Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Vucut haklı değil ya yağ oranım bi tık fazla . spordan ve boydan böyle görünüyor cnm

Bende aynısını dedim baska türlü gecmez boğaz enfeksiyonu dedi dr
Entonagrmina var evde iciriyorum
Napsam icirmesemmi yada icirip bu önümüzdeki ayi antibiyotiksizmi gecirsem ne olursa olsun

Evet hatırladım 🖒🖒🖒
Ben 57 li rakamları gördüm şimdi tekrar kilo aldım pazartesi kilo bildirimi yapacam ... bu sefer inşallah hedefimize ulaşır o kiloyu koruruz 🖒

Evet hatırladım 🖒🖒🖒
Ben 57 li rakamları gördüm şimdi tekrar kilo aldım pazartesi kilo bildirimi yapacam ... bu sefer inşallah hedefimize ulaşır o kiloyu koruruz 🖒
Süper kilo vermişsin maşallah cnm ben de artık bebiş düşünmediğim için artık zayıflayana kadar bırakmam

Nasıl verdin cnm çünkü veremiyordun bi türlü öyle hatırlıyorum .
Canım , önce 20 günlük bir diyetisyen maceram oldu o bana 3 öğün 3 de ara vermişti.. uyguladım ama çok zorlandım benim yaşam şeklime uymuyordu sonra bıraktım diyetisyeni üstelik çokta kilo veremedim o 20 gün içinde halbuki her dediğini harfiyen yapmıştım...
Sonra bu böyle olmayacak dedim iki öğün bir minik ara yapayım dedim zaten benim yaşam şeklim böyleydi ama arada çoook abur cubut yiyordum... Diyetisyenin bana tek faydası şekerden uzaklaşmış oldum
Çok spor yaptım ama anka bilir... günlük 2 - 2,5 saat spor yaptım ramazanda bile spor yaptım iftar öncesi

İyi günler arkadaşlar.
@ada81 hoşgeldin hemşom nasılsın. Bayadir görüşemedik

İyi akşamlar kızlar
9.00
2 yumurtadan omlet
Peynir zeytin domates salatalık biber
4 yk lor kavurması
Ceviz fıstık

16.00
6 yk yoğurtlu kuru patlıcan biber kavurması
1 yk kısır
1.5 dilim peynirli börek(yarım olan oğlumundu)

Salata hiç yoktu. Bende azcık börek kısır yedim.

Spor
40 dk tempolu yürüyüş
1 mil Leslie
7000 adım

2.5 lt su

Bugün menü
Sabah 10.30
1,5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
10 fındık

Ara
6 yk yoğurt
6 adet kuru dut

Aksam 16.30
13 yk barbunya
Bool salata
Bir avuç kabak çekirdeği.

1.5 lt su içildi . Spor yok bugün ankacım misafirim var babam bizde o yüzden o gidince başlayacam spora... su da az oldu 2 ye tamamlarım inşallah... Anka

13 kaşık çok değil mi canım 6-8 kaşık barbunyanın ölçüsü aslında
Onun dışında güzel afiyet olsun. Senle maviyi spor puanına alsam mı almasam mı karar veremiyorum hiç şansımız yok siz girerseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…