺
13 kaşık çok değil mi canım 6-8 kaşık barbunyanın ölçüsü aslındaBugün menü
Sabah 10.30
1,5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
10 fındık
Ara
6 yk yoğurt
6 adet kuru dut
Aksam 16.30
13 yk barbunya
Bool salata
Bir avuç kabak çekirdeği.
1.5 lt su içildi . Spor yok bugün ankacım misafirim var babam bizde o yüzden o gidince başlayacam spora... su da az oldu 2 ye tamamlarım inşallah...Anka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?